Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz -FreaK- #11937 üzenetére
Nekem előző driverekkel, meg amikor bejött a Zero Hour csinálta szinte folyamatosan. Utána talán 1x töröltem a Cache-t, vagyis az egész BF2042 mappát a dokumentumokból innen a szokásos helyről: C:\Users\"saját felhasználó"\OneDrive\Dokumentumok\Battlefield 2042, majd megjelent az Adrenalin 22.6.1 driver jött az új patch is és teljesen megszűnt.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Termin8 #11944 üzenetére
Eddig is így működött a cache. Törölni lehet, mert utána újra tölti, ugye kell egy kis idő, amíg minden placc rendesen betölt. Én ezért is nulláztam le, hogy frissüljön mert nem hagyta abba. Az más kérdés, hogy utána tényleg megszűnik-e. Most nálam OK így az új AMD driverrel. Proci, vagy RAM OC-t is érdemes megnézni, mert jobban terheli az átlagosnál. Ahol egy single game-ben stabil a rendszer, itt lehet már a határon táncol, főleg ilyen hőségben. Na meg a motor is egy hányás persze . Én BF1-BFV óta szívok ezekkel a cache gondokkal. NV-AMD tökmindegy, mire megjelenik az új ez is jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz lofagi #12005 üzenetére
Korábban írtam, hogy nekem BT/CQ módon kívül jött megint elő. Ott valszeg nem foglalkoztak vele , bár ahogy láttam a fizika is máshogy reagál. PL ez az ugrok egyet becsúszok, majd megint felugrok és így belendül a karakter nem működik 2042-őn kívül.
Mondjuk ez teljesen normál, mivel a korábbi részeknél nem lehetett így trükközni. Amúgy magasabbról ugorva sem torpan már úgy meg, hanem hosszan kicsúszik, ezen is alakítottak újabb patch-ekkel. KB mint a Quake-ben, csak nem olyan agresszívan .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #12038 üzenetére
Nálam is patent volt a 6700XT 1080P High. Most 6800-al meg 1080P Ultra + Custom HBAO+ még csutkára tolva 120-140FPS átlag. Multival amúgy is minek magas felbontásban játszani. Aki régi multiplayeres nem rakja fel 7680 x 4320-ra, mert lowfast nem látsz + kell az alacsony frametime.
Tényleg örök rívás megy. Nincs jobb, ezért ezt kell szidni. El kell engedni, de annyira csak nem sz@r, ha itt megy a rinyap1na.
-
R3laX
addikt
válasz Termin8 #12041 üzenetére
Sokkal jobb a reakcióidő és átláthatóság egy 24-25 colos monitoron 1080P-ben, mint mondjuk egy 27 colon 4K-ban. WQHD kérdéses, de a legelterjedtebb még mindig a FullHD. Főleg, ha nincs a WQHD-hez legalább egy csúcs kártyánk és max grafin is akarjuk futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #12054 üzenetére
De értjük már, azért mert többször leírod nem lesz hatásosabb . Mondjuk a bátyám is ilyen, csak Ő még jobban szenved sokszor . Amúgy jelenleg tényleg nincs nagyon jobb az elődein kívül a piacon. Én legalábbis kikészülök a Battle Royale-tól, na ha az lett volna tényleg kuka teljesen . PUBG, Apex, COD Warfare meg a többi nálam üti ki a biztosítékot, ezért nem is erőltetem . Cod-nak meg az a hullámzása, kötött mozgása, de már beszéltem róla...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz fornettisuti #12063 üzenetére
Mondom én .
-
R3laX
addikt
Nálam azért szépen beesik most az FPS Kaleidoscope-on, ha mindenki a B1-B2-nél darálja egymást. Performance upgrade-ről lehet valamit tudni? Nekem katasztrófa a 80-90 már. Plusz bázis szépen lehúzza.
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #12126 üzenetére
Igen, nálam is simább lett, már egyáltalán nincs a kezdésnél akadozás/töltögetés.
#12127 Dtomka:
Szerintem csak azt írja, de marad abban a felbontásban. Legalábbis nálam FullHD-ben jön be, miközben az options-ban 1280x720-at ír. Azzal ne foglalkozz, ha a kép szemre jó... Ha nem, akkor meg próbáld törölni dokuból a cache-t. Nekem még megjelenéskor eljátszotta 1x 2x, de már nem csinálja egy jó ideje.#12128 fornettisuti: Mivel tolod helyette, ami multi, nincs benne BR és pörgős? Nem kötekedés, csak tényleg... Én rá vagyok kényszerülve KB. Semmi más nem jön be jelenleg . Quake Champions-t is már megutáltam/meguntam a sok net kód szinkronizációs lag, meg 2100+ óra után.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Amúgy tényleg most lehetne jót lépni vmi pörgős multi FPS-sel és nem COD-dal, mert KB minden haldoklik.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz fornettisuti #12134 üzenetére
De az meg már régi . Szeretek azért az újdonságokkal tolni. Mindegy, 2 bivalyabb AC\DC sör után most ez is mókás volt megint ... Csak összejött egy jobb kör a 3-ból, úgyhogy mára elég is.
Szerk.: Dice Dev? na! Most látom
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Na ez tegnap adta is [link]
#12134 fornettisuti: Ja így 35 évesen már kezdek én is néha ráfáradni. Anno én is a multit haverokkal LAN partin, vagy uncsitesóékkal összekötött masinákkal BF 1942, UT, CS, Quake3-mal kezdtem. Netem csak 2001-2002-től lett talán, akkor még a jó kis 36k-s betárcsázóssal ment instaunlagged Q3, ahol 200 ping-gel is beadta a Hit-et . Vagy egy kis CS szenvedés 150 pinggel.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz astrojoe12 #12182 üzenetére
Itt én is repültem és csak 1 fegyver voltam, de egy jó helissel :
Amúgy én még itt nem láttam ezt a repülő fegyver csalást ebben a részben. BFV-ben már találkoztam vele, szóval simán előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz jozefgucci1 #12184 üzenetére
Hehe, szórom én is rájuk a sima raksikat . Én szinte teljesen gyalogos vagyok, heliben is úgy kezdek, hogy a lehető legjobb pontnál már megyek is rambózni . Ez egy kivételes volt, repcsit/helit nem is nagyon tudok vezetni, max benne ágyúnál ülök, de még a tankot sem annyira erőltetem, sokszor csak dzsip/M5C. Nem egy gépes kanapé katona vagyok , nálam a capture megy ezerrel Dozer-ral [link] .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #12187 üzenetére
Nem akartam akkor még írni, hogy a hulladék a másik, de ha így felhoztad .: [link]
#12192 sixpak:
Apex gyerekeknek való . Sztem nem elég dark-os, BR meg végképp PUBG-s, azt nemá'. Ezekkel ütik inkább ki végleg a klasszik multi FPS-eket, a BR förtelemmel .[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #12194 üzenetére
Én is várok a normál ID játékra, de arra egyelőre várhatok... Normál arena shooter kéne, de azokat meg véglegesen kinyírják a kényelmi BR-osok. Diabotical megint sok nekem ezekkel a színes gömbökkel. Halo megint lassú, azzal a 5km/h-ás holdi gravitációval, pedig nem lenne rossz, de megy a gamepad optimalizáció. Kiöregednek az elvetemült régi arcok .Most időnként ez leköt, arra jó .. Engem is szívat, de a játékosok jobban felidegesítenek benne. Toljál sört mellé .
szerk.: Egyelőre nekem is elég volt rákölteni azt az egyszeri 19.000-et a fémdobozos standard-ra, skinek miatt nem kapnak többet.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Már majdnem lemondtam az AM40-ről, hogy kimaxoljam. Szidtam rendesen, erre találtam settings-re egy jó ajánlást [link]. Utána rögtön helyrejött a stat . Így rendesen szór messzire is, ha vkit felhúzna. Nálam mondjuk az utolsó hybrid távcső van már rárakva, de király, adja.
Amúgy ilyenkor miért nem rak ki a végén 2x is? Csak a Captures-re rakott ki.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Én multiban szoktam elérni, úgy is hamar beadja azért, igazából azután lehet beállítani ezeket a kiegészítőket. Piros Mastery T1-re gondolok amúgy, ha elkezdem egy fegyverrel, nem szeretek váltogatni. Elég egyszerre egyet megszokni. Ezért zavarnak is a Battlepass feladatok, ne adjon nekem mindig mást . Inkább szimplán csak XP-re megyek.
Crawford-dal megyek most. Elég gyenge lett az mg ágyú, azért hamar szétkapják, de néha funolni jó így Dozer után. Van hogy utolsó pillanatban berakod az enemy elé, aztán arcba darálod . Frankó, hogy lehet vele revive-olni, gyorsan vissza lehet hozni pár playert. Így tényleg csak a beszaribbak hagynak már a földön. Hagytam már úgy ott kört, hogy első voltam, de az inkompetens sarokban guggolók miatt inkább otthagytam a francba a meccset.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #12586 üzenetére
Ez is fullos, mostanság végre van elég player.
Előbb lőttem, bár sikerült elvesztenünk . Crawford Exposure CQ 128P AM40Még mindig elég ritka az olyan meccs, ahol inkább beáldozzák magukat, hogy revive-oljanak. Ebben is ha 2x felhúztak a földről. Pedig ha visszahozod őket, akkor sokkal könnyebb a te helyzeted is, mint hogy egy sarokban feküdve várd a 2-3-4 enemy-t, ami nem hogy 50%, hanem 0% esély a túlélésre.
-
R3laX
addikt
Nem hiszem, hogy nagyon gond lenne. [link] Azért nem sajnálom az Aim Assist-eseket . Én PL mozgásban tök jó vagyok egérrel+billlel PC-n, viszont a célzással meg mikor milyen idegállapotban játszom... Aim Assist controllerrel ezt megoldja, bármilyen nagy fűben, füstben, vagy távolságra szépen rásegít, mikor mozogni sem tud a player. Én mondjuk, ha kontrollerrel játszom PL single TPS-sel, akkor is mindig kikapcsolom a rásegítést, mert azt valahogy csalásnak érzem . Inkább megszenvedek vele.
Régen szó sem volt ilyenről multiplayer FPS-ben, hogy Aim Assist . Ez megint a mai gyerekek kényeztetésére alapoz, hogy minden könnyebben menjen. Rossz sokszor olvasni ezeket új játékok cikkeiben is, hogy direkt azért könnyítenek valamin, nehogy nehéz legyen. Oda kell ültetni pár régi arcade játék elé és türelemre inteni .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz pRoject22 #12610 üzenetére
Szanaszét tördelni a népet. Elvette csak a playereket a 128-astól. Én nem bánom . Mondjuk nekem a BF mindig a classic CQ-ról szólt, a 128 meg végre vmi új, ami sehol máshol nincs.
Only Stranded Breaktrough-t kipróbáltam a napokban, de az a tömörülős kempelős nyomorgás, miközben a dombról darálnak a fűből.... Én nem bírom mozgás nélkül.. Revive meg esélytelelen, mert mindenkinek pánikrohama van közben.
-
R3laX
addikt
válasz redingitell #12619 üzenetére
Csatamező, ja-ja az ilyen, masírozni kell. Nem lehet egy helyen feküdni egész nap, vagy guggolni készülni a ... . Amúgy minden BF-ben kellett járni , sőt még járgányokat sem tudtál lekérni. Amúgy 128p-nél is nagyon hamar felszabadul egy lekérhető jármű, sztem ez már nem aktuál. Nyomasd a TDM-et, bár az már végképp nem egyenlő a BF-fel, mint márkanévvel.
Tegnap esti Renewal 128p, nekem azért a 20-30-as kill össze szokott jönni, pedig csak egy kicsit ülök dzsipben, vagy repülőkből kiugrom.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz redingitell #12621 üzenetére
256-os kéne
szerk.: Amúgy én nem tapasztalom ezt, hogy eltűnnének a játékosok. Elmész mondjuk egy kieső foglalható pontba, akkor szinte azonnal jönnek az enemy-k, mert látják, hogy foglalod. 1x-2x van csak olyan figyelmetlen csapat, hogy simán egyedül végig foglalhatod, senki nem támadja közben. Szerintem a 128-asok méreteivel nincs gond, inkább a fedezékek hiánya és a sivár területek, amiken elvileg dolgoznak. Nálam alapból kiesik a mapok közül a Breaktrought és a Hourglass. Ritkán megyek rajtuk, általában instant quit, azok tényleg gyérek. Többi bejön.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ADAM1337 #12664 üzenetére
Olyan nagy felbontásban ne várj még sokat a motortól. Én még mindig várok a performance javítására. Discarded-en asszem a B2 pontnál, mocsaras részen nagyon kellemetlenül belassul 100FPS alá ~80-85 körülire. 5800X, RX 6800, bár 1080P Custom Ultra HBAO Full+, RTX OFF-fal megy.
Szerk.: Nálam érdekes glitch-ek jöttek elő utolsó patch óta. Tegnap PL egy condor-ból kizuhanva fává változtam .. Mint amikor kitörsz járgánnyal egyszerre több fát, na olyanok álltak ki belőlem, a karakterből.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ADAM1337 #12671 üzenetére
Future Frame Rendering-et is kikapcsolod? Nálam az is mindig Off-on van. Látom a RAM-od 3GHz-en megy, én oda azért ajánlanék legalább egy 3200MHz-et, de 3600 CL16 a tökéletes, felette szinte már semmit nem fog javulni. Na meg azért tud RAM-ot zabálni a game, ha nálam megnézed előző képeken simán feltölt majdnem 13 Gigát a 32-ből 1080P-ben .
FCLK/MCLK/UCLK nálad rendben van? Pont most volt téma Zen3 topikban. Ezzel lecsekkolhatod, vagy HWinfo64:
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ADAM1337 #12674 üzenetére
Oké, mert nálam nem különbözik 100FPS felett mondjuk egy QC-tól, vagy más kompetitívtől. Ott vmi más gebasz lesz. 1080P Freesync 240Hz megy. Szerintem pont kisimult a game utolsó 2-3 patch óta. Végre a shader cache is betölt rendesen, nem törlődik.
Dokumentumokban nem maradt meg a régi BF2042 mappa? Mondjuk elvileg tök friss telepítést csináltál, újra kéne töltenie. Max ha Origin-ben be van pipálva a cloud saves a Game Properties-nél, akkor talán visszatöltheti a régit. Szokásosan próbáld esetleg azt a mappát törölni és ne engedd visszatölteni Origin-ből, felhőből. Game settings-et újra be kell állítanod, azzal számolj.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Je : [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz astrojoe12 #12719 üzenetére
Itt tudod csekkolni [link]. Kimagasló, de nem tökéletes. Mindenhol vannak betegek . Nézd meg az első hármat, 766-os szint 7.93 K/D, ehh .
Nekem 1-2 hete volt egy WQWQWQWQWQQQQQWQWQ nevű, már nem rémlik pontosan , de KB ez volt. Na az tényleg furán viselkedett . Menni sem tudott, de lőni tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz aerosmith #12729 üzenetére
Vagy nézzen utána is azért . Nem hiszem hogy csalna az arc úgy, hogy még twitch-el is időnként:
Amúgy belemehetne az összefoglalóba a https://battlefieldtracker.com/bf2042
+ az az instrukció is, amit most leírtál, ezt én is megjegyzem, megnézem köszi.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Lendova #12736 üzenetére
Lehet, igaz a cheat-et is terjesztheti . Nem vagyok BF szakértő, csak engem ne jelentsetek az 1.8+-os K/D-emmel . Még csak ügyes sem vagyok, sokszor csinálok baromságokat, vagy rossz idegállapotban simán félrehúz a célzásom. De azért előfordul, hogy 10+ frag-ek is összejönnek, amíg először meghalok, vagy csak simán jó a team és revive-olnak mindig. Ugye az nem halál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest