Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gonz0

    tag

    válasz gabipaci #17618 üzenetére

    Távolság korlátozás: 200 méterről ölés az +200 marksman headshot.. bevallom nekem nem sok olyan volt. Akikkel nektek bajotok van a vércsipapistikék jellemzően 80-120 méterről osztják a halált. Ha meg 80-ra korlátozol akkor rögtön bukik néhány abakanos/m60as (vagy újabban uzi-s) is, mert 80 méterre simán el lehet lőni azzal is.

    @eugabesz: igen, volt szerencsém tapasztalni, hogy 4-es korlát van. Elsőre a kiirásig se éltem, tehát rögtön 2x is meghaltam belépés után mire rájöttem, hogy wtf van. Nem mondom szimpatikus rendszer, de engem eléggé frusztrál a dolog és úgy döntöttem, hogy nincs nekem a napi x óra meló után még további frusztrációra szükségem, így a szervereteket a továbbiakban hanyagolom. Feltehetőleg nem fogod könnyesre sírni a párnád a döntésem miatt, csak gondoltam jó ha hallod a másik oldalt is. Van akinek nem tetszenek ezek a változtatások. Alapvetően egyetértenék a csipák számának korlátozásával, de ez a jelenlegi módszer többet árt mint használ: így nem azok fogják otthagyni a szervert akikel a problémátok van, hanem azok akik esetleg későn lépnek be, vagy rossz pillanatban jönnek és felb@ssza őket rögtön belépés után a "ezmiafszomvolt" érzés. Szóval viszlát és kössz a halakat.

    CQ mappok: panamán még mindig egyenlőtlen a két oldal, az amcsiknál a dokk és az autópálya már baromira nem a bázisuk része, nem kell védeni. Ugyanakkor oroszoknál még mindig védve van a bevezető út, ami amcsiknál nincs. Egyébként csomóan azokról a bevezetőkről szoktak tankkal campelni. A többi map nagyjából rendben van.
    Szerk: Légvédelem még mindig tiltott atacama-n ahogy látom.

    Igy hirtelen ennyi a tegnapi adagra: Egy nem létező rohamcsipa.

    [ Szerkesztve ]

    “I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”

Új hozzászólás Aktív témák