- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Ezt fejtsétek meg nekem 8) ugyan az agyártó ugyan azok akarakterek és ami elindul IGP-s laptopon ott rszabb az FPs-em mint ami el sem indul rajta 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #82589 üzenetére
Sokat segített, főleg GTAV alatt.
Keresztapám: komolyan egy 2 mag 4 szálas i3 tudja ezt a teljesítményt? 1 szálasat már csak holnap(illetve lassan ma ) futtatok, már nincs kedvem.
Tuning szóba se jöhet, 400-as FSB-t már nem bírják az E5440-ek.Stepo: a Xeon E5440-em 1440p-ig bírja alapból a YT-t, 60FPS-ből 1080p a max.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz MiklosSaS #82603 üzenetére
Csak a Haswell i3 több utasításkészletet tud. Ja és egy szálon biztos jobb.
Tuninggal egyszer sikerült Aida64-et futtatni(tesztek, 8x3200), megtáltosodott a CPU. Megpróbálok valahogy kihozni belőle egy kis plusz sebességet de nem hiszem hogy sokáig elmegy. 390-es FSB felett kékhalál.No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Jó éjt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
vagy lehet már rosszul emlékszem.. majd visszakeresem. jóéjt!
2x4x2.0ghz 450 pontot hozott cinebenchben.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #Morcosmedve #82609 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #82591 üzenetére
Spenót volt a procin?
Napot!
CORNFLAAAAAAAKES! A kedvenc reggeli kajcsim.Facsebúkon van egy barátvideóm, onnan tudom hogy forever alone vagyok hogy csak olyan emberek voltak benne akik utálnak engem Fakit. Mindegy! A számítógépek megértenek!
2 hét és kisérettségi, a 3x15 tételből 2-t tudok xD Lehet hogy el kéne kezdenem tanulni. Majd holnap!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
' reggelt!
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #82612 üzenetére
Nem. Remove.
-
Methionyl
senior tag
Reggelt. Ma megnézem a moziba 3D-be a Starwars-t, hátha nem lesz tömeg
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hszilard666
veterán
válasz norbert1998 #82614 üzenetére
Pedig a spenót nagyobb fun lett volna
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CJ4567
nagyúr
Reggelt
Ördög(tehén?): a számítógépek mindenkit megértenek, mert nagyon számítóak
Nagysárkány: 4460 az brutális CPU.
Na mindjárt hozok egy kis OC-t.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt! Este az ágyban eszembe jutott valami, ami esetleg segíthetne a cpu hűvösen tartásában. Ugye a a gáz, hogy ezt az alpenföhn-t nem lehet felszerelni FX-ekre, csak egy irányba, azaz fölfele tolja a levegőt, míg a ház hosszanti irányban van szellőztetve. Kérdés amit a ma reggel rajzolt ábra is mutatja, ha úgy szerelném fel a két 14 cm-s ventit, (házi barkáccsal majd megoldom), hogy keresztbe fújja a levegőt, mennyire lenne hatékony, próbált már valaki ilyet? esetleg még azon is filóztam, hogy az egyik oldalát kicsit kiemelem, így egy picit ferdén fúj/szív róla a venti, így még nagyobb felülettel érintkezik a levegő...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
Nem tudom a 7870-em folyamatosan es szepen vetitette a 4k-s trailert a Tv-re kotve. Ket kijelzovel. Viszont nem ertem mert de a gtx 760-am bent a cegnel mindig beakad vele.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82620 üzenetére
Nem engedni elforgatni a keret?
A silverarrow-t simán fel lehet szerelni elforgatva is.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82622 üzenetére
nem lehet elforgatni... egy irányban pattan be csak a leszorító keret. Sajnos erre többen is panaszkodtak, azoknak nem okoz gondot akiknek alsó tápos a házuk + fent is van venti, nálam felső táp, és nincs fent venti... szóval valamit ki kell találjak, mert a hűtő nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
válasz Jakuskacsa #82623 üzenetére
IBT alatt mennyi a max hőfök?
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #82620 üzenetére
Nem jo, mert nem ugy van kialakitva a borda.
(#82625) CJ4567: fantasztikus! Tobbszalban haswell i3, egyszalban pedig 4 GHz-es FX! Mindez egy 8 eves processzortol...
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz CJ4567 #82627 üzenetére
Az nem értem ,hogy az ,hog ylehet akkor,hogy e7300-am 4 Ghz-en nem bírta a BF3-t. Én akkro azért cseréltem. Egy idő után beakadt! Pedig volt benne 8 Gb memória is. Egy 6850-nel. Ezen Én mindig tanakodtam.
Tegnap olyan jót röhögtem! megnéztem a játékokat amiket játszom. a FX 8320-am kemény 9%-on hatja 98%-ra a 7870OC-t benne. 8)
Hja amúgy valaki tolj a borderlands 2-t 7,5 font volt a game meg az összes DLC meg 1x 0,5 font plus egy DLC. Szóval megvan az egész. jó lenne valakivel tolni. Bartokkal tolom ,de valaki innen van kedve.
Amúgy ezt tökre jó,hogy ellelehet adni ilyen cuccokat DOTA 2 meg CS&GO-ból . az egyész bordelandset kiegestől a műásik játékból eladott steam pénzből vettem. Ez szerintem nagyon klassz dolog.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Methionyl #82624 üzenetére
ibt very high most 5 kör után 70-72 fok... tegnap nyomtam egy 1 órás crysis 3 at, hogy kiderüljön mennyire melegszik játék alatt, ott max 55 fokos volt... és még nincs itt a két venti amit rendeltem, szerintm azzal sokkal jobb lesz... tegyem hozzá, mindez 4,7Ghz-n 2400nb 2600HT-n, 1,392 volton...
Sass... szóval akkor a kipróbálni sem érdemes... Pfff... meglátom kedden mit alkot az új ventikkel, mert szeretném még egy kicsit följebb tornászni, de ahhoz 1,4 volt fölé kell menjek, az meg már fűt rendesen, legalábbis ez a kocka igen.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz hszilard666 #82612 üzenetére
~5 het mulva irasbeli erettsegi.. nem kell parazni A proba sokkal konnyebb
@Sass: Mik most a jo BB-k? Persze nem az andeoidos kellene Havernak lesz
Napot!
-
Jakuskacsa
senior tag
Esetleg még arra gondoltam, hogy a vidkártyát leteszem 2 foglalattal lejebb, az is 16x foglalat, bár volt már 8 asba is, szinte semmi különbség közte, így messzebb lenne a vidkártyától az alsó venti, azzal is lehet pár fokot nyerni. Ha más megoldás nem lesz, csináltam már ilyet a törpe gépén is, vágok felxel a tetejére egy 12 cm-s ventinek helyet, van itthon védőrács is hozzá, és rákötöm valamelyik vigyó foglalatra direktbe a cpu hűtő fölé a ventit... vigyázok rá, hogy igényes maradjon a kialakítás, furok föl csavaroknak is helyet, így lefogatható lesz. Házat nem akarok cserélni, mert nekem nagyon bejött ennyire huzatos házam még sosem volt, és akármilyen batár hűtő is elfér benne, és vidkártya is! És az sem elhanyagolható, hogy a porszűrői valami isten űberek, a gépben egy deka mikropor sincs...
viszont a jó húzhatóságnak lett ára, tegnap láttam, hogy eltűnt 4GB-nyi ramom... biosz látja, win random módon valamelyik dimmet nem kezeli. Úgyhogy most maradt a 2x4 Gb a gépben. Alapórajelen szépen megy mind a négy foglalat, olyan 4500 fölött már a 4 ből egy dimm-et nem lát a win, ill. látja, de nem kezeli.
rendszermemória: 12Gb (7,92 felhasználható) vagy 10Gb felhasználható... valamelyiket sosem látja...[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
CJ4567
nagyúr
Hőmérséklet problémára semmi, MSI afterburner teljesen fals méréseket mutat. AIDA-ban nézve sokkal hűvösebb a CPU.
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82632 üzenetére
A VGA nem számít annyira, mint gondolnád. Bár ha le tudod tenni, akkor csak jobb lehet... Éna mikor teszt miatt elforgattam az SA-t, semmivel sem volt melegebb terheléskor úgy, hogy a vga felől szívta a levegőt.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #82632 üzenetére
Nem tudom nekem Brockenem volt .. Ugyan az mitn a tiéd. csak arccal lefele lehetett beszerelni és leraktam a VGA-t nekem hűvösebb lett. viszont akkor meg nem volt jó a vga,de Ez az Én alaplapom baja. Nem a többi. Szóval nekem 5-6 fokott hozott! Viszont akkor meg a vga volt melegebb mert nem volt honnan kapnia a levegőt 8)
Pont ezért tettem be a Tirtont. mert agyfaszt kaptam ettől,hogy csak úgy lehetett felszerelni. Viszont a Silver arrow már eltudtam fordítani,de az nekem egyik irányban sem volt jó 8)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82636 üzenetére
Bocsesz, nem figyeltem.
Ő. Nekem ilyen hőfokaim vannak 5Ghz-n 1,488V-n... Akkor lehet mégsem működik annyira rosszul a silveerarrow?
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82639 üzenetére
Hát lehet... szóval nem is értem az elkeseredettségedet...
Zöld ufó, Sass: Egy egy próbát megérnek a dolgok, nem sokat kell vele foglalkozni, nem kell érte szétszedni a gépet darabokra... aztán kitudja... a vidkártyának lehet még jót is tenne mert alúl elég jó huzat van, meg ott van egy venti is oldalt, ami kifele szív, tehát elképzelhető hogy még javulna is a helyzet...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82640 üzenetére
Én csak az miatt vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy hablatynál mennyivel jobban teljesített, bár nem nagyon lehet összehasonlítani a raven 3-at a HAF-fal.. Node.. Majd meglátjuk mit hoz a HAF XB.. Lehet majd szépen felventizem Akasa ventikkel.
Még a múltkor azt mondta nekem Hablatyurunk, hogy a hátsó távtartóba a kis műanyag keretet ne tegyem bele, mert neki sem kellett..namármost, tegnap mikor hazaértem, bepakoltam, és jobb lett a helyzet..
A vicc, hogy teljesen más az Én lapom hátulja is, mint az övé.. Érdekes ez.. Annyit segít a keret, hogy teljesen másképp ül fel a hűtő.. pl. a kupak rögzítő csavarjait nem tudom koppra húzni, mint nélküle.
Vagyis, ez relatív, mert úgy lett jobb, hogy sokkal kisebb lett a különbség a fektetett és az álló hőfokok között, egészen pontosan 5-6 fok max, nem 10-15..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82642 üzenetére
Ez az alpen ez egy nagyon jó hűtő, legalábbis ahogy én látom, másodpercek alatt felveszi a hőt, és az egész "fémanyag" meleg, az aljától a tetejéig, de ha odateszem a kezem a borda tetejére, szinte alig érezni, hogy a gyári venti mozgatná a levegőt. Nem is értem, ha már ennyire jól kitalálták a hőfelvételét, akkor miért ilyen sz@rt raktak rá ventinek???? Értem én hogy legyen halk, de 800 as fordulat, meg 90m3/h légszállítás??? Ez egy vicc... a gagyi 14 cm-s fanomnak amit itthon találtam 1350 a vége, és 110m3/h... engem inkább ez a része bosszant...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82643 üzenetére
Az szép..
Hát, Én lehet veszek majd 2 akasa viper ventit a Thermalright extreme-ek helyett, kicsivel fújnak kevesebbet, cserébe jóval halkabbak, szal mehetnek majd PWM-mel szabályozva..
Ha gondolod, kölcsön adom majd a 2 ventit, ha úgy alakulnak, hogy meglesznek az akasák.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ejj..
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #82641 üzenetére
Tokkal vonóval 8) -- * barátokkal 8)
halldo televan nem tudtam elmenni azért a xarért. Exem miatt. amitn megvan megy.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82647 üzenetére
Ez várhatóan csak 2 hét múlva lesz. Ha addig lesz ventid, akkor sorry. De mindenképp megvárom, amíg megjön az XB Evo, és hozzá minden cucc.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #82648 üzenetére
Megértem... kedden kipróbálom amiket rendeltem, azok valamivel kevesebbet tudnak mint amit linkeltél, úgyhogy ha az is kevés lenne, és neked nem kell, igényt tartanék rájuk, persze ki is fizetem, ha nálad minden rendben lesz! Ha így jó neked, akkor térjünk vissza rá úgy 2 hét múlva..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #82649 üzenetére
Meglesznek az XB-s tesztek, ha bejönnek a ventik, amiket tervezek, akkor megoldjuk!
Hozzáteszem a SA ventijei felérnek egy turbinával max RPM-en.. Bár a 4 darab 120p után nem akkora újdonság, de azért na.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik