Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz caindwan #66685 üzenetére

Nem csak te vagy helikopter, engem sem érdekel a téma köré csapott hisztériakeltés, próbálom izolálni.

Engem sajnos updatel a topic, pedig komolyan, amikor detektálom hogy ez a téma olyan gyorsan igyekszem "átgörgőzni" amilyen gyorsan csak lehet. Ilyenkor elkapott egy-egy pillanattal, kép-információ morzsákkal tartom magam "naprakészen", így is több mint amit tudni szeretnék. :D

Az, hogy van köztünk aki élő adásban igényli a Pervolos agysejt kezelést.., hát minden tiszteletem, még ha érdekelne sem szánnék rá ennyi időt.

Btw, erre sem érdemes reagálni de azért mielőtt valaki VH-t vizionál a menekültek okán, nos annak ajánlom az amcsi reptilián agyf@szt. Ahhoz legalább kell némi fantázia és képzelő erő, ergo személyesen is hozzá dobni valamit a téveszme kialakulásához, míg a "menekültek" esetében simán csak odatartja az ember a valagát az agymosó/megvezető médiának, hogy fuckyeah, dugjatok pórázt a seggembe és rántgassátok mert nekem az jáúúúúú! ;]

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák