- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
A Shrine of Memory nevezetű lap pontosan mire is jó? Nem teljesen világos...
-
BlackTiger
tag
Szerk.: Inkább pontosabban mondom.
Activate to regain Void Power 100% faster for 30 seconds. Has a 60 seconds
cool-down after the building was built. Reusable every 60 seconds. , azaz
Aktiválja azt, hogy 100%-al gyorsabban visszanyerjük a Void Power-t 30mp-ig. Megépítése után még 60mp-t várni kell, hogy aktiválni tudd. És ez az összes barátságos egységre hat, asszem.[ Szerkesztve ]
Tigris
-
pachito
őstag
válasz BlackTiger #6653 üzenetére
Hogyhogy "visszanyerjük" a void powert? Miért jó az, ha sok void power van?
-
hajsza
aktív tag
válasz pachito #6654 üzenetére
Gyorsabban csorog vissza a void a normál power-be, amikor aktiválod. Magasabb up-okkal még a 100%-nál (vagyis a kétszeresnél) is gyorsabb lesz.
Szerk.: és minden csapattárs void power-jére hat, ezért pl. 2v2-ben az ellenfelek nagyon útálják és overpowered-nek tartják (szerintem jogosan, de csak 2v2 esetén).
[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Sziasztok.
Egy használható shadow- fire deck-et tudtok ajánlani? Vettem egy bandit decket és ezt kéne kiegészíteni.
-
zolo96
tag
-
phanzetomox
őstag
pve vagy pvp decket építesz ? ( látom sok t4 van gondolom akkor pve )
-
zolo96
tag
válasz phanzetomox #6660 üzenetére
Egyenlőre még csak pve.
-
Murder3
addikt
Esetleg Corsair.
olcsó is és bandit deckbe jól jön.Mivel t4-re fire dragon-t használsz így a Tortogun az ki van lőve.
amúgy majd azért figyelj a Soulhunter nerfjére mert sztem tuti h át fogják rakni F/S/S összeállításra és akkor már nem tudod használni ebbe a deckbe.
Én is szívesen beruháznék 1 badnit deckre ha lennne pénzem....
mondjuk a shadow charge lenne nekem most a legfontosabb -
-
Murder3
addikt
De épp az h a logikus a 2 shadow lenne mert ugye bandit lap ami 1 fire és 1 shadow de mivel undead ezért kellene a 2 shadow.
a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow.Hát főleg t4-es lapokra.
pl most vettem a death rayre 1 chargot.így van 2
akkor a overlord lenne fontos de az meg elég drága.
a nox trooperre kellene még azon is csak 2-van.
akkor a Cultist Master azt épp amiat nem használom mert nincs rajta charge.
dreadcharger megint drágább azon is csak 1 van
mage-re is kellene még.
Satanael az amúgyis olcsóbb azon is 1 van.
Phase tower meg még néhányan lap amit annyira nem használok.Lostra nem kellene mert az kicsit drága warlord a shipen van 1.
sahde-ra még elférne a többire meg nem drága goldért is elhet venni meg azokra nem is nagyon kell annyira mint a shadowra.Ezért lenne jó a bandit mert az nem túl drága pl tortugun is olcsó.
mondjuk akkor ami húzósabb lenne h firéből is kellene néhány lap hozzá az meg már drágább. -
Simid
senior tag
válasz phanzetomox #6668 üzenetére
Mert gondolom őazt szeretné ha a saját színével legyen használható.
"a deepfang is azért 2 frost mert stonekin és a stonekin lények inkább frost mint nature.
a badit lények is inkább fire mint shadow."Ez alapján a FFS lenne logikus.
Murder3: Ha common lapok kellene akkor azokat tudok adni. A többi tényleg kicsit drágább kategória. Az overlordot nekem is kellene még chargeolni, nagyon megszerettem mostanában azt a lapot csak elég drága lett (azt az egyet Santa Clausért cseréltem anno).
A cultist master pvpben nagyon erős és pveben van hogy hasznos lehet (ha más nem Necroblaster etetésre ), de szerintem 3as UP és pár charge nélkül nincs értelme.[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
Nem értitek.
a bandit lények inkább fire igen de mivel dual orb így 1 fire 1 shadow.De a Soulhunter az Undead típusú lény, és hol van egyedül undead? a shadowba.(meg a shadow frost de az kamu, meg ott is látszik h az inkább shadow mint frost)
Nem ez a logikus?Simid:Én még annó 174 bfp-ért vettem msot meg 300 felett van LOL
Igen az a baj h nekem meg nincs 1 chargom se rajta ezért kéne mert jól lehet használni.[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz phanzetomox #6671 üzenetére
nem akkor is ezt mondanám.
Az a lényeg h undead ez számít a képeesége az azért mine mert amikor még régen a harvit átskinelték akkor uygan azt az abilityt adták neki csak mivel bandit és 1 fire, 1 shadow ezért lett a mine.(meg uyge az ellenségeknek jóval erősebbeknek kell lennie.pl a lost wanderer a pve verziójú sem ideiglenes pajzsot ad és a többi és a többi)
az is hülyeség mert ahhoz h aktiváld aképességét ahhoz ennek is kellene gyűjteni 3000 lelket a halottakból.
Nem csak instant 100 powerért lenyomja a mine-kat.[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Ide is írom, hogy mivel a napokban lett csaknem 7k felesleges pontom, szívesen eladnám, vagy cserélném egyéb játékra.
-
Rankerz
senior tag
válasz Gyuri27 #6678 üzenetére
Szándékosan írod el mindig a nevem? : D
A közeljövőben szeretnék összehozni egy ph-s Passage to Darkness-t ha benne vagytok,farmolhatnánk némi upgradet,mert a sok gold run kör miatt nekem alig van meg onnan valami.
Semmilyen extra pakli vagy tudás nem kell ahhoz a pályához,sőt 12 fő se igazán szükséges,hisz szólózni is lehet egy egy mapot. Aki benne van az jelezze és egyeztetünk olyan időpontot ami mindenkinek ideális.
Ja igen phanze, amikor a múltkor elvertük azt a két legendet,visszanéztem a replayt..az amazonos srác vagy durva lagot kapott vagy nem tudott mozogni azért csinált még 1 amazont hogy legalább a kutat elérje. Köbö 300 powere volt és nem idézett semmit utána
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
-
aktív tag
hi,
tegnap kezdtem jáccani ezzel a csodával. Egész jónak tűnik, csak még hozzá kell szoknom.
Megcsináltam a tutorialt és az 1. campaign küldit. Ezután láttam h a kártyáim között van olyan h upgrade cards. Na azokkal mit lehet csinálni? Hiába kattintok rá, nem tudom lerakni a kártyák közé, de alkalmazni se tudom más kártyákra se.
mire jók azok?pl: van ott 1 sunstriders nevű lap. vmi íjászos. de ilyen lényeim nincsenek....
-
phanzetomox
őstag
embalmer's shrine-al igazán csinálhatnának valamit, ma 3 meccsem arról szólt hogy az ellen shadow phoenixel szétszedte az összes bázisom, és gyakorlatilag mást nem is használt....
kivédni nem tudom, megpróbáltam ellentámadást indítani de akkor hívott oda is phoenixet és az simán beszedte minden egységem ez így elég szívás ... -
Ghostdagger
csendes tag
Engem erdekelne egy 12 fos map
-
Simid
senior tag
válasz kenesei1982 #6681 üzenetére
Szia
Ezeket az Upgrade-eket akkor tudod használni, ha megvan az adott lap. Így fejlesztheted és jobb tulajdonságai lesznek. Standardon mindig 1es advenceden 2es és experten 3as UPokat kapsz.
Ha kell sunstriders akkor add meg az ingame nicked és küldök neked egyet ingyen. -
Murder3
addikt
Én is benne lennék.
-
KHiNg
csendes tag
én is benne lenék a passageba csak szóljatok h mikor in game : KHiNg
IGN: KHiNg
-
fórumállat
csendes tag
hello. kicsit lemaradtam rég néztem a fórumra de én is benne lennék bár nem tudom mibe
-
aktív tag
-
Rankerz
senior tag
Na meglesz ez. Fórumállat és Ghostdagger in game nevét nem tudom,a többiek ismerősek )
Részemről bármelyik este jó,akár a mai is.
-
Murder3
addikt
A Slave Master-en amikor kiszabadítjuk mo-t meg a foglyokat azután a teleport körébe kell belemenni?
Mert én nekimentem a firewallnak de azon nem lehet átmenni -
Murder3
addikt
Tetszik nekem a lost wanderer+coldsnap combó elég erőteljes főleg ha snapjaws+lost dancerek vannak mellette
-
fórumállat
csendes tag
Hello. Elegem lett a fire nature deckből nem olyan rossz, csak shadow ellen esélytelen , tehát elkezdtem 1 shadow decket várom javaslatokat harvestert, shadow phoenix már be is szereztem meg még 1 rakat lapot )
-
Murder3
addikt
válasz fórumállat #6695 üzenetére
szerezz a lapokra full upot és sok chargot
dreadcharger,mage ami nélkülözhetetlen.
és ajánlom a embalmer+furnance kombót.
meg te is elkezdheted a brutális embalmer+főnix taktikát.
KoC-ből meg a lila szinűt mindenképp tedd be a deckbe.
jól jön az undead army ellen és a shade rusherek ellen is.
AoC is kell.
ja és sztem a resource booster még nagyon fontos a deckbe. -
aktív tag
kezdőként milyen paklit ajánlotok?
az első pályát nature/fire-vel toltam. kissé még kaotikus volt a játék, nem ismertem a lapokat, sokszor mellékattintottam, de azért élveztem.
ha új paklira váltok, érdemes vele újrakezdeni a játékot? v bármikor lehet paklit váltani hátrányok nélkül? -
fórumállat
csendes tag
Kedves újonc , én nekem a kezdő paklim a tűz volt , utóbbi időbe természettel kiegészítettem csak hát meguntam ,hg mindenki a shadowot isteníti ezért most belekezdtem 1 shadowba, szerintem ha tetszik a játék érdemes venni bfpt amit 576 ba is tudsz .
- ha van olyan ember aki tudja szinte az összes shadow lapot majd elmondhatná mert eddig csak azzal nem voltam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest