- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #9850 üzenetére
ja azaz egyik a sok használhatatlan másingán közül... még a type88 is egész jó ezt tegnap vettem észre, amúgy M27 sztem mind közül a legjobb
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
M27 igen kellemes!
eavy barrel-lel milyen az MG36? nekem egyelőre acog+foregrip+flashsupp van rajta... és elég okés
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
XP NINJA
őstag
válasz - = Zk = - #9850 üzenetére
én is tegnap oldottam fel, de tetszik
-
fogirobi
senior tag
Cheater: [link]
-
- = Zk = -
félisten
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz - = Zk = - #9853 üzenetére
nekem mostanság az M60E4 meg a M249 a favorit
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #9853 üzenetére
ugyanaz csak nekem holo-val elég jól lehet vele aprítani - ahogy valamilyen scope-t teszek fegyverre tök szar fps- kapok már így is valami ultra gagyi felbontásban 5cm pixelekkel játszom levettem 1280*720-ról mert pálya közepén darabos lett... ha meg széjjel van lőve a pálya tele törmelék stb. akkor meg élvezhetetlen.
más
grvatar-nál elméletileg sikerült lecserélnem a képet, még sincs semmi csak a gyári BÖF katona.... ötlet
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
emmyire nem bírja a 4850-ed?..
nyomj frissítést....(#9858) p0rch_m0nk3y
darálni jó az a fegyó
nálam M249B a fav. de sajna átkell állnom pkp pecsenyére az assignment miatt(#9861) Algotis
igen...![ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Algotis
addikt
ha most veszek premiumot akkor megkapom a mar megjelent dlc ket is? pl. b2k meg close quarters?
Androidos Outlookból küldve
-
fogirobi
senior tag
válasz - = Zk = - #9857 üzenetére
mert kiállt kezdő közepére Metron, lőtt a levegőbe és szorta a fejeseket, kör végére jött be, lőtt 92 7-et, úgy hogy kezdőre be voltak szorulva, majd kezdődött egy új kör, 1,5 perc után 21 0, és kis is lett vágva a serverről! A statján nem látszik tudom, valószínű megunta, hogy balf*sz volt és el kezdett csalni!
Most is felmehetsz nyugodtan arra a serverre ahol van, 55 4-es stat, még a többi még alig lőtt 10et...[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #9860 üzenetére
Pecsenye egy meccs.
@(#9861) Algotis: igen.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
- = Zk = -
félisten
egy, de nem több... annyira nem vagyok oda a supp kasztért
én ink assault vagyok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Winne
nagyúr
válasz - = Zk = - #9865 üzenetére
Dettó, support nem sokmindenre jó, a hp sokkal többet ér, mint az ammo box..
-
fogirobi
senior tag
Hol lehet jelenteni az ilyen sok majom cheatert? Vagy ezek hogy kapnak account bannt?
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #9860 üzenetére
bírni bírja, de hogy sikeres játékmenetet is toljak azt már úgy nem jön össze.
@9862 - p0rch_m0nk3y - konkrétan 24 órája van egy új avatar berakva de sehol semmi
nem kötelező megadni
-
törölt tag
Egyébként most mennyibe megy 1 BF3?Lehet megvenném
-
Algotis
addikt
-
Gyula84
veterán
de mi a franc ez lőttem 98-at az emr39 el, majd lövök még egyet játékban, majd serveice star
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
próbáltad lebutítani a grafot?
(#9866) Winne
pontosan...(#9875) TcK_Marco
én is a SLUG-ra esküszöm, ha távolra kell lövöldözni.
egy lövés egy enemy...[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
válasz - = Zk = - #9878 üzenetére
minden LOW és OFF de már nem sokára vga csere lesz azt akkor minden HIGH meg ON
nem kötelező megadni
-
- = Zk = -
félisten
mit csencselsz helyette?
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9871 üzenetére
"claymore is hasznos tud lenni"
de leginkább idegesítő...
-
Mappa
addikt
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9883 üzenetére
Na az meg a másik..
-
Gyula84
veterán
válasz - = Zk = - #9857 üzenetére
Erre én is kíváncsi volnék
talán ezért meg itt is egy persze ez nem 100%
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #9886 üzenetére
Tankok ellen semmi bajom, az jó és pimpes, csak a zászló c4-ezéssel van bajom.
-
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #9886 üzenetére
Bármi ellen jó. Múltkor voltam egy meccsen. 2v2-be toltuk, társam egy 8as szintű, másik oldalt meg testvérek. Mindig együtt voltak medicek. Pont az utolsó két ticket volt TDM-en, de mindig csak 1et tudtunk kilőni, aztán élesztették is egymást. Na fogtam c4-et, házat körbealapoztam vele, aztán törmelékbe temettem őket
-
LiPi006
tag
üdv uraim!
Le írom ide is problémám:
adott egy x4 965 phenom proci és egy x6 1100T van 2 db lapom hozzá ASUS M4A88T-M/USB3;asus m4n98td evo MSi GTX480 TF II;3x2gb hyper-x; 60 GB OCZ SSD;Chiftec 750w psu!
( 1 hete van meg GTX480)
A probléma a következő lenne felmegyek egy szervere aztán befejeztem a játékot azt vesszem észre hogy belassult a gép.... vagy map váltás történik
feladat kezelő szerint 965,1100 esetében mindig az utolsó szám mag 90-100% terhelési állapotban van miután kilpek bf3-ból!
Feladat kezelőben rendszer üresjáratra ír 90-99% elméletben ugye ez nromális?!
ötleteim,próbálkozásaim:
-nem jó az ops reinstal win7 32 és 64 bit (eredeti és törtnél is ugyan az a hiba)
-esetleges ram nem jó próbá 1,2,3 modul mind ugyan az a hiba (mem test nem hibázik)
-vírus írtás spy bot keresés ugyan az a hiba
-másik vga (8800GTX) ugyan az a hiba
Reboot aztán megy normálisan mind addig míg bf3 lenem áll!
öteletem sincs hogyan tovább.... HELP ME!!!
Lehet pü be is ötlet[ Szerkesztve ]
Arany életünk van! Minden aranyárban van.
-
lala42
őstag
Hali!
Valaki találkozott már azzal a problémával,hogy a CloseQuarters telepítése, iil letöltése folyamán kiírja,hogy a folytatáshoz rendszergazdaként kell bejelentkezni, de mivel én vagyok az egyetlen felhasználó, rendszergazdai szinttel, valamint a kompatibilitási mód is be van állítva, és nem engedi telepíteni a kiegészítőt. Van valainek ötlete a gondra? Ha lehet szájbarágósan kellene.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
őstag
válasz p0rch_m0nk3y #9891 üzenetére
Na azt én rendszeresen csinálom. Mikor indul a kör. Egyből C-re megyek tankkal, és szétrobbantom az összes buta fát. Baromi zavaróak ott.
-
Sabre
őstag
válasz Cybertrone #9877 üzenetére
akkor egy donya fortressra melyiket ajánljátok? csak cq mapokon vagy dm-en sotizok valahogy.
-
Sabre
őstag
válasz Cybertrone #9894 üzenetére
én eddig buckshoot-al operáltam, anyáztam is hogy volt hogy 2-3 lövés sem ölt meg valakit, valakit meg 1 rögtön
-
Winne
nagyúr
Én mondhatom, hogy elég sokat öltem már shotival és én a flechette-et használom mindegyiben. Spas és Mcs hátulról egy lövés, szemből max 3. Néha bebugol és akkor jönnek a 13-as kill assistok, de összességében jó.
-
-
nagybá
senior tag
Nem engedi telepíteni a Battlefield 3-at, mert kiírja azt h "A folytatáshoz rendszergazdaként kell bejelentkezned".
Bejelentkeztem rendszergazdaként.
41243234x újraraktam az Origint, még szuper EA oldalon leírt dolgok alapján is.
Próbáltam a progit rendszergazdaként futtatni.
Megpróbáltam máshogy futtatni a telepítőt.
Csökkentett módban is megpróbáltam indítani végső elkeseredésemben.Így rögtön ezek jutottak eszembe amit megpróbáltam.
Amúgy köszi a segítséget
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest