Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Mahrenburg #29743 üzenetére

    Úgy-úgy Kedves Igazgató Úr! Tudja a Don Sass mi a csízió. Már csak az a kérdés merül fel (vagy le), mi történik akkor, ha Don Sass nem a kispolgárok közötti elvegyüléshez használt Focust, hanem az igazi verdáját mosattja belülről, elvégre 18 tanga + mosószeres víz hát hmm.. Bár ahogyan ismerem van olyan leleményes hogy bevezet egy új feromonos parfümöt.
    Sokkal viccesebb lehet, amikor ezt a műveletet az Antarktiszon játssza el. Akkor a megjegyzés "bocs lefagyott a telóm" kezdetű visszahívásra módosul.
    Legalább abban biztosak lehetünk, hogy a gyáraitokban készült termékek egyike sem coldbugos ellenben waterproof. A második vödör hal ugyanis jeges vízben úszkál az alaplapi tesztüzemben (ugyebár nem szeretjük a játék-vizhűtést). Ne feledd, hogy a magánrepülő a kinai tárgyalások miatt kell. Valahonnan be kell szerezni azt a tekintélyes mennyiségű rízst, ami a pingwaffe class alaplapoknál némileg szerényebb képességű sorozat teszteléséhez kell.
    A Kakaskával megesett incidens óta viszont megemelkedett a mirelit szárnyas export is, nem biztos hogy ez szárnyas barátunk számára kifizetődő volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák