Új hozzászólás Aktív témák
-
HangFalx
csendes tag
Amúgy rájöttem, hogy hogyan lehet használni a sun reaver root-os képességét, mert ugye, ha 2 sun reaver összekapcsolódik abból semmi nem lesz, viszont ha legalább 1 vmilyen nature lap van vele kapcsolatban (pl: root nexus, thornbark, stb...) akkor már kapja is a +50% dmg-ét vagy a 45/sec-es healt, ami sztem elég durva egy 2v2-ben.
(Lehet csak én nem tudtam, de szerintem ezzel nem voltam egyedül, hiszen sehol se láttam még, én is csak forge-ban jöttem rá)[ Szerkesztve ]
IGN: HangFal
-
LoLHunCsirke
tag
válasz kovsol #21550 üzenetére
roots+ lila spirit hunter ( átlő a life allat), 3 lyrish home soillal támogatva + frost bite ha van, ha unholyt rak rá akkor coldsnap és ütöd tovább.. ha csak life van rajta malac és vársz míg lemegy, jah és ha van lightbladed akkor azzal magadrahúzod és sétáltatod, a lyrsh a leghatékonyabb mivel xl counter, legalább 3t rakj le belőle minimum
TinkeringAboutYou!
-
Zotya21
senior tag
emberek néztétek hogy a warlocknak kicserélték a lapját ?
nagyon ráértek rajzolgatni
de uj lapok már nem mennek
https://500px.com/slayer_art
-
Cr4Zy
tag
válasz Zotya21 #21554 üzenetére
Csak hogy tudd, nem az az egyetlen, aminek megváltozott a képe. Az Ironclad-nek is változott a képe. A háttér sötétebb lett és a hópelyhek is kicsit jobban látszanak rajta!
A régi kép így nézett ki, míg az újabb így néz ki.
(#21553) Volgafan: Sajnos jobb ellenfél ellen a harvesterre nem működik az aura, mert egyszerűen kiteleportálja onnan. Ha előbb roots érkezett volna rá, nehogy ezt megtegye, akkor a képességével lehívja a skeletonokat + lifeweavinget tesz rá, és máris beölhetetlen.
IGN: TBPeti
-
Zotya21
senior tag
aura alól énis kiteleportálom ha van power meg van hova mármint hely
de a life weavingtől meg kicsit magadat is ölöd nem ?
deigaz nem emlékszek mennyire de azt tudom hogy egy befallen meg egy undead army simán elég egy jugger megöléséhez auába
nah nem a lapok számítanak hanem hogy 210 power
meg t3
-
Zotya21
senior tag
különben én gondolkoztam a pure sadót fel lehetne dobni ugy hogy a life weavinget rálehetne tenni épületre is dehát nemgondolkoztam elég sokáig meg az t1es lap és minden sadó splsh tudná
a másik elméletem meg hogy 2v2 nél t4 re egy lapot az unholy hero-t
kipróbáltam unholy hero+unholy power ebbe a sorrendbe egy harvira egy ütéssel dönti a falakatmagyarul wellek egy ütésre
orbot még nem néztem lusta voltam 3000 hp körüli épületet keresni neki
de a pyro is durván aprít meg ugye regenerálódik is vele
ÖÖÖÖ és a witchclaws nál minek van lila orb ha ugyanazt tudják csak a fire erősebbet robban ?
vagy nemjól fordította Onset bácsi ? angolul még nemlestem
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Mi ez a marha nagy lag napok óta?
Mert így a pvp elég vicces.Amd - Radeon - Ryzen
-
Volgafan
senior tag
válasz Gyuri27 #21560 üzenetére
Várható volt,hogy lagolni fog az az 1 db szerver...kijött amii,sokan visszanéztek,több játékos,mindöössze 1 serverre...
Crazy:azért fagyizom....de ha kisétál belőle,már jobban jártam,kereshet új célpontot...és,mikor netherezi,már attól sérült a harvi...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Zotya21
senior tag
válasz phanzetomox #21564 üzenetére
jah hogy olyan gyors voltam köszönöm köszönöm
pedig olyan okos akartam lenni hát nemsikerült
[ Szerkesztve ]
-
Cr4Zy
tag
válasz Zotya21 #21563 üzenetére
rosszul emlékszel, mindig a megidézés helye számít, az iránya vagy célja nem. Viszont van egy 4 másodperces készülési ideje, mely alatt ha kiteleportálja, akkor nem sebződik semmit.
U.i.: nemtom 2v2-ben hogy van, de 1v1-ben magasabb szinten csak akkor jön harvi, ha van power supportra is, azaz legalább 70, de inkább általában 100, vagy ennél is több powertartalékkal ér oda egy harvi egy célponthoz, így amint aurát lát, instant tud teleportálni, lifeweavingezni.
-
Volgafan
senior tag
OnSet:ha lesz kis időd...
-
Volgafan
senior tag
Bcdhunnal 6.meccsünkön belefutottunk 1 béna párosba(egyik top9.-ik 1v1ben,másik se piskóta)
link:[link]
-
andris871
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni fire/nature Twillight decket szeretnék összerakni milyen kártyák kellenek bele?
-
Gyuri27
félisten
Franc megeszi. Ilyen laggal marhára nem lehet játszani. Mire megy a heal megdöglik az egység. Roots mellé megy.
Büdös életbe. Ritka nyomorult cég az ea.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Cr4Zy
tag
válasz phanzetomox #21571 üzenetére
Sajnos ismerős... Én ilyen laggok miatt buktam mostanság egy archfiend, 2 annihilator és egy ruler ellen. Így sajnos nem csak 1-2 napba fog telni, hogy visszaszerezzem a rangomat, amit az elmúlt heti sz@r net miatt buktam...
-
Volgafan
senior tag
Nah megvolt az első forduló az Ahha féle 2v2 bajnokságban....első meccs nagyon ynögvenyelős volt....map:danduil,közepet simán hozztuk,aztán aurába ránkhúztak vagy 4 termitet....abban a 10 mpben buktunk 3 kutat 1 orbot....második meccs:georgash,sima... a 2 meccs repje:
[link]Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Cr4Zy
tag
válasz Volgafan #21573 üzenetére
Pls tölts fel újra a Danduilosat, mert a törlőlinket raktad be ide
Amúgy grat, ahogy látom az ellenfeleitek nem a kezdő kategóriába tartoztak. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy ebben a versenyben 2-3 páros kivételével egyik sem tartozik oda...
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a shadow-nature t1-páros ellen ilyeneket nem szabad hibázni, mint amiket csináltak.
Jah és kevés eruptot láttam tőlük, mikor olyan szépen összehúztátok az egységeiteket, hogy azt fájdalmas volt nézni (néhol még dryad nélkül is). Ezen hogyha javítottok, akkor csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, a következő ellenfél nem lesz piskóta!"Üzenet
close
A fájl (20120508_182203_11707_PvP_04p_Danduil.pmv 100KB) törlése sikerült!"[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
válasz Gyuri27 #21570 üzenetére
Elég siralmas a helyzet, s egész hétvégén ez ment.
A lapok kb. 1-2 mp-es késéssel jelennek meg. a csúcs az volt nekem mikor TBpeti elleni 2. meccsen dazedbe jött le grigorim. mikor elkezdtem lehívni volt t3am mire leért már nem....(#21569) andris871 ha pvp deck kell, be tudom linkelni Tyderianek deckjét
(#21573) Volgafan
ezt majd meglessük, ha linkeled a Danduilos kört is ^^holnap visszavonom nevezést az Ahha féle 2v2 bajnokságra, ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
H csoportban: Icube + Forestguy ellen menne első kör. [link]
-
Volgafan
senior tag
Figyu:miután be voltak frenzyzve,hajrá...meg errupt kevesebbet ér,mint a heal,had eruuptoljon,ott voltak a shamik is....kit izgatott ot már...pill és linkelem...[link]
OnSet:sztem inkább szólj,hogy csere van és menj Hangfallal,biztos menne veled!!!!
[ Szerkesztve ]
-
andris871
csendes tag
pvp Twillight deck kell nature-rel kezdenék
-
OnSeT
őstag
össz. egy 2v2t játszottunk s már le is vágott.
s mindez nem elég, vissza se enged lépni...Communication with server timed out...
-
phanzetomox
őstag
Király sorra kapom a lost connecteket
-
Cr4Zy
tag
Végre, dolgoznak a problémán!
Mivel lassan 22:22 van ott is, kétlem, hogy nagyon sietnének vele, de azért holnapra csak megoldják az adattárolóban lévő problémátMás:
Az 1v1 versenyt lezártam, a díjakat még ma ki akartam osztani, de emiatt a leállás miatt nem tudom ezt sem megtenni...
A végeredmény ITT megtekinthető[ Szerkesztve ]
-
Cr4Zy
tag
válasz HangFalx #21585 üzenetére
Az első négynek kiosztottam a díját, a kisorsoltakat pedig holnap osztom ki a kihúzottaknak, mert már nem látok ki a lyukon...
A 4 szerencsés:
- HZoli
- gergomester
- demiron
- LightkexOnSet: Közöld ahha-val is a csapatcserét, nehogy beszóljon bárki is...
[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
idézem a (#21576) OnSeT hsz-ből:
ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
mivel ahha a szervező, nyilván tudni fog róla, mint ahogy írtam is...
(#21586) zoli.22 ezek szerint még nem beszéltétek le gergomesterrel a dolgot mikor rám irt
-
OnSeT
őstag
válasz gergomester #21589 üzenetére
Hogy mindenki megnyugodjon, jeleztem neki a verseny topicban is.
-
Volgafan
senior tag
válasz LoLHunCsirke #21594 üzenetére
Jahogy vesztes ág is volt?Ahhával fogadjunk nem beszéltél....
-
Gyuri27
félisten
Ez a lagg szánalmas. Mikor óhajt az ea tenni valamit?
Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Volgafan
senior tag
válasz phanzetomox #21599 üzenetére
Vlszeg ez így van... tudják jön a dio3 ,kijött az mii,emberek nem fognak több pénzt fizetni,ennyi..
lehet firedancerrel lövik a szerót....glacierjük meg nincs...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóipari tréningek (képzések) mérnököknek, auditoroknak (is)
- Hardcore café
- Vallás
- Milyen házat vegyek?
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest