- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #5700 üzenetére
Sokan nem tudnak belépni ugyanazt a hibaüzenetet kapják mint te. Hozzáértő emberek a szervert okolják,ugyanis mint a te esetedből is látszik az accountod "bebugolt" a szerveren. Van vagy 50 poszt szóval tuti hogy megint a Phenomic alkotott valamit. Szerver újraindítással a probléma egyből megoldódik amúgy.
-
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #5703 üzenetére
Tudnál online írni ott valami fő majomnak (nem tudok szebb szót mondani rájuk).
Befostam, hogy ellopták.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
Kivan már ezzel a faxom is.
Annyit nem bírnak megcsinálni h 2 szaros szerver normálisan működjön?
Végre valahára meg megcsinálhatnák az a rohadt irányítást is ha már a MI fogalma nem létezik a játékba adják a kezedbe a full irányítást mert így 1 fos az egész. -
OnSeT
őstag
tesztelgettem kicsit forgeban, a magma hurler tényleg nélkülözhető. a frost sárkány kivételével mindenhez elég a t2-es egységek alkalmazása. ezt meg 2 hurler se garantált hogy leszedi, az meg már egy jugger költsége kb.
pyromaniac viszont egyenlőre marad, shadek elen még mindig a legjobb megoldásnak tartom 1v1-be. amig nem találok egy másik taktikot és/vagy nem kap a shade nerfet, meghagyom a paklimban.
a power veszteség nézőpont kérdése, ebből a toronyból elég egyet felhúzni egy orb és 2 well védelméhez, ha rámennek a kezdőorbra akkor esetleg még egy másodikat oda is. ez -100 vagy -200 power ami a toronyba van, de ha nincs torony és nem tudom időben megálítani a rusht, elvesztek 1-2 wellt talán még orbot is, aminek a powerköltsége végleges veszteség.
a tornyot meg t3-nál vagy ha szükséges korábban is lerombolhatom ha kell az a power. -
Murder3
addikt
Balfax 1 játék ez.
Encouttert nem lehet megcsinálni experten mert szerencsétlen rogan kayle annyira idióta h bele támad egymaga a campbe.
Érdekes amikor lementem akkor nem ment neki most meg hiába csinálok bármit kimegy magától..... -
Rankerz
senior tag
Ez de komoly,ugye órák óta szar a szerver és...
Today, 23:47 !
" TheBlackOne
Sorry, I did not see that thread earlier. We are working on it." -
OnSeT
őstag
Loot lista, igaz még nem teljes, de a lost souls up-ok többsége is bennt van már affok szerint. [link]
-
Murder3
addikt
Bugos az encoutter
-
Simid
senior tag
Ezzel a lost shade-del muszáj lesz valamit kezdeniük.
Az elmúlt napokban elég sokat pvpztem és hihetetlen, hogy milyen játékosokba botlik az ember. Volt egy srác aki battlemaster volt (21. szint) és akkor még bane ranggal (19.) játszottam vele 8 meccset. Mind a 8 meccsen ugyan azt csinálta, dreadcharge-rel a legközelebbi orbhoz frostot húz és rushol shade-ekkel. Ha azt megállítom akkor vége van, valami elképesztő módon játszik tovább. Állítom, hogy bármelyik PHs akivel pvpztem már sokkal jobban játszik és alacsonyabb rangúak. 8-ból 4szer így is megvert, hiába tudtam, hogy mit fog csinálni, ha olyan volt a pálya akkor hiába (a rangkülönbség miatt így is elot nyertem rajta). Ez a legszörnyűbb szerintem a lost shade-ben. Lehet azzal jönni, hogy van ellenszer meg meg lehet állítani (bár ezek mind mellébeszélések valójában), de az hogy egy analfabeta játékos is képes ilyen magas rangot elérni csak ezzel a lappal (mást tényleg nem tud!) az egyértelműen jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben...Voltak azért örömteli dolgok is.
Sikerült rankeden összekerülnöm az egyik kedvenc játékosommal Reloaded-del. Ráadásul a fire-frost deckemmel amit akkor használtam először rankeden (ő is azzal nyomja)! T1en egész jó bírtam, de hátrányban voltam és T2n gyorsan bedarált. Utána beszélgettünk, megmutatta a deckjét is és hát egy ilyen megjegyzés után azért hízik a májam.
Ezen felbuzdúlva a következő körben összeakadtam egy supreme rangúval (legend elött eggyel). T1en elég nagy előnybe kerültem, olyannyira, hogy fel sem ismertem és nem húztam wellt amikor lehetett volna, így T2 már szinte egálban kezdtünk, de azért megvertem. Segítségével annihilator lettem.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Valóban bosszantó és egy pici nerf rá is férne. De addig egy megoldás. Vannak fent magyarok akik lostal tolják. Velük kell gyakorolni. Épp most gyakoroltam. Egy pure nature teszt-deckel. Azt beütötte. Nyilván a deck sincs olyan állapotban és én sem úgy forgatom. Az éles deckkel pedig én nyertem.
A taktika a következő (mondjuk haldurra). Ő lilával nyitott chargerrel. Mindketten orbot húztunk (középen). Amikor ez kész, amazon rakétáit begyujtani és spuri az alap orb felé. Mire leér hivható a burrower. Ott addig kell ügyeskedni amig az egyik kutat le nem szeded. Nem baj, ha elpusztul minden. A kutat felhúzza megint. Most vegy te is kutat húzol vagy breedinget. Mire támadni tudna minimum két deep one-t tudsz lehívni. De csak azután, hogy támadja az orbot. Az egyikkel mögéjük kell kerülni. A másikkal meg kiteleportálni az egyik shadét. A deepek meghalnak, de a shadék is. Viszont vagy egy kút előnyben vagy, vagy egy breedinged van.
Nyilván generáteden ez így nem fog müködni, de az elv hasonló. Pure naturéval meg dyrad és swarm. Így nem tud gravitizni + lesz egy shade-d. Ha meg nincs meg a 3 már szépen lehet őket ütni. Mondjuk ezt a taktikát gyakorolnom kell még.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Simid
senior tag
válasz Gyuri27 #5713 üzenetére
Az első taktikát nem nagyon értem. Ha te burrowert hívsz akkor már ő is T2n van és van kobold trick meg glaciar amivel bevédi az orbot és még shadet is hív mellé amivel gyorsan megöli a burrowert. A deep one ügyeskedés tetszik, én is ilyesmivel próbálkoztam, a szét teleportálás okos dolognak tűnik.
Pure nature az érdekes, ha a gravityt el tudod kerülni vagy gyorsan válaszolsz egy oinkkal akkor elég biztos taktikának tűnik. Remélem bele tanulsz hamar, mert trükkös egy szín.
Ajánlom, hogy nézegesd stoxx replayeit. Nagyon jól tolja.Ez a gusztustalan, nekünk ilyen taktikákat kell kitalálni, microzni ezerrel meg kombozni közben ő mit csinál? Lehoz 3 shadet és rányom, hogy attack....
-
Gyuri27
félisten
Nyomja csak nyogodtan a spelleket nem számit. Ha meg shadet hiv akkor tuti leszedem a kutat, mert tolom az oinket. Bár az oinkell vigyázni kell mert ha csak hirtelen ledobja az ember akkor bugos.
A gravity egy dolog. De a viridya knockol tehát még mindig nem tudsz paralizálni.
Vannak dolgok amiket gusztustalannak tartok. Az egyik a negation elé portálás. Hát az lol. A grigori revivének a berobbantása a másik.
Ha "szenvedek" vele nem zavar. Szeretek játszani. Szeretek t3-ig eljutni. Persze nyilván olyan, hogy fal mögé mortár zavar. Sőt dűhit. De én ilyennel nem élek. Ezt meghagyom az egyszerű usereknek (aki használja attól ocsánatot kérek), hogy éljék ki magukat.
Amd - Radeon - Ryzen
-
ChromeX
addikt
-
Murder3
addikt
Ma mentem egy érdekes pvp-t egy pure firés ellen.
A mecs felénél azt hittem hogy az Enforcerekkel bedarál mint a szart, közben még rosszhelyre is húztam 1 orbot.
Aztán nyertem de elég durva volt már magam sem hittem épp kilépni készültem mikor lehívtam a főnixeket.A Decomposerrel próbáltam ügyeskedni de nem nagyon tudtam jól kihasználni konkrétan egyszer sem.
Pedig elvileg jól lehet vele powert nyerni.
Portal Nexuson gondolkodom még csak nem tudom h lehetne kihasználni jól.
Úgy gondolom h nem orb mellé kellene rakni és úgy nem lenne egyből véged ha lerombolják a portalt. -
Simid
senior tag
válasz Murder3 #5717 üzenetére
A decomposert szerintem nem tudod értelmesen használni pvpben. Ha power nyerés a cél akkor ebben egyértelműen a shadow a legjobb (bár a pure nature is határozottan erre épít). A recource booster vagy embalmer+furance of flesh kombó is jó megoldás, de én nem ajánlom, hogy kettőnél több épületet használj, mert értékes helyeket foglalnak.
A Portal Nexus-t én még csak agyatlan lost shade rusherektől láttam, így próbálja megmenteni a shade-eket ha mégsem jön be a rush. Pure shadownál nem hiszem, hogy nagyon cél lehet az egységeid "kimenekítése".
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Multkor beszéltünk a shade noobokról. Hát kérlek firénél is van néhány.
Az ember húz két kutat. Én is. Támad és csak euruption. Ennyit tudott. Mindezt rane rang mellett. Siralmas ami a pvp-ben megy. Nyilván a játékos csak a játék gyengeségeit aknázza ki, de gusztustalan. Gondolom ő és a hozzá hasonlóak sirták ki a cc nerfet. Holott az euruption meg a mortál egy orbon full imba. Ahol a naturénak nincs semmilye.Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #5719 üzenetére
Én régen pure firével azt csináltam húztam 1 orbot és enforcerekkel megpróbáltam lerusholni általában be is jött
Simid:Hát a nexus-t én arra gondoltam h esetleg gyorsabban messzebbre lehetne juttatni az egységem csak ugye ha lerombolják véged, így nem igen látom át h lenne értelme.
A decomposer az jó lenne ha a decomposer rapid construction lenne.
Így max orbod mellé jó védeni ha rusholnak vagy akármi, de arra is felemás.
PVE-re viszont szerintem a Decomposer+furnance+embalmer kombóval sok powert lehet nyerni ha meg breedink groundot is teszel akkor meg főleg,csak ahhoz kell a nature sajnos.Eruptionnak talán jól jönne egy 30mp-s használhatósági limit.
-
Simid
senior tag
válasz Gyuri27 #5719 üzenetére
Ezt az eruption dolgot már sokszor felhoztad, de én komolyan nem értem mi a problémád vele. Viszonylag drága spell, ami keveset sebez. Gyakorlatilag nem éri meg használni, ha csak egy egységet/épületet tudsz vele sebezni (az egyetlen kivétel amit most mondani tudok az a drake leszedése, de az is csak akkor ha valami más már rásebzett).
A legfőbb előnye ennek a spellnek, hogy képes kihasználni a microzni nem tudó vagy nem akaró játékosok hibáját. Tehát azokét akik nem húzzák szét az egységeiket, hanem egymáson hagyják őket (főleg úgy, hogy kevés HPjük van vagy dazed). Nekem folyamatosan terelgetnem kell az egységeimet, hogy ne lehessen mindre Oinkot vagy hurricanet nyomni és több bázist kell egyszerre támadnom, hogy ne tudjon mindenhol javítani. Az minimum, hogy nekem is legyen egy spellem amivel "büntetni" tudok!Ha egy kicsit utána számolunk az eruption 75 powerért 300 sebez. Max 900at, ha 3 egység is van az egyébként elég szűk range-ében. Ehhez képest te 80 powerért gyógyítasz úgy 1200HPt, ill 50 powerért lehet javítani kb ugyan ennyit. Akkor mégis hol éri meg az eruption?
Egy egyszerű befejező spell, ami komoly hátrányt is okozhat ha valaki rosszul használja.Tényleg szeretnék egy olyan replayt látni (most minden cinizmus nélkül!), ahol szerinted az eruption túl erős vagy éppenséggel egy olyat ahol valaki támad, csak eruptiont nyom és te ezért vesztesz vagy csupán hátrányba kerülsz.
-
Rankerz
senior tag
Összekerültem a 2v2 bajnokságban a top 200 ból ilyen 3-4. helyen állókkal egy csoportba,hehe. remélem nem végeznek ki túl hamar)
holnap patch
eruption meg shadow és fire ellen jó sztem,mert nekik kevés a hp jük. nature és frost egységeknek van bőven+van pár varázslatunk amit már említettek itt felettem.
ja még annyit hogy szeretnék megkérni valakit hogy játsszon egy kooperatív meccset velem( 5 perc köbö egy random lvl1 es pve vagy vmi) egy referrelt accounttal hogy kapjak pár tokent. Hajlandó vagyok ellenszolgáltatásként lapot adni vagy fizetni is ha arról van szó=)
-
OnSeT
őstag
válasz Rankerz #5723 üzenetére
Hi all,
The work which is being done on the servers is taking slightly longer than anticipated, as such the server downtime will be longer than we first thought. The servers are now expected to come online around 16:00CET.Once again apologies for any inconvenience this causes, but it should result in a more enjoyable gaming experience for all one complete.
Silvanoshi
össz. 7 óra leállás, remélem vmi nagyobb frissítést kapunk, pár új map egész jó lenne.
-
Addig is lehet még szavazni a 4. versenyre.
És ha valaki olcsó BFP-t szeretne, privizzen rám.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Murder3
addikt
Na végül 5. lett a kártyám a szavazáson.
-
phanzetomox
őstag
válasz Murder3 #5721 üzenetére
jó lenne ha feltünne hogy amint valaki elkezd valaki szidni egy nem shadow lapot te azonnal mellé állsz, (egyébként shadow fönixről mit gondolsz ? ha már ennyire zavar téged is az eruption )
eruption jó úgy ahogy van, idegesítő tud lenni de az olyan játékos aki folyton nyomkodja valszeg nem tud játszani, vagy örületes power előnyben van Nature ellen akkor igazán hatásos ha dazed egységekkel jön, bár ez csak a shadow és fire ruhsolókat érinti, ők azok akik nagyrészt dazed egységekkel nyomulnak azok ellen hatásos, de szintén csak béna játékos ellen, aki nem húzza szét az egységeket.
[ Szerkesztve ]
-
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #5729 üzenetére
Főnoxel szembe a naturéból,firéból, és frostból is lehetne ilyen lapokat mondani ami idegesítő a másik frakciónak.
a másik a shadownak a legrosszabb a eruption ugyanis ott a legalacsonyabbak az életpontok pl forsakenneken főleg ha dazed akkor össz-vissz van 225 életpontja.
A forsaken rush is csak addig válik be amíg több egységet tudsz spawnolni míg megöli az összeset.Vgyik van 3 forsakened és megöl 2-őt d te ez idő alatt le tudsz hívni kettőt stb,
le tudod robolni az orbját,kutját akkor, de ha már megöli a 2 forsakenedet és csak akkor tudod lehívni a többit mire a másik meghal onnantól vége előnybe van, tehát a rushank fail a vége.
Elég nekik ha csak félig is érinti a eruption ha jó időbe kapja el már egység fölénybe kerül.
Eruptipon akkor idegesítő igazán amikor egymás után rádobja 2X-3X 1 egységre.
és hiába nem sebez akkorát akkor szinte minden t2-es lapot le tud gyengíteni vagy akár megölni.
Mondjuk ez is olyan mint a surge of light h egyiknek sincs idő limitje hanem lehet egymás után dobálni őket lefele.
a naturénak és frosna azé könnyű eruption ellen mert a frost az tele van pajzsal és angy életpontú lapkkkal a nature meg tud healelni ami ugyan annyi mint az erruption. -
phanzetomox
őstag
na jóvan ám... remélem ilyen hosszú leállásnál kapunk is valami kézzel foghatót.. (vagy szemmel láthatót ) és nem néhány új bugot akarok, minimum 2 új map és megvan bocsátva
murdeer: jaj Istenem te komolyan úgy válaszolsz valamire hogy át se gondolod mért szóltak hozzád én sosem szóltam semmit a phoenix miatt de láttam neked is csipi a szemed az eruption ,ezért felhoztam egy másik idegesítő példát egy másik színtől
azthiszem innentől kezdve nincs értelme a válaszodnak, mondhatnék rá pár dolgot de felesleges ha elolvasod a fentebb látható szöveget nálam és badle-nél mindenre választ kapsz.[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
A hivatalos fórumon is indul egy verseny, a feladat elég jónak tűnik.
[link] -
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #5734 üzenetére
"Főnoxel szembe a naturéból,firéból, és frostból is lehetne ilyen lapokat mondani ami idegesítő a másik frakciónak."
ennyi vonatkozot a főnixre amit írtam a többit már nem a főnixre írtam.
Régen én firével mindig 2 orbon támadtam amikor már volt enforcerem azok mindent beszednek szinteOnset: csak 1 t1-es unittal hányas diffet kell?
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
The servers are back up, once again sorry for the delay, here are the patch notes.
Quote:
General
Rogan Kayle fans rejoice! You’re going to be seeing much more of him soon, and he’s even going to be sporting a stylish new outfit.
Everyone’s favourite cobbler will soon be taking some time out from ruling over Lyr and spending a bit more time with his favourite Skylords! What does that mean you may be asking yourself? Well, for a limited time, a Promotional Rogan Kayle card will come bundled with each and every Tome purchased, making each Tome that much more valuable! Whether you have yet to get the Legendary card, or have him 10 times over, this sure isn’t a bad time to grab a Tome and a fully upgraded Promotional edition of Rogan Kayle by taking advantage of this great offer.Cards
* Mauler: The unit is able to block the special abilities of its opponents. As of now, it will also be able to disable ranged attacks while directly attacking a hostile unit. The necessary power costs to spawn this unit have been increased from 70 to 75.
* Battleship: Damage value has been increased from 3200 to 3750 in total.
* Breeding Grounds: The power savings granted by this building have been reduced from 15% to 12% on Up 0, from 20% to 15% on Up 1, from 25% to 20% on Up 2 and from 30% to 25% on Up 3.
* Hatecaster Nature Affinity: Targets paralyzed by this building will no longer be subject to diminishing returns. As the building does not apply immunity against paralyze subsequently used crowd controlling spells like Freeze or Root will also be applied for their full duration.
* Befallen’s Curse: The curse should only infect units but it could also be transmitted to buildings. This has now been fixed and buildings will no longer be affected by this spell.
* Global Warming Fire Affinity: The spell should influence every hostile Ice Shield with the area of effect but so far it has not been able to affect more than three. This has now been fixed and the number of potential targets is no longer limited.
* Mutating Frenzy: “Deathwish” boosts the unit’s strength but also causes it to constantly lose life points. This effect can now no longer be avoided by using Disenchant before triggering the ability.* PvE Units: A lot of ranged Stonekin, Twilight and Bandit units that can be encountered on PvE maps were not assigned their correct armor class. Thus, they did not take more damage when being attacked by an opponent specialized against their size. This has now been fixed and all PvE ranged units will now take the correct amount of damage according to their size.
Enjoy
Silvanoshi -
Gyuri27
félisten
Látom csak nerfelték a breedinget. Ehhez is gratulálni tudok a phenomiknak.
Bár mondjuk adhattak volna néhány használható egységet is 50 powerért.
Tudnám ezt is kik sirták ki maguknak?A mauler spec képességét nem értem. Valaki emberi nyelvre forditaná?
Amd - Radeon - Ryzen
-
hajsza
aktív tag
Szóval az újdonságok: korlátozott ideig minden tome vásárlás mellé jár egy promo Rogan Kayle.
Módosítások a kártyákon:
Mauler: képes az ellenfelei speciális képességeit blokkolni. Ezentúl az ellenfele távolsági támadásait is leállítja, amennyiben azt közvetlenül támadja. Az egység költsége 70 power-ről 75-re nőtt.
Battleship: a sebzése 3200-ról 3750-re növelve.
Breeding grounds: a spórolás mértéke csökkent. U0:12%, U1:15%, U2:20%, U3:25%
Hatecaster (Nature) : az épület által megbénított egységek esetén nem érvényesül a csökkenő hatás elve. Tehát az érintett egységre lehívott következő CC spell időtartama is maximális lesz.
Befallen's curse: ezentúl a fertőzés az épületekre nem hat.
Global warming (Fire): a varázslatnak minden hatósugarában levő ellenséges jégpajzsra hatással kellett volna lennie, de eddig legfeljebb hármat érintett. Ezentúl a darabszám nincsen korlátozva
Mutating Frenzy:a "Deathwish" (halálvágy) képessége növeli az egység támadását, de cserébe folyamatosan életerőpontokat veszít. Ezen mostantól az sem segít, ha előtte ráhívják a "Disenchant" lapot.PvE egységek: számos távolsági támadású stonekin, twilight és bandit egység a PvE pályákon immunis volt a mérete elleni támadásra. Ezt orvosolták.
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
válasz Murder3 #5736 üzenetére
ehh.. xD nincs veled bajom de olyan fárasztó vagy igazából nemtudom mit mondjak neked hogy ne értetlenkedj
na vettem egy tome-t a rogan miatt mivel így sehogy se bukhtaok sokat még ha béna a tome akkor se, hamar el is adtam, mielött értéktelen lesz
így megérte kerestem egy csomó bfp-t a tome-on ( elcseréltem a rogant grinder+backlash-ra, volt a tome-ban még egy ironclad red, enforcer, deep one green, ice guardian, dryad blue !, meg sok apróság )[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
Én a mutating frenzy változtatásnak nem örülök. Ellestem egy nagyon érdekes taktikát az egyik diff 10-es lost soul replay-ből, de mostantól már az sem használható. Az volt a lényege, hogy egy nature affinitású dryad közelében használva a mutating frenzy speckóját sem csökkent a frenzy-k életereje. A speckó 15-20 meghívása után gyakorlatilag bármit egy ütéssel lecsaptak, csak a légi egységek menekültek meg a támadásaik elől.
A maulert is gyorsan kipróbáltam a forge-ban. A lost shade támadásait is blokkolják, tehát mondjuk egy oink ideje alatt oda lehet menni hozzájuk és akkor már nincsen esélyük.
-
Murder3
addikt
Nem azé de így a befallennek 120 powerért semmi ételme nincs.
Eddig is drága volt de pve-ben jól lehetett használni campek bezúzására.
pvp-be is de én ott kb össz vissz 1 szer haználtma akkor is feleslegesen szóval én csak a pve része miatt bánom.
Így kb a voidstrom,incubator és hasonló lapok közé kerül.
De le is szarnám ah nem lenne pure lap, de így egy újjab pure lap amit felesleges lesz használniMásik ezé kellet ez a nagy leállás.
Amúgy a breeding nem kapott olyan nagy nerfet mert végül is kb most u3-on olyan mint u2-őn azért szerintem még így is nagyon nagy előny az a lap főleg h mindenkire hat szóval az nem vészes.
a mauler meg igen erős buffot kapott.A battleship sztem totál felelgess volt buffolni, így is jó volt csak nem igen kellet vele nagy távolságokat megtenni.
most a dmg buff nem tudom miért volt olyan fontos.[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
válasz Murder3 #5748 üzenetére
Láttam egy szóló Blight replay-t, ahol nagyon ügyesen használták a Befallen-t. Ha azt a pályát szólózod, akkor a kezdő orb-odat a második támadó hullám már lerombolja és egy csomó XL és egyéb egység állomásozik ott. A srác egy Nightguard-dal (swift volt) a közelükbe ment és időnként rájuk nyomott egy befallen's curse-t. Egy idő után az összes ellenfél elpusztult és meg tudta szerezni a 3. orb-ját. Szóval én még nem írnám le azt a lapot teljesen, PvE-ben még lehet hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest