- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
En is bejelentkezem premiummal.
Coophoz is keresnek bajtarsat, mivel az is par fegyvert.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Szerintem battlelogon lépjen fel mindenki aki jönne aztán kezdjük.
-
vtomi2
őstag
válasz westcoastog #25358 üzenetére
már 3-man vagyunk
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #25358 üzenetére
Nézem a bl-t. Majd a hosszú hétvégén jöhetne valaki.
-
vtomi2
őstag
válasz Mr.Csizmás #25361 üzenetére
Ehhez a maphoz mit szóltok?
-
Bjørgersson
félisten
Páran már vagyunk, gyertek!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KYZRR
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Holnap leáll az összes Battlefield 3 szerver, sajnálom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KYZRR
őstag
válasz Bjørgersson #25372 üzenetére
Francba, pedig meg le akartalak volna keselni..
You can only die once, make sure it is worth it...
-
regener
veterán
Fogadjunk csak nekem szar megint a BF3, elindul, tölt és exe crash... -.-
(#25375) kovy29
Javítás megint 4,29GB-ot akar leszedni, szóval megyek filmezek...[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #25374 üzenetére
Nyertél egy hibás Battlefield 3-at.
Dejó. \o/
[ Szerkesztve ]
-
vtomi2
őstag
Kéne vmi lista, és azon végigmennénk, meg nagy pinges szerver, hogy ne jöjjenek mások.
-
Bjørgersson
félisten
válasz vtomi2 #25376 üzenetére
Ausztál szerver 400+ pinggel, jó lesz?
-
Nxn908xxx
őstag
Troll a gyerek. link
-
vtomi2
őstag
Keressünk más szervert, mert már nem lehet így
-
TaaT
nagyúr
ok, majd írjátok be ide
Give them hell Ukraine!
-
robi222
senior tag
válasz Bjørgersson #25333 üzenetére
A dirext-et frissítettem de úgy is azt a hiba üzenetet írja ki mindegyik játéknál.Minden drivert le frissítettem.Még windowsot is cserélgettem.
-
gmx9
aktív tag
válasz westcoastog #25391 üzenetére
Szép! Valahogy a mesterlövész kaszt nem nekem való. Persze sok gyakorlás kéne, de úgy érzem marha béna vagyok benne, plusz nehéz csak várni a jó pillanatra. Múltkor pl. az úgy 25 méterre háttal álló srácot nem tudtam leszedni, pedig mind a 3 lövésem belement, az első ráadásul fej környékére.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
TaaT
nagyúr
Az előbb játszottam egy szerón amin automatikusan irkálta a chat-be hogy XY checked and clean, aztán meg XYZ banned for Aimbot.
Ezt kb mindenhova rendszeresíteni kellett volna már...
Give them hell Ukraine!
-
KYZRR
őstag
Csak összejött végül.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
F_Zolee
veterán
A mai nap ki ér rá valamikor (z)acsi gyűjtésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest