- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
2 napja be tudtam kapcsolni, de nagyon le kell szednem a szorzót kb 2,4-2,5Ghz-re.Azóta megint leáll. A VGA-ra szánt összeg kb 25000Ft, nem gamer gépet akarok építeni csak hogy ne szaggassanak a játékok.De szerintem proccesszort veszek, mert régen amikor ment a 4 mag ezzel a kártyával tök jól el tudtam játszani.
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #25906 üzenetére
A 60 sem sok, de ha csak annyival több...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #25909 üzenetére
Szóval te jó játékos vagy?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Sabre
őstag
válasz kisÁdi #25907 üzenetére
szerintem akkor mindkettőt kellene cserélni egyszerre, egy másik x2 kéne neked, ami x3 vagy x4-ként üzemel, párezerrel lesz csak több mint a mostanid.
a vga-dhoz meg a maradékból hozzáteszel és veszel egy gtx 460 768mb-os kártyát pl és a kettő k*rva jól fog muzsikálni, szerintem seccperkábé kijöhet a történet ennyiből.
-
mackosajt
addikt
szvsz nekem az átlag fps eddig sem volt túl sok, most "új" vga-val sikerült felbontást is növelnem, meg közben stabilabb lett az a nem túl sok fps-em is.
Most 35-80 közt változik, esetek többségében 45 felett muzsikál, de nagyobb bonyodalmak esetén biza inkább 40 alá megy. Ha nyugi van, akkor 50-80 közt. 80 a ritka alkalom harc közben. Repülve, bámészkodva persze 100 felé is megy jócskán, de hát az ellenség többnyire vízszintesen nézve, vagy attól picivel eltérve helyezkedik el, nem az égen és nem a föld alatt.Aki játszott már velem, az tudhatja, hogy ez az egyeseknek alacsony fps milyen núbot takar.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Sabre
őstag
de fps nélkül lehetsz fatality vagy akárki, bukta.
-
SipiBcs
őstag
Viszont a középszerű játékosoknál (mint pl én) nagyon is számít a ping, az fps, a játék gördülékenysége. Van ismerős aki 25-30 FPS-el szétszaggatja az ellent. Nálam már az is számít ha a szomszéd szobában a gyerekek youtube-oznak. (pedig a pingem nem változik)
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
TTomax
félisten
-
Gippo
senior tag
Persze, látja az ember a különbséget 30 és 60 között. Én speciel, ha még 30 és 40 között mozog tudok eredményesen játszani, persze attól is függ, hogy átlag, vagy minimum értékekről beszélünk. Ha átlag és sokszor beesik 30 alá is, akkor az természetesen igen idegesítő.
Az imént egyébként beesésről volt szó, tehát minimum. Nem tudom... nálam esik néha-néha 40 körülire, nagyon ritkán alá is sikerül (próbál szétlőni egy heli ) de úgy aránylag nem érzek sok hátrányt. Persze... jó lenne 60-70 minimummal játszani, de vagyok olyan sznob, hogy nem veszek le a grafikából.
-
Attix82
addikt
Én ezt az adaptive vsyncront használom, ami azt csinálja, hogy 60+ fps bekapcsolja , 60 alatt kikapcsolja. Ez azért jó , mert érezhetően sokkal pörgősebb az egész egér mozgás/ fordulás ha 60 alatt kikapcsolja a Vsynront. Viszont 60 fölé nem engedi + nincs "képcsúszás" sem , ami a Vsynron kikapcsolás esetén lehet tapasztalni.
-
Gippo
senior tag
válasz Attix82 #25926 üzenetére
Ez a sima vysnc beállítás gondolom a játékban, igaz? Nálam ki van lőve, mert talán olyat olvastam, hogy csökkenti úgy átlagban a teljesítményt, de majd kipróbálom, bár sok problémám még mindig nincs a bf3 futásával
(#25928) Attix82: Közben utána olvastam. Control panelben kell belőni ha minden igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Sami22
aktív tag
Ezt én is olvastam, de kipróbáltam és nem vett vissza semmit. Olvasgatva az elmúlt pár oldalt örülök neki, hogy nincs full hd monitorom. 1680x1050ben Highon, 50 alá AK mapokon csak nagyon-nagy csatában megy, de 40 alatt még sehol sem igazán láttam, pedig conquest large megy mindig 64 fővel. És nem mondhatnám, hogy erőgépem van.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
ETOM
addikt
Nálam úgy a legjobb, hogy vsync bekapcsolva és limitálva van konzolból az FPS 59-re így nincs egér lag és sima a gamme is.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Na ma egy mapon egy kör alatt voltam:M5K, aek, m16 núb, aztán kétszer leböktem a csókát aki geciskedett velem, erre csaló lettem, ki akart szavaztatni. Elküldtem az édes anyukájába, admin helyeselt, ő is elküldte..
Felidegelt kissé a folyamatos nyivákolásával, "magyarozásával", vadásztam rá.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bocs az OFF-ért de ez beteg.......[link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
bobooo
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #25934 üzenetére
Ez kész,
-
H.Ezredes
őstag
Ez jó
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Laraxior
titán
csak úgy csendben jegyzem meg hogy egy 350Z nekem is figyel itt a polcomon, fehérben
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lacos001
senior tag
Sráászok!
Ha valaki megpiszkál battlelogon ( jelöl frendnek....) és én kiikszelem,azt ő hogyan látja a saját accountja alól?Mit lát ha én kiütöm a jelölését?
Sok a bejelölő majom,csak tudnám minek..... -
Cseri0058
őstag
Hehe
-
smisa
őstag
Pár napja találtam egy servert ami nekem tetszik autoban van ha nem tartod be ami a szabály és elég kiegyensúlyozott csaták vannak ha nincs ott Mr_NeCto mert ilyen statokat csinál na már most nem biztos, hogy csal csak néha csinál furcsa killeket. Vagy van annyi esze hogy nem pofátlanul csinálja vagy PROFI a srác
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
Lenne egy kérdésem
Ha lecserélném az 5850-et egy 7870 2gb karira, az kb. mennyi teljesítmény növekedést eredményezne a játékban?
Most pályától függően 40-60 fps-em van high-ton, hozzáteszem, h medium-on is (ez utóbbi igen meglepett, mert azt hittem, h ha mediumon küldöm, akkor a min fps több lesz, de nem így lett)
A procim i5 750 4Ghz jár, a vga pedig 850/1200... -
megint én
őstag
Én szerintem 80%, hogy NEM cheatel.
Más
Az FPS kérdésben.
0-30 alatt nem is érdemes a játékot elindítani
30-45 élvezhetetlen, de ha épp nem laggolja szarrá magát akkor még akár ölhetsz is.
45-60 Itt már jóformán a playeren múlik, beadja, ha célzol, DE ha találkozol egy olyannal, akinej pl 150 FPSt csinál a gépe és mellette PRO, akkor ő gyorsabban megteszi, és meghaltál, de itt már csak a szemtől szembe nagyon kiélezett csatákat fogod bukni.
60-100 A játék gördülékenyen fut, 99%ban only skill
100-tól Itt már 100%ban rajtad múlik mit hozol össze ha jól játszol, és iszonyat reflexed van, 250-350 milisec célozni és gyilkolni.Sokan mondják azt a veszett kutya marhaságot, hogy ha a monitorod 60 hertzes akkor annál több fps nem is kel... PEDIG DE! Attól, hogy a monitoron nem jelenik meg több, attól még a géped kiszámolja hogy két képkocka alatt is épp hol tart a célkereszt, érdemes kipróbálni. Mégpedig úgy, hogy bekapcsolod a V-syncet és megállsz valahol és kinézel egy tereptárgyat becélzod, lassan elhúzod pl balra, és az egérpadon megjegyzed mekkora távot tett meg az egér. Utána ugyan ezt a távot tedd meg gyorsan visszafele, ami jelen esetben jobbra... És ha a célkereszt is ugyan oda ment vissza akkor minden rendben, de nem így lesz, az útnak (ha csak nincs acceleration bekapcsolva) csak lyan 60-80%át teszi majd meg. Persze ez nagyon nagyban függ az egér minőségétől is! Második lépésben kapcsold ki a V-syncet, és amennyiben így sokkal több fpsed van abban az esetben közelebb lesz a kiinduló ponthoz a célkereszt.
És akárki akármit mond, hogy a szem csak 24 képkockát lát, lehet látni is a különbséget is a 60 és a 120 hz között is. -
megint én
őstag
válasz fenergie84 #25948 üzenetére
A procid lecserélése szerintem több fpst hozna...
És szvsz nem sokkal szebb a high, mint amennyivel élvezhetőbb a sok fps + lowgarf.
Aktív témák
Hirdetés
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest