Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    Ti is érzitek az ideget, mikor két enemy is elétek kerül, helyzeti előnyben vagytok, elkezded lőni az egyiket és érzésre azt hiszed, hogy már elég volt bele az 5-6 találat, mész a másikra? Aztán hirtelen paff és meghaltál és még sem sikerült egyiket sem lelőni :)) .

    Retek nagy foshalom ez a hitbox.... Nem tudom kifejezni mennyire ótvar az egész. Ösztönösen azt hinnéd, hogy ok, ennyi már csak elég neki és mennél a másikra, és persze, hogy nem volt elég... 6-20 HP-ja tuti maradt... Holott meg van róla győződve hogy volt simán 5 tiszta találtod.

    Ismét megnéztem a K/D-ket kör közben és borzasztóan gyatrák... Nem csak az enyém, MINDENKIÉ. Egyszerűen olyannal is alig találkozni akinek 2:1 lenne az aránya, pedig biztos vannak progamerek.

    A másik amitől meg lehet őrülni, hogy NINCS FEDEZÉK. Egy szét lőtt épületben ment a közelharc vagy 5-6 percig. Mindenki lőtte a másikat mindenhonnan :D. Ugrálnak az emberek ejtőernyővel orrba szájba, mászkálnak a létrán le-föl, lassan tiszta assassin creed lesz a játék. Vicc az egész.

    Egyre több fegyot unlockolok, de ezek is gyatrák. Alig érzek különbséget. :S Rohadt lehangoló.

    Én is hülye vagyok, mert azt hiszem minden nap, hogy na majd most jobb lesz, jobban megy... Dehogy megy. Dehogy lesz jobb...

    Benn van vagy 32 órám, visszamentem BF3-azni és basszus, sokkal jobb. Nem tudom ki és miért tartja ezt jobbnak, de BF3 sokkal átláthatóbb csata közben. Sokkal szellősebb, jobban kitalált. :(

Új hozzászólás Aktív témák