Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz ricshard444 #21100 üzenetére
A passage to darkness expert, csak sajnos aránylag sok játékos kell a nekiinduláshoz. Igaz, ahhoz képest hogy expert, nagyon könnyű pálya, amii monumenttel egész könnyedén szólózható is pályánként. Mondjuk ha az elején vagy a játéknak, akkor minden pályarészre ajánlanék 3-3 embert legalább. Ennél jobbat, vagy kevesebb személlyel játszhatót sajnos nem tudok igazán goldrun-ra...
IGN: TBPeti
-
K3NZO
senior tag
Hogyan lehet átmenni másik "szigetre"? Kicsit már unalmasak ezek a pályák. Az egyszemélyeseket megcsináltam, de a pl a 4 fős pályákat nem tudtam ezidáig megcsinálni mivel mindig kidobnak a csapatból. Gondolom túl gyengék a lapjaim .
"Per aspera ad astra"
-
OnSeT
őstag
1v2 Csirkének [link]
ez után még 3x kaptuk őket, s mindegyik alkalommal egyből léptek... nem tom miért ^^
Demiron ma/holnap mikor érsz rá lejátszani meccseket?
Cr4Zy tölthetnéd a repeket hogy tudjam mivel állok szemben
-
Volgafan
senior tag
Tudok 1 emberkét,aki olcsón árul bf-et,és megbízható!!!
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Volgafan
senior tag
válasz ricshard444 #21110 üzenetére
Adok én neked goldot....
-
Cr4Zy
tag
válasz ricshard444 #21110 üzenetére
én is adnék neked goldot, de pls törölj mail-t, mert így nem lehet elküldeni neked...
@OnSet: itt találod a Demiron elleni meccseket.
IGN: TBPeti
-
Richie1984
tag
Akinek van kedve ranked 2v2 zni szívesen várom. Jó lenne sokakat kicsit jobban megismerni.
Ide valami menő okosság kéne, de az már nem is olyan menő...
-
ricshard444
veterán
Tegnapelött elkezdtem az AH-zást kis indulótőkével. Mostanra + 60% Bfp-m van úgy,hogy raktam össze egy új paklit, vettem sok charge-t és még boostert is Kell a pont majd a kieghez,de ha van egy kissebb indulótőkéd könnyű többet szerezni Csak figyelni kell a chatet.Kár ,hogy szünet után már nem lesz időm ezzel foglalkozni
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Volgafan
senior tag
Miért van az,hogy ha magyarokat sikerül megverni,egyből jön a beszólás?külföldiek miért tudják elviselni?
-
Volgafan
senior tag
válasz phanzetomox #21119 üzenetére
Ami idegesít,újraraktam a gépet és elfeledtem kipipálni,hogy vegye fel a repeket....pedig olyan meccset nyertünk....vidit akartam belőle csinálni...
-
Volgafan
senior tag
válasz phanzetomox #21121 üzenetére
De videjót akartam csinálni belőle....leginkább az miatt raktam újra a gépem....
-
zoli.22
tag
Nekem szerencsére jok a tapasztalataim a Magyar játékosokkal kapvsolatban. Még aki esetleg eddig beszolt, azzal az lett vége, hogy minimum hosszasan dumáltunk utána és tök normális hangnemben váltunk el.
Ellenben a külföldiek között már sokkal vegyesebba kép, de által
ánositani ott sem lehet. -
babatag
csendes tag
Get your Easteregg now!
Greetings, fellow Skylords!The Easter days should give those of you who have been local to BattleForge some nice present: I've just had an discussion with the Easter Bunny, and he will visit BattleForge in 30 minutes.
At 7:30pm UTC (about 30 minutes from now), everybody who is online to that time will be given the totally awesome Promo Easter Egg card for free!
Spread the news, gather your friends, time is running. The Easter Bunny will come only once!
Be advised: The card will be added to the collection of the character created FIRST on every account online at that time. You might have to re-login to see the card, maybe you have to switch the character.
Battleforge: Onyeduko // Steam: Beer(HUN)
-
BlackTiger
tag
-
ricshard444
veterán
-
Zotya21
senior tag
válasz ricshard444 #21131 üzenetére
énse kaptamsemitse
nem értem oda 8 ig XD
https://500px.com/slayer_art
-
ricshard444
veterán
-
BlackTiger
tag
Nah végülis eladtam 500-ért, aztán most meg vásároltam gyorsan 2db-ot 250-250-ért így van 3db Easter Eggem és a pénzem maradt a régi.
Tigris
-
ricshard444
veterán
válasz BlackTiger #21134 üzenetére
Én is mindjárt veszek 1-2t azt eladom hónapok múlva durva áron
Vannak dolgok...
-
Zotya21
senior tag
válasz BlackTiger #21134 üzenetére
jah aztán megkapja aki felmegy mindneki és majd jól lemegy az ára
https://500px.com/slayer_art
-
babatag
csendes tag
válasz Zotya21 #21136 üzenetére
Nem egészen aki 21:30kor nem volt fent azt nem regisztrálta be tojásosztásra a rendszer
Itt is van: Easter Bunny just came through. Everybody who has been online at 7:30pm UTC please look on the first character on the account, there should be an Easter Egg Promo card waiting for you!
Everybody who was not so lucky: Sorry, maybe next time.
[ Szerkesztve ]
-
BlackTiger
tag
Most még megy lefelé az ára! Most vegyetek.. Am nem valami keresett lap, de 100-200BFpt tuti fogunk rajta profitálni.
Tigris
-
-
BlackTiger
tag
válasz BlackTiger #21138 üzenetére
Most ezen rövid idő leforgása alatt körülbelül 800BFp-ért bevásároltam Easter Eggekből így most 7 van raktáron.
Tigris
-
phanzetomox
őstag
válasz BlackTiger #21142 üzenetére
Hát még egy fél év minimum mire fel megy az ára
Szerk: Rengeteg ? 7 darab
[ Szerkesztve ]
-
BlackTiger
tag
válasz phanzetomox #21143 üzenetére
Én gyűjtő vagyok! Most örömmel nézem azt a rengeteg tojást a kollekciómban.
Tigris
-
babatag
csendes tag
Neked mennyi Brannocod is van? xD 17?
-
BlackTiger
tag
-
Murder3
addikt
na erről a easter egges faxságról is lemaradtam mondjuk nem érdekel...
de ami jobban fáj, h már megint xartam játszani mienst elértem a fury rangot
de szerencsére maradt 1-2 repem aranyrangból korábban úgyis mondtam h majd csinálok repet egy olyanról hát már úgyis olyan rég csináltam videót majd a következő pár napba megcsinálom...
mondjuk 2 rapem van de elég rövidek így mind2 belefér egybe gyorsítás nélkülegyik fury volt a másik meg annihilator ez így egyben kitesz egy battlemastert így lényegébe egy battlemaster elleni meccseket fogtok látni
-
babatag
csendes tag
Amúgy rájöttem valamire. A Promo Grinderek cserélése még nem a múlté Azt írták ugye, hogy a farmolásokat akarják megszüntetni ezekkel, de ha lecserélik a grindert új promóra(ami csak az új editionnál lesz, mint Mo-Grinder esete), akkor feloldják a Grinder blockot, hisz már nem lehet vele farmolni Az új promóra meg tehetik nyugodtan a tiltást. Úgyis megszerzem (átköltözök másik accountra)
-
phanzetomox
őstag
válasz babatag #21148 üzenetére
babatag: Nem biztos lehet még előtte, hisz a viridya-Mo-nál se volt új edition Bár kevés az esélye És elképzelhető hogy nem fogják levenni róla Bár jó lenne ha igen.
Blacktiger: Azt gondoltam azért mondod hogy rengeteg mert vettél még többet és kiváncsi voltam, ezért kérdeztem vissza
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
Ha esetleg érdekel valakit újra van eladó bfp-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest