- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
csaba951
veterán
válasz fogirobi #10479 üzenetére
Én hálás vagyok nekik ezért! Teheran Hightway-en a sötét helyeken sokszor csak akkor látnám meg őket amikor már lőnek. A lámpásokat azért szeretem mert szép nagy fényük van, a lézereseket meg azért mert tényleg a pálya másik végéről is szabad szemmel lehet látni őket!
-
pilu85
őstag
válasz fogirobi #11085 üzenetére
jah na ezt nem tudtam. csodálkoztam is h ilyen olcsó mindenestül. köszi a
gelvilágosìtást. akkor cak annyit kèrdeznék, hogy ha a prèmiumot megveszem
akkor a mostani karkand tokja illetve amibe került az kuka igaz?"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
Zoli1222
addikt
válasz fogirobi #12936 üzenetére
Az épp nem a hitbox hibája. Mire fedezékbe értél, már rég bekaptad azokat a golyókat. Nem nevet!
Pl tegnap én is 1 gyereket fejbe lőttem. Ment még olyan 2-3 lépést, majd utána rogyott össze.(#12939) fogirobi: 1 szóval sem mondtam, h hülye vagy. Hát akkor nem marad más, mint a gépről letörölni és sóval behinteni a helyét! Esetleg ha ez megnyugtat, visszafelé is él a dolog. Mindenkinél jelentkezik és legalább sz@r. Ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz fogirobi #12939 üzenetére
Értsd már meg, hogy amikor te már ott fekszel, akkor ő még azt látja, hogy szaladsz be a feledék mögé. Szóval ő azt látja, hogy szaladsz be, és lelő. Majd te habár már a fedezék mögött fekszel, közli veled, hogy biza meghaltál, mert dzsoni lelőtt. Itt nem úgy megy mint cod vagy CSben. Itt effektíve a te géped mondja meg, hogy eltaláltad-e a másikat vagy sem. Majd összehasonlítja gondolom a szerver, hogy ki mikor lőtt és kész.
kutkut: biztos őt szorítottátok be
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz fogirobi #12952 üzenetére
El kell fogadnod,hogy ez van,nagy terep,több játékos,nagyobb adatforgalom,és sokkal nagyobb szerverterhelés.
Itt ha CoD-hoz szoktál is,felejtsd el a fedezékharcot,maximum annyit hozz át,hogy itt is kiugorhatsz a sarkon,hogy több esélyed legyen,de a kinézést felejtsd el,a fedezéket dettó,99%,hogy sosem éred el,ha még kint eltalálnak...
Vagy játssz úgy,hogy belekalkulálod,és akkor is lebújsz,ha látszólag nem fedeztek fel,de a végére akkoris le fognak sebezni,ha észrevettek.
Ez egy ilyen játék...vagy kemp,vagy Rambó,vagy taktikázva,de ÉSZREVÉTLENÜL támadsz.
Esetleg messziről próbálkozol,vagy fedezékből gránát.DE ki-kibújni itt nem fog menni.
Vígasztaljon,hogy a CoD-okban meg ennyi van és kész,ami itt nem működik.A többiért jó csere.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
-
-
pilu85
őstag
válasz fogirobi #13777 üzenetére
google...hátha megtalálod puzsèr x-aktoros ezen beszólású videóját. nagyon nagy.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
válasz fogirobi #13774 üzenetére
Vannak ilyenek, de ezek ellen is meg van a lehetőség. Például keresel másik szervert, vagy egyszerűen nem születtek le amíg a szerveren van. Ha nincs kit lőjön le fog lépni. Vagy votekick és stb... Ha olyan lámák vagytok, hogy hadjátok magatokat halomra lőni akkor megérdemlitek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest