- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
almos94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #24552 üzenetére
Újraindittottam azt is, van modem és routerom is, most megpróbálom, hogy csak modemről direkt a gépbe dugom a kábelt, mert továbbra is brutális laggom van, meg~200 pingem.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
válasz Grave_444 #24554 üzenetére
Néztem ár itt is 10-20 között. A netem jó, nem azzal van a baj.
Most kipróbáltam az előbbi ötletem, de továbbra sem jó, pedig most csak 80 körüli pingem volt a játékban.
Most kikapcsolom és áramtalanitom a rendszert 10-15 percre, meglátjuk aztán mi lesz.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Gigi01
őstag
Látom legyengült a topik!A linkelt videónál több is van!A csaj,nagyon nyomja,de lehet csak én látom úgy?![link]
-
F_Zolee
veterán
Fax kivan, beugranék az ablakon erre suicide. -.-
-
-
Nxn908xxx
őstag
Miért dobál ki állandóan server timed out-tal??
-
regener
veterán
válasz BullKoxa #24563 üzenetére
Köszi, próbálkozom
Manapság sokszor semmi se megy a játéban (meg az Nvidia ShadowPlay is fos az update óta [múltkor pont lőttem egy helire Bandar-on de bejött a képbe egy jet és azt szedtem le, csak az a fos cseszte lementeni...]).almos94:
Sajnos nemtudom mitől csinálhattja még. -
aram01
nagyúr
srácok be tudtok lépni?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
gali777
őstag
válasz aram01 #24570 üzenetére
Elvileg ha ez alapján angolosítod akkor jónak kell lennie.
Van is az oldalon egy ilyen corrupt fix, azt is ki lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Aimbotos kutyák: Battlereport
A két hacker: kutya 1 kutya 2 -
almos94
aktív tag
válasz almos94 #24562 üzenetére
Hát, valószínűleg a utorrent volt a ludas. Érdekes, mert eddig is el volt inditva a program, persze játék közben a leech és a seed is le volt állitva, mégis valószinűleg miatta laggoltam. Hál' Istennek ma már tudtam 2-3 kört normálisan játszani.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
scope2007
addikt
válasz Mr.Csizmás #24580 üzenetére
izmos - szimmetrikus netnél nem számít játéknál, hogy megy fel-letöltés, vagy sem (nálam anno)
régen volt 20/20as netem csutkán ment a le/feltöltés és 8as pingem volt online fps gémnél csé,codokmost 20/1esem van, de játékban így is 70es pingem szokott lenni xD téonlány
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kriszpontaz
veterán
válasz Zsolt1 #24544 üzenetére
Köszi szépen. Majd ha egy rakat csíterrel összeakadsz és nap végére felcsesznek, kíváncsi leszek mit írsz be. Addig gyűjtögesd csak az albumba. Neked meg ehhez tudok gratulálni.
Ha meg érdekel milyen vagyok játékon kívül, az email címem a profilom alatt, írhatsz nyugodtan, vagy ha gondolod óriásplakátot is ragasztgathatsz az ilyen screenshotokból.[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz scope2007 #24581 üzenetére
Nagyrészt lényegtelen a ping, mert UPC-nél pl. stabil 35-ös pingem van általában, amíg meg nem gondolja magát és el nem kezd ugrálni. Akkor azonnal jön a something went wrong (BF4-nél még ki is írja, de BF3-nál hibaüzenet nélkül szakad meg). Sok ismerősöm T-home-os net elérése még 50-es pinggel is sokkal stabilabb mint az "ultragyors" 30/3-as szakadozó UPC-s net.
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #24584 üzenetére
nekem is ilyen netem van, egy hulladék sz@r az egész
-
scope2007
addikt
válasz kriszpontaz #24584 üzenetére
az szomorú
akkor az addig jó csak kb, míg nem játszol
szerencsére nekem a tonline ilyen szempontból stabilCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kriszpontaz
veterán
-
M3oH
addikt
válasz kriszpontaz #24587 üzenetére
Tudod: Only in battlefield
-
aram01
nagyúr
erre esetleg valaki?
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #24591 üzenetére
biztos én vagyok a vak, de nem találom
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #24593 üzenetére
köszi próbálkozom
-
aram01
nagyúr
válasz kriszpontaz #24593 üzenetére
ugyan azt írja ez a retverdék szar, mindjárt összetöröm a lemezt
-
Jeollam
aktív tag
Hi! Nektek is volt/van olyan, hogy egyszer csak a játékban az egér elkezd behülyülni?
Nem tudom mi van, csak nagyon lassan érzékeli a mozgást, olyan, mintha le lenne véve a dpi az egeremen, vagy az érzékenység a játékban! Másik fps játékokban ilyen nincs. Furcsa, de még a BF4-ben is ez van..
Aztán mikor kedve támad, megjavul, és mintha mi sem történt volna. Már átdugtam legalább 3 helyre az egeret, de semmi..
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest