Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Olyan jó látni, hogy ennyi moderátor olvas minket.

    Aki figyelt, én azon "rugóztam", hogy Laca000 elég nyilvánvalóan tért vissza, és nem jó stílusban.
    Említettem, hogy talán ha megpróbálná megbeszélni, és tartani magát a megbeszéltekhez (már ha sikerül megbeszélni bármit is), akkor senkit sem zavarna.

    Engem továbbra is zavar, hogy már bocsánat, de melyik modi olyan buzgó, hogy pont egy csak ide írkáló embert figyel, és ahelyett, hogy először mondjuk írna neki, hogy khmmmm... lebuktál, légyszi, fejezd be, vagy ha akarsz maradni, akkor próbáljuk megbeszélni, hátha.... ehelyett anonimitásba bújva kibannolja.

    Lehet írtatok neki, ezt ugye sosem fogjuk megtudni, és akkor bocsi a feltételezésekért, de eddig sajnos csak az jött le, hogy valamelyikőtök rácuppant, és szó nélkül kidobta, mint macskát sz@rni.

    Szóval lehetett volna talán szépen fogalmazva írni neki előbb, megkérni, stb.

    Mi pont azért rugózunk, mert szerintünk normális, értelmes ember, és talán ha olvassa, hogy mennyire kitartunk mellette, talán ő is megpróbál normálisan viselkedni, mint ahogyan azt itt többnyire tette, ebben a topikban.
    De így, hogy meg sincs adva neki a választás lehetősége, így ez elég nehéz lesz (tudom, ott volt korábban a lehetőség, ki kellett volna várni a bünti lejáratát).

    Amúgy lehet kéne olyat csinálni, hogy csak moderátori engedély után jelenhetnek meg a hozzászólásai adott embernek. így lehetne csinálni egy köztes pontot a tiltás és a "szabadság" közt.

    Na jó fórumozást, ideje dolgozni is, mert a fórumozásból nem lehet megélni.
    Ne írjatok sokat estig.

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák