- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #83546 üzenetére
Lehet tartani, de bf4 így is 100-120 fps általában van.
120-ra korlátozva játékon belül.
Roccenes nélkül fut.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
válasz hszilard666 #83532 üzenetére
Attól még jelentkezhettek mind a ketten. !!! Úgyis van elbírálás próba idő stb.
Jó reggelt.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Szerintetek számnélküli hívást lelehet tiltani? minden nap felhív valaki és nem tudom ki mert mikro 2x felvettem senki sem szólt bele. de már 2 hete
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Qrva melója...nem látom a végét...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83559 üzenetére
Haj Vodafone-nak már jelezve van egy hete ,hog yírásos formában meglegyen már bent
-
MiklosSaS
nagyúr
@ Hablatyi: szeretsz veszélyesen élni...posztolgatsz mordorban....
Jót röhögtem ma reggel...annó nitróztam jó pár évet....egyszer halt meg egy processzor...3 év alatt....pedig pár rekordot megdöntöttem. A "hazug" kolléga meg kéthetente ver tönkre egyett...igaz a tudás megfizethetetlen.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83563 üzenetére
Okés!!
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #83564 üzenetére
Ugyan kérlek, nincs ott senkinek olyan fegyvere amivel sebezni tudna..
Cirka félévente 2-3post, mostanság egyébként gyakrabban nézek be, gyiku kis túlzással csodát tett azzal a topiccal, amióta ott van nem is emlékszem hogy zergeltek-e volna bárhol, nagyon szépen karbantartja a nyájat. Van aki neheztel rá emiatt, nem tudják hogy a szó amit keresnek az a köszönöm!
Tegnap csak azért postoltam mert fellelkesültek az "új" Arma3 driveres profil okán, gondoltam szólok/elmagyarázom ennek miért nincs a világon semmi értelme.
Abu tavába is bedobva ugyanakkor a csalit, hátha ráharap és csöpögtet némi infót nekem mint kattant Arma3-asnak arról, mi s hogyan várható majd a DX12-es implementációval kapcsolatban, nem utolsó sorban mikor.., kvázi hátha tud még nem hivatalos dolgokat..(#83559) hpeter10:
Szolgáltató szinten, a vodánál legalábbis nem lehet adott számot letiltatni, tavaly utánamentem a kérdéskörnek. Adott készüléken lehet de azt meg fújhatod ha egyszer rejtettként érkezik. Olyat tudok esetleg elképzelni, hogy egy vagy több számra oldják a rejtést és akkor tudod tiltani.
(#83557) Whysperer:
5-6 éve benne van még mindig a telefonomban egy bizonyos illető "Szuszogós" névvel, találd ki honnan kapta a nevét..
Ugyan ezt játszotta csak a számát sem szégyellte felfedni, ha nem hívott fel anno 100-150x akkor egyszer sem, változó napszakokban.., egy mukkot nem szólt soha csak szuszogott/lehetett hallani ahogy lélegezik.
A végén már szerintem lelki-segély szolgálatnak használt, mert amikor elkezdtem megunni akkor 5-10percet is meséltem neki róla miért beteg dolog, hol s miért érdemes keresni az okokat, vagy egyszerűen csak felvettem és leraktam a telót valahova ahol éppen nem volt útban úgy hogy közben vonalban volt, had szokja a számlája..Egy idő után abbahagyta.., jó hosszú idő után de biztos ami tuti még nem töröltem..
(#83567) hpeter10:
Előfordult jó párszor igen, a végén már direkt erre játszottam rá..
Akik régebb óta ismernek szokták is mondani egyébként elég gyakran, hogy előszeretettel és érthetetlen gyakorisággal bevonzom a sérülteket.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz #Morcosmedve #83567 üzenetére
Majd jól átirányítoma hívásokat a számodra
-
Whysperer
addikt
hpeter10élre nyomtam neki akartam Én is. 8)
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #83571 üzenetére
Ettől a csókától nekem mindig ökölbe szorul a kezem..
30k dodós "config", az igazán hurrá, értem én hogy brahi volt de ebből pont 30db különb/jobb játékvas jön ki.., az pedig 23-al több mint amit a videón látni..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #83574 üzenetére
Ez tény..Csak már sajnos ezekkel tudja "fölhívni" a figyelmet és újat mutatni. Sajnos már közelse izgi ha építene egy 6700K@5Ghz - SLI 980Ti agyon vizezve a VRM-eken keresztül a hangkártyáig.."uncsi.."
pl.:"Miről is csináljak videót..áh megvan, vagdossunk Titan-t" [link]. Mert hát miért is ne csináljunk Single slot-os Titan-t úgy, hogy levágjuk a DVI csatit, hogy mellé később 8 Titan is férjen..vagy egy TV Tuner KÁRTYA?!?! igen, bemutatta, hogyan is kell vagdosni Titan-t hogy mellé más kártya is férjen. bravó
Ebböl kifolyólag még csípem, tetszik a videó illetve vannak hasznosak, bár az utóbbit ink hagynám..
hackeeeee: wow, szép lett. Grat
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A vga úgy néz ki szereti a ventit, közel 10 fokkal hűvösebb a GPU..
Thx!
A helye még tervezés alatt, addig most alternatív helyen pihen.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #83576 üzenetére
Frankó!!
A sárga kábelkötegelők (ilyen van? ) végét azért majd lecsíped ugye-e?
CJ4567 & Methionyl:
Persze én ezt tudom/értem, kell a klikkvadászat / néha egy kis "érdekesség" mert különben kivágják a szponzorok, nem is ezzel van problémám hanem a stílusával, borzalom.
Nyegle ipari takony érzetet sugároz, ahogy "gesztikulál"/affektál.., a testbeszéde, nem bírom na...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83585 üzenetére
Nincs. A láda még mindig nem az igazi, jobb lett, de nem jó.
Van egy ötletünk, azt holnap megnézzük, ha nem válik be, akkor valszeg hangszóró csere, mert sajna akkor ez most nem lett túl jó választás.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam használom, ha már van ilyen is. Ennyivel kevesebb a rezonancia.
@Televan: Sokba.. Nem is merem összeszámolni, inkább.
Ami előny.. Szerintem 1,5V körül 70 fok körüli socket-tel kijönne 5GHz felett IBT stabilra... De nem strapálom szegényt. Mondjuk ahhoz képest, hogy Seidon-nal 75 fok körül volt 4950-en IBT stabil..
Így is jobban forr az egész vas, mint Nála a Raven-ben.. Persze sanszosan Nálam melegebb is van.. 4900 MHz körül marad az 1,456V. Nem akarok neki többet adni.
Plusz, letettem a vga-t az alsó 16* foglalatba, így jobban kap alul, felül levegőt.
Ami bosszant, hogy nem tudok felülre ventit rakni, mert nem fér el.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megpróbálok 200-as RC-vel cnq-t használni.. Ne tekerjen már feleslegesen a vas maxon, ha nem kell.. Plusz így a ventiket sem pörgeti annyira a cucc.. Terhelésnél úgyis odatolja az órajelet ha kell..
Hablaty! 4900-on minden rendben van a memóra kezeléssel.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #83598 üzenetére
Megpróbáljuk másképp meghajtani, megnézzük úgy, ha úgy sem jó, akkor hangszórócsere lesz a vége..
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások