- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #5199 üzenetére
De nemérted meg h a bloodhornt életbe tartja míg a grigorit elveszti????
Amúgy igen az enlightment az nem 1 fair lap már a játék eleje óta főleg pve-be.
Shifty7:Igen a boosterbe is van UR lap.
Tomot nem érdemes venni sztem nagy az esélye h nem lesz benne értékes lap.Nem azért de mióta van 4 booster 1 tome-ba?
[ Szerkesztve ]
-
válasz shifty7 #5202 üzenetére
Ha akarsz venni legalább 4 boostert, akkor inkább egy tome-ot vegyél, mert úgy spórolsz 100BFP-t.
(#5201) Murder3: Még Karácsony előtt vezették be az új tome rendszert.
De nemérted meg h a bloodhornt életbe tartja míg a grigorit elveszti????
Ez meg tök mindegy, mert a grigorival alig vesztesz BFP-t (90% megy a voidba).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #5201 üzenetére
Nehéz 2 orbon enli-t használni. Mivel az orbot lerombolja a grigorival (ha épp nem azzal akkor a fönixel egyből utánna). Kapise?
Nyilván nem fer. Mert nature. LOL mennyi idős vagy?
Azt meg csak halkan mondom, hogy nem egy olcsó lap (amelett ur). Ellentétben a grigorival és a nastyval. Ráadásul mint mondtam 2 zöld orb kell neki.
Mikor jön a következő kiegészitővel a shadow-nature dual orb, kiváncsi leszek ahhoz mit fogsz szólni.
krómX: nem fair jelentése: minden olyan jó lap, ami nem lila és/vagy amivel meg lehet verni egy lilát.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
Szép flamet elindítottam,huh. Annyit még hozzátennék hogy így is nature frostnak van a legtöbb esélye kivédeni a lost grogri bombát,mert van pár cc-nk. Ha belegondolok egy cc nélküli pakliba(lásd pure fire) ott még siralmasabb lehet a helyzet.
Eddig nem használtam earthshakert,bloodhornt és a tegnapi hirtelen felindulástól eltekintve nem is fogok. Inkább veszítsek becsületben mint hogy beálljak a lamek sorába. Nekem a játékélmény a fontos nem a rang vagy az elo.
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #5205 üzenetére
Nem 2 orbróll beszélek hanem 3-ról,
És nem pvp-ről.Ennyire értetlen vagy?Mint már mondtam régebb óta játszom mint ti úgyhogy nekem te itt ne osszad az észt.
Tudom h h működik az enlighment.Azt is h mennyi power.
Látom neked csak annyi esik le h azé szidom mert nature.Nem fair, miért?
Mert hivatalos csalás az összes pve pályára azé.
És mivel a többi frakciónak még a közelébe sincs ilyen lap,
(de ha má megint ezzel jössz akko csak elmoondom h kb kapásból tudok mondnai 5 nature lapot ami kenterbe veri az egész sahdow frakciót,de még a firét is nagytöbbségben)Ollie:Láttam replay amibe elég szépen darálta a bloodhornokkal az ürge.
Az ellen csak aoc-vel tudott védekezni de azt sem sokáig lényegébe az időlimit mentette meg mert különben még pár sec és veszít.
Amúgy az eleján is cak anynit akartam h 2 ütésből kiszedi az orbját a bloodhorn és a foylamatos healelés segítségével sokáig megtartotta mire legyőzte aze ggyiket jött a másik.
nem arról beszélek melyik jobb power ügyileg....[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
válasz phanzetomox #5209 üzenetére
Ez a fire lényege a rush mindhalálig Én viszont arra céloztam hogyha mégsem sikerül és T3 ig fajul a harc,hát mondhatni védtelen paklid van.
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #5210 üzenetére
LOL
Ha olyan régóta játszol bizonyára számolni is tudsz. Egy enlight + blood, grimvine egyéb 400 power. Nagyságrendileg 2 grigori vagy 2 satanael ára. Annyi difivel, hogy te rég használod az első satanaelt vagy grigorit mig én nem tudok enlightezni.
Figyelek mesélj milyen jó lapjai vannak a naturénak.
Rankerz: azért t1-2 elég kell hogy legyen, kedves firés kartásaknak.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #5211 üzenetére
"Az enlihmetn bloodhorn se semmi.
Épp néztem egy replayt hát elég OP..."Ezzel indult az egész tehát ebből azé levehető h 3 orbon ment a harc nem kettőn.
KrómX:Mért nem az?Enlighmnet az kamu lap
-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #5214 üzenetére
Leírtam h nem power üygileg értem az utánna lévő post h hosszútávon oclsóbb.
Arra értettem h a replaybe amit néztem mire lenyomta az eggyik bloodhornt hozta a másikat és 1 bloodhorn nagyságrendekkel erősebb lap 1 grigori de akár 1 grigori bombánál is.Deepcoil Worm,Gift of Wheel(fordítva),Forest elder,Enlighment,Abyssal(ez új de azért érdemes idevenni)
kb ezek már 2 lila pakli árát is kiteszik és még a sok olcsó és nagyon hasznos lapok pl a sok healing, és kisseb egységeket nem is vettem ide.
És most ne azzal gyere h ezek drágák a többi laphoz képest, a játék nem csak pvp-ből áll.
De itt most nem arról van szó hogy a lila nem lenne jó jó az csak azé azt nem értem ez a repertuáll ami a naturénél van + ha a stonekin és frost lapoat amiket egybe lehet ömleszteni már nagyon brutál minden mapra különösebb gond nélkül használható.
Ne mond h ezek nem jó lapok.
pl wheel-t melyik frakció nem fogadná el?
És ezek nem hiába értékesek.Majdnem minden játékos aki naturét is hasnál ott van neki a deckjébe.Az Oracle mapon amikor Unbabwet kell legyőzni ellene működnek a tornyok és távolsági sebzésű lapokból az összes?(Worldbreaker)
Ma szívtam mert nem raktam elég távolsági sebzésű lapot a pakliba..[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
Örülnék mint majom a fejének ha lenne nature shadow mage,vagy nox trooper,ashbone pyroról már ne is beszéljek
Minden frakció egyedi,attól még hogy a nature dominál PvE ban(fire nyitással talán PvP ben is),nem jelenti azt hogy a többi frakció esélytelen és /vagy kevésbé olyan használható lapokkal rendelkezik. Marha unalmas lenne ha azonos játékstílussal kéne játszani minden frakciót mert a lapok egymás koppintásai lennének.
Ha normális balance lenne körbeverésről beszélhetnék,azaz ha megvan a megfelelő tapasztalatod ezt és ezt is tudod counterelni felhasználva frakciód lapjait. Enlightenment(U3 mon) 145 power és varázslat,ami kivédhetetlen,magyarul nincs counterje.
-
phanzetomox
őstag
én engem még nem vertek be enlight-el mert ha látom hogy nem csinál semmit régóta akkor tudom hogy Mo-ra vagy enlight-re vagy egyéb nyalánkságra gyűjt , ilyenkor támadok és kész , kénytelen lesz védkezésre költeni a powert
-
Murder3
addikt
válasz Rankerz #5221 üzenetére
Shadow is jó pl sok kempet sima t-12 small egység agyon spammeléssel le lehet nyomni,
meg azért ott is vannak igazán pusztító lapok pl ashbone,soulshatter.vagy snapjaws
Nem is arról beszélek h ugyan az legyen csak az a bajom h míg pl a naturéba van pure 4 orbra 1 forrest elder ami igen erős.
A shadownak meg 1 kukac ami hát igen gyenge sebzése van.
Pl itt a bahir legalább ennek rakhatták volna a dmg-jét a wrymével egy súlycsoportba.
Ok olcsóbb de msot 4 orbon annyira nem számít h most 300 vagy 230.
(vagy colossus,grimwine----a shadownak közel sincsenek ilyen erejű malee egységei)Összeségbe legalább lenne egy tápos lap 4 orbra vagy még több halálal kapcsolatos abilitás, spell.
mer amúgy én a cc-t am sem szeretem használni, healing az jó lenne de megvagyok nélküle is.
Szal nem a nature sajátosságokra akarnék rászorulni.Meg pl a Voidstorm,incubator,és altar of nihil lapok biztos nagyon jók d e én értelmét nem látom használni őket.
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #5219 üzenetére
Matek. 2 grigori vs egy blood. Az, hogy a gyerek valamit elkurt és 400 powerből nem tudott 2 grigorit lehozni az más kérdés.
Egy lila pakli épitése sokkal olcsóbb. Csak az enlight árából megvan chargeval együtt. Azért had legyen már erősebb (persze nem az csak rádhagyom).
Ha már keverjük a zöldet a kékkel. Akkor keverhetjük a lilát a pirossal. Nos kapásbol corsair és blood.
Nekem nincs wheelem.
phanzetomox:
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
válasz shifty7 #5200 üzenetére
mindegyikben lehet UR lap, a tomeban akár 2 is
szvsz boostert ne vegyél, tomeot meg csak akkor ha pvp-zni akarsz vele, mert jobban kijössz a bfp-el ha inkább AH ról veszed meg ami kell.
tomeból a 4 lost boostert tartalmazót érdemes venni, abban van a legtöbb értékes R és UR lap. viszont pvpbe valszeg gondba leszel vele, mert ebben kevés a t1es kártya.
amit a twillight tomeosok ki is használnak, már kaptam egy-két nature rusht, és ált. nekem fogytak el hamarabb a lapjaim.
a korábbi tomemban t1-re van rengeteg lapom, de abban meg t2-t3-n nincs semmi ütős.
-
shifty7
csendes tag
nem tudnátok vmi pdfet v oldalt linkelni ahol az összes kártyát megtalálom? v akár külön külön a különböző kiadásokat, m elég szar h bfcards halott
-
OnSeT
őstag
az enlightel kapcsolatban Murder véleményét osztom, legális csalás az a lap.
igen használtam én is de csak pve-be, ott is csak akkor ha egy-egy expert mappal már nagyon nem birtam. nélküle nagyobb kihivás egy pálya teljesítése.enlightel egy expert mapot kb. olyan nehéz teljesíteni, mint egy advancedet nélküle.
és ez tapasztalat.egyébként a hivatalos fórumon is megy az eszmecsere az enlight+ blood kombóról.
én úgy vagyok ezzel a témával, hogy pve-ben ok, pvpben viszont a fennt említett legális csalás.
már kaptam én is egypár enlight+ eartshakert az orbomhoz.
az enlight az a lap amit legendaryként kellet volna kiadni.
a sok powerbe kerül vele idézni vmit részre. ha folyamatos a harc , sok lesz a void és egyre hamarab lesz meg a szükséges power, szal nem nehéz aktiválni.
a shadowban is ilyen esetben hivják le a harvit, mert ha csak vársz a szükséges powerre akkor tényleg nem lesz lehetőséged az idézésre.de hadd legyen egy észrevételem a shadow frakcióhoz is.
még mindig azon a véleményen vagyok hogy abban vannak a legtáposabb lapok.
és ott vann az egyik legütösebb lap az aura of corruption képében, ensnaringgal megtámogatva különösen hatásos.de ez sem kivédhetetlen (mint ahogy az enlightes manöver sem) , már kezdek rájönni mit kell tenni ha leidézik.
az ellenszer megtalálására egyébként a legjobb modszer ha használod azt a lapot ami ellen nem tusz tenni semmit, és megfigyeled egy unrankedben hogy egy tapasztaltabb játékos mit hoz fel ellene.
(#5226) shifty7 twillight leirással, renegade képekben [link]
a lost lapok me itt pdfben [link]
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
válasz Murder3 #5223 üzenetére
T4 en nature sokáig dominált. Fire shadow kombónál már sokan áttértek bloodhornra ,lost soulnál meg lost warlord ,lost spirit ship és grim bahir pöpec kombót alkot. (akár overlord is belefér még ugye)
Pure shadow épkézláb T3 egységgel(láma wrathgazer csupán) sem rendelkezett batarielig. Azt kell mondjam ez sem sok ,de a semminél több. t4 en tényleg használhatatlan shadow worm.(amit nem mellesleg pvp ben használatossága miatt nerfeltek még anno,vajon melyik kártyával húzták elő? nana? csak nem enli?-mind1)Grim bahir a béta alatt Giant Wyvmhez lett igazítva,eredetileg csak S knockbackje volt. Sokak(többek között én is) a fórumon jelezték hogy ez így elég unfair. Mivel a shadow egységek állandóan feláldozhatóak és spamelhetőek így ha egy motivate-t eltolsz egy grim bahiron pontosan ugyan annyi sebzése lesz mint giant barátunknak. Persze ez csak belemagyarázás ,nyilván nem ezért olyan amilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Mikor kijött a lost akkor vettem enlit. Amelyik mapot előtte meg akartam csinálni experten azt megcsináltam. Tehát van élet az enli előtt is.
Látam, horját még régen pure frost paklival nyomatni. Hát srác abban egy enlight sincs. Mégis haladt a csávó. 12 playeres pass expert. Ember shadowwal volt. Enli ugye sehol mégis haladt.
Amúgy pvp-ben az a durva, amikor firével kezd. Ha nem tud lerusholni tolja az enlilightet, hiszen t2 t3 zöld orb. Na ezt tartom én gusztustalannak. Amúgy a képlet egyszerű. Az enlight legyen 3 teli orbos és csókolom.
Enlight + bloodhoz: én is használom. Ennek ellenére nem vagyok a top 200-ban. Miért? Mert én naturéval nyitok. A t1 és t2-t meg túl kell élni a shadow, fire, frost rusherek ellen. Viszont ha vagyok olyan ügyes, hogy t3-ig húzzam. Had legyen már nekem enlight.
Még egy dolog. Az enlight nerfel meg vigyázzunk. Nem kevés pénzeket öltek bele emberek!!!
Nekem azzal se lenne bajom, ha az enlight zöld, üres, zöld orbos lenne.
Még valami. Amennyi nature nerf volt mostanság a fönt irtakon felül nem kellene piszkálni az enlightment.
Végezetül. Aki úgy gondolja, hogy a nature pvp-re hej de jó. Annak javaslom rakjon össze zöld kezdéssel egy paklit. Bár gyanitom, hogy 5 vesztes mecs után a szemét kisirná.
Amúgy meg a sirások 90% nem valós és objektiv tényeken alapszik. Hanem sok tehetségtelen okoska kikap, vagy nem tud teljesiteni egy mapot és megy nerfért reklamálni.
Ha meg tényleg ekkora gond az enlight akkor nem azt kell nerfelni. Hanem a többi frakciónak is kell hozni valami jót t3-ra.
Viszont azt gondolom, joggal várhatom el cserébe, hogy frostra egy nyomorult 50-60 poweres swiftet kiadjanak. Ill naturéra is legyen 50-60 poweres swift egység. De mondjuk az lenne a minimum, hogy az envenom területre hasson kb olyan mértékben mint az auruption.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
Ez most így hogy jött nekik?
Official Watch List Today, 17:24
We have added 3 more cards to the Watch List.* Breeding Grounds
* Battleship
* MaulerSilvanoshi
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #5231 üzenetére
Nemtudom,tényleg fogalmam sincs, Mauler talán buffot kap mert hasznos L counternek nem jó vagy mi. breeding tuti nerf,az száz. Battleship meg kap +10 sebzést minden uppal.hurrá.
Egyébként én élvezem a nature T1 et,tudom hogy nem túl power barátságos' de ha sikerül az adott időben az adott kártyát lehívni elég rendesen manipulálható bármennyi ellen. Ami pedig a kedvencem,hogy megvan a legszemetebb rush counterje a kezemben. Mégpediglen A falrusholás' ,azaz amikor falat húz az orbodhoz és pár nyilassal szétszedi még nyitáskor. Hurrikán lefújja őket a falról,im lovin it
-
Gyuri27
félisten
válasz Rankerz #5232 üzenetére
Ahogy nézem a szavazást a breeding nem kap nerfet. Aki nem pure paklival tolja az behiv egyet (föleg a firések). Nézd meg a szavazat állását. Sokan azt mondják jó az úgy.
Amúgy kénytelen a paraszt használni, mivel iszonyat drágák az egységek. Ha meg nerfelik akkor meg nyugodtan kaphatnak le a nature egységek power költségéből.A maulerrel nem az a baj, hogy gyenge. Az a baja, hogy nincs spec képessége. A knightnak van, az enforcer chargeval nyomatja, frostnál a protector mód vagy a resilent ami van t2-n. Ez a nyomorult meg nem tud semmit. Kellene hogy néha tudjun olyat mint a creeping (persze külön powerért).
A hajónak meg nem a sebzésével van baj. Hanem a sebességével.
A legszemeteb rush az a fal mögül mortal. T1-n védhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #5234 üzenetére
Én nem lennék ebben olyan biztos,volt már rá példa hogy semmibe vették a szavazást és jött a nerf,utoljára talán firedancernél.
Nature frost T2 elég hurka így is,lyrish már nem az igazi,maulert hagyjuk,egyedül ghostspears szoktam alkalmazni ,meg persze ha úgy adódik aggressor. Burrowerrel nemtudok védekezni, Deep one végülis majd bármire jó,szóval egy pirospont : D
Breeding miatt azért sírtak mert 2v2 ben a társad is tudja ugye használni,aki ha pure fire elég piszokolcsón kap firedancereket.Meg Parasite spam pure naturenél(bár szerintem elég balfék kártya de mind1). amúgy is ott Shrine of memory ami odab..öhm tesz.)
Ezzel az állásponttal maximálisan egyetértek(hivatalos fórum- Current Watchlist a Joke? topik-12.hsz)
/ I believe this watchlist is something like: "Alright, alright, too many players want watchlist. So what should we do to make them shut up? Lets make a watchlist of such cards where we dont have to care about balance too much so we can have even longer nap." /
-
Rankerz
senior tag
ja és battleship lassú marad mert frost,amit olvastam hogy túl gyenge a sebzése a zsírúj hajóhoz képest(lost spirit ship) ,kapjon hát buffot.
(bocs a duplapost miatt )
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Rankerz #5235 üzenetére
Ezt mondom én is. T2-n gyenge a nature-frost-stonekin. A deep jó dolog de ugye a nerf látszik rajta és légi egységet nem támad. Breeding melett az ára sem vészes. Viszont nélküle a 120 power combos. Föleg pvp-ben. Az aggressor komoly lap. De breding nélkül fabatkát sem ér. Föleg ha nyomnak rá egy twi curset. Hopp 150 power megy a levesbe.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Djuree
félisten
válasz Rankerz #5236 üzenetére
nehogy buffolják már a lost spirit shipet így is túl gyenge
lényegében nem marad állva előtte semmi. a legdurvább 4 orbos lény. repül, nincs lassítva, jó nagy területre sebez (fél képernyő kb.)
ja és aki ki tudja használni a képességeit annak még durvább...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Murder3
addikt
válasz Rankerz #5228 üzenetére
Egyik gondom épp az h t4 puréra nincs jó lap van 1 shadow worm de most az gyenge.
t3-ra sem volt semmi bár most a satanel legalább jött bár nem egy izom lap de nekem tetszik
bár a sebzése lehetne több egy kicsit.
a bahir azé is jó mert lostba is befér és egy viszonylag jó sárkány de nem bír el nagyon erős ellennel.
De itt azt is figyelembe kell venni h a wrym az common és free deckbe is van tehát azt ingyen beszerzed halomra a bahir meg UR és nem olcsó lap tehát nagyon sokba kerül chargolni.
a Wrathgazer sem jó t3-ra támadni alkalmatlan védeni jó csak.nem sok map van ahova szükséges főleg így a satanael után.
Nem is tudtam h a Shadow wormot nerfelték.És pont pvp-miatt? egy 4 orbos pure lapot...pfffNekem az a legfájóbb h míg a nature kapott eldert,most abyssalt,akkor a fire betarielt ami vmi eszméletlen sebzéssel rendelkezik,a frost kapott egy ironcladod.
Addig a shadow kapott t3-ra egy már egy ideje szükséges lapot ami jó, t4-re meg 1 sárkányt de ez a sárkány alulmarad a többivel szembe és jól használható meg minden de közel sincs a wrymhez képest.Mert alacsony a dmg-je.életpontja sem magas.
a Shadow worm is legtöbb helyre dísznek jó. -
Gyuri27
félisten
válasz ChromeX #5241 üzenetére
Meg akik hozzá szólnak. R meg ur lapokat hasonlitanak c és uc lapokhoz.
Vártam a csodát, hogy majd a lostal jön valmi nature t2 ami a szárnyasokkal tud mit kezdeni. Hát nem jött. Egyedül a drága aggressoral (bár az nem zöld hanem stone) lehet valamit kezdeni a wareagle+pajzs, skyfire+ravege, fönix trióval.
Na ilyenekkel kellene foglalkozni szerintem.
Murder3: ami nem shadow az pont jó ahogy van. Teljesen kész vagy szerintem.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #5237 üzenetére
Ma játszotta fire nature ellen,küldött skyfire draket+ravage jött az aggressorom természetesen,erre küld egy burrowert és twiligth curse aggressorra.védem a kutamat glacier shellel és próbálom skyfiret lehalászni windweaverssel,már majdnem sikerül erre eruption,persze miért is ne, kaptak egy curse of oinkot ugye nekem semmi seregem neki még a burrower élt és időközben felhúzott egy breedinget és itt döntöttem hogy védem tovább a kutat és szép lassan meghalok vagy kitalálok valami mást. vettem egy burrowert,hagytam a fenébe az alig éldegélő kutamat és megindultam felé. Matter mastery a breedingre és hiphop rövidesen lett pár kiló burrowerem hirtelen a sok voidból.onnan már kis home soil,heal cc kombóval verhetetlen voltam. Jobban kell kockáztatni néha mint shadownak,de kajak : D
Amit viszont tisztelek benne hogy nem használt mortar towert pedig volt pár olyan hely ahonnan azonnali halált okozott. Így kiegyenlített és végig szoros meccs volt hosszú hosszú harcokkal. Ezzel a kis példával csak arra akartam kitérni hogyha a megfelelő lapokat helyeznék a watchlistre (mint mortar) élvezetesebb küzdelmek dominálnának és nem egy két kulcslap.[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #5243 üzenetére
régebben is használtam jó volt most is beférhet a lost deckbe ezért nem kellene piszkálni.
pl a képessége jó és t4-en nem igen számít pár száz power.pl bossok ellen illetve védekezni.
De nekem tetszik így h lassú ugye a frost specialitása pl mint a construct
egyedül a knock back hiányzik tőle[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Rankerz #5244 üzenetére
Éljen. Te vagy az emberem. Szeretsz játszani.
Nekem se jó a rush. Még akkor sem ha én jövik ki belőle jól. Én is szeretek t3-ra menni. Nem a blood miatt. Mert ha nincs rá szükség nem szoktam kijátszani. Jobb szeretem a warriort (bloodal is szoktam küldeni általában). Vagy a swampokat küldeni vagy a deepcoilt.
Én a bogarazás ellen stromsingert használok aggressor helyett.
krómX: mindenre. Csak ne kelljen vele menni egy métert se.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #5247 üzenetére
Stormsingert én is szívesen használnám csak kell még token fejleszteni)
Aggressort csak fire nature kombóval lehet bogarászni,szinte(!) bármi ellen ütőképes T3 mas L egységek ellen is,így nehezen tudnék tőle megválni. War eagle ellen hatásos stormsinger? túl sok hp ja van,nem? -
Simid
senior tag
Lenne kedve pár embernek ma este Bad Harvest expertet csinálni? Sajnos esélytelen, hogy összejöjjön ez a map PUG-gal. Meg azért az sem ártana, ha lenne egy tapasztalt játékos aki már csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest