-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Hello. Megnézné nekem valaki, akinek LE+premium van, hogy mennyi helyet foglal.
Érdemes-e felrakni 120-as ssd-re a Win+ Lightroom meg néhány progam mellé vagy nagyobbat kellett volna vennem.
Gondolom a 4 már tuti nem fog ráférni.
Kösz.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
kovy, godlike: kösz, szerintem akkor én is vinyóra rakom. A betöltés sebességén kívül gondolom ugyanaz.
Már nagyon rég telepítettem, még a premier napján, vajon lemezről hamarabb felmegy, mint 30-as nettel?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Bjørgersson
félisten
HDD-ről a DLC-s pályák is villámgyorsan betöltenek, az alap mapekre kell fél napokat várni. Nem tudom ezen javítana-e valamit az SSD.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #1056 üzenetére
Természetesen, viszont felesleges.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
KYZRR
őstag
Tokmindegy, mert ha megkerdezem, hogy kivel vagy, akkor ugyis azt fogod valaszolni ,hogy toltokeperernyo vagy meg.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
emiki6
veterán
Amíg nem teszi mindenki a bf et ssdre addig felesleges rátenni, mert csak vársz a másikra...
Pláne ha még vissza is számol, hogy még fél perc kezdésig..."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kriszpontaz
veterán
Most néztem hogy Devilinsid3 csak 21 éves "-.- én meg még leállok vitázni.....
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #1061 üzenetére
jaj ne mi lesz most hidd el játszanak nálam fiatalabbak is.. vagy ezt sem tudtad?
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
nekem HDD-n van és az összes DLC-s map hamar betölt, az alapmapoknál meg úgy működik, hogy az első töltés tart csak sokáig, utána mapváltáskor hamar betölt a következő
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Bjørgersson
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #1066 üzenetére
Nekem csak viszonylag ritkán van ilyen. Lehet újra kellene már húzni a gépet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #1064 üzenetére
Kezdem érteni mire fel ez az állandó kötözködés, meg a színvonal. Vannak nálad fiatalabbak is, de nem is csinálják ezt mint te.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz Bjørgersson #1067 üzenetére
2 éve raktam újra utoljára a gépet
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #1068 üzenetére
pont leszrom mit csinál más
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
t256
őstag
válasz devilinsid3 #1012 üzenetére
Látom a mondandóm lényege nem jutott el hozzád.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
emiki6
veterán
válasz kriszpontaz #1078 üzenetére
Off szűrés kéne, de itt jó néhányan nem teszik off ba amit kéne...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
devilinsid3
addikt
hát eljutottunk erre a szintre is..
"Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: ati07,you activated K/D or Acc. Limit #2 Battlelog K/D rate Kicker" biztos jobb lesz a szerveren azoknak akik ellen fent van egy 1,6 K/D-s gyerek és ugyan úgy lelövi őket, de a jobb K/D-vel rendelkezőt már nem, mert az sok hát istenem ezek a szerver korlátozások../// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #1081 üzenetére
Rontsd le hogy felmehess rá.
-
Def26
félisten
válasz devilinsid3 #1081 üzenetére
Bérelj Te is egy szervert, aztán olyan szabályt hozol amilyet csak akarsz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #1080 üzenetére
Nincs semmilyen ellenállás, csak egyre több ember szeret .
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #1085 üzenetére
én nem azért játszok, hogy szeressenek.. vagy ti azért, mert így majd egy nagy baráti kör alakul ki szerintetek? a fórumozók nagy része a másik keresztnevét sem tudja nem, hogy itt barátságok szövődnek.. (biztos van ritka esetben) ph-sok közül sokat felvettem, de elég ritka, hogy egy szerveren játszanak akkor nem tudom mire ez a nagy "mi szeretünk squadban játszani"
#1086) Elroy1980: hát nem az ahol most voltál
deadmeat és porch van ott fent, gondoltam reggeli előtt felnézek kicsit szórakozni, de hát nem lehet..def: béreljek szervert és hozzak szabályokat? mint te pl. ha valaki jobban repül akkor kidobod? vagy beülünk a budiba kempelni 4en és ha valaki megelmíti akkor le "kill"-eljük meg kidobjuk, kösz nem inkább kihagyom ezt a szar admin szerepet+ a játék nem ér annyit, hogy béreljek szervert.. majd talán a 4-ben
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #1087 üzenetére
Akkor ajánlom figyelmedbe ÚJRA ezt a hozzászólást, és légy szíves értelmezd is.
(#1070) devilinsid3: erre a mondatra meg csak annyit hogy a hozzászólásaid 90%-a mégis erről szól[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz kriszpontaz #1088 üzenetére
én értelmezem, de majd akkor csinálok fényképet.. múlt héten! fent volt tizen x friend aki játszott és mindenki más szerveren ja látom mennyire akar mindenki együtt játszani, de nyilván ez csak egy különleges eset volt
az a mit csinál más ez az a mit csinál más amire írok az kicsit különböző nem? az, hogy kempeljünk sniperrel a dombon, mert jó móka biztos sokat segít a csapatnak.. vagy amikor tdm-re flemegy valaki kempelni.. ja tényleg oda hentelni megy az ember nem ülni egy sarokban vagy egy házban..
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #1087 üzenetére
Azért én elvagyok azzal a 3-4 emberrel akivel lehet értelmesen együtt játszani (nem is akárhogy )
De igen, mi szeretünk squadban játszani!
És igen szerintem ^^ ez vicces!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kriszpontaz
veterán
válasz devilinsid3 #1089 üzenetére
Valószínű van olyan eset nem egy, amikor egyes játékmódokat nem szeretek, vagy egyes pályák nem jönnek be, oda nem is megyek fel, mert értelmét nem látom. Ha viszont olyanon vannak ahol én is szeretek játszani, csatlakozom. Ha nincs ilyen akkor megyek olyan pályára ahol egyedül is el tudok "küszködni" a jellemzésed szerint.
(#1091) Cris99 : Algotis-HUN-al mi is kentünk ilyen C4 partyt. Na azt kommunikáció és csapat nélkül nem igazán lehet.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
-
SkyS1gn
félisten
válasz devilinsid3 #1095 üzenetére
Szerinted direkt volt? Néha a motorra dobtam a c4-et... vagy csak közel robbantottam!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest