Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dtomka

    veterán

    válasz pRoject22 #17026 üzenetére

    Néztem teszteket, tizenpár % -kal jobb teljesítmény, de a fogyasztása sokkal több. Mivel csak 2k monitorom van a 4070 nekem a tökéletes vga, +4gb ram, kevesebb a fogyasztás, és dlss 3 miatt még időtállóbb lesz.
    A 200 watt nálam a max, bár a 280x -em ~250 w -t kajált be anno (amit ~100 ezerért vettem, és hibás volt.
    * (Idővel kiderült, hogy ram hibás. Másik firmwire-t leszedtem és a hiba megszűnt. Egy habugi nevű srác aki azt mondta, hogy tud egy tuti módszert amivel kinyírhatjuk a kártyát. De én nem mentem bele. Olyan levelet írt nekem, hogy a mai napig ökölbe szorul a kezem. A lényeg az volt, hogy a gari lejárta előtt 2 hónapig semmi probléma nem volt, majd állandóan artifact, úgy mint az elején. Gondoltam gariztatom. És akkor adta a tanácsot. Amit úgy nem fogadtam el, mert őszinteség és semmi sunyiság, én ezt vallom.)

    A 280x után tesomtól megvettem a 1070-et nagyon jó áron. ~2.5x erősebb volt mint a 280x és kevesebb volt a fogyasztása.

    *Volt 1 srác aki megvette a 1070 -emet és azt mondta, hogy megjavíttatja a 280x -et vmi híres sráccal aki vga-kat\gpu-kat javít. Majd eltelt 1 hónap rákérdeztem, hogy sikerült megnéznie a vga-t a srácnak? 2 hónap. Nem még nem.. 1x.2x kértem találkozzunk, hogy adja vissza a kártyát, sosem ért rá. Mondtam neki feljelentem, kinevetett. Írta, hogy dobjam a kukába a vga-t mert szar. És ha szar akkor is az enyém volt, hónapokon át gyűjtögettem, hogy megvegyem azt a kártyát. És bíztam mert naiv voltam, tévedtem sokadjára. Sok gusztustalan ember él ebben az országban...) Mit érdemelne? Remélem a sorsa utoléri!
    Szóval ezeket csak azért írtam le, hogy tudjátok ne bízzatok meg senkiben.

    4070 vs 4070ti

    #17027
    ;) Köszi

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák