- Milyen házat vegyek?
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Laraxior
titán
580 topikban szintén zenész
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
Szerintem szabad országban élünk (még szabad), és leírhatom a véleményemet... Mellesleg nagy betűkkel van odaírva hogy Szerintem...
Ha nem tetszik a gondolatmenetem akkor ugord át kb ennyi...
Nem a farzsebből húztál elő barátom hogy ilyen hangnemben adjál hangot a szavaidnak...
Kicsit vegyél vissza, elhiszi mindenki hogy nem megy a game, és emiatt ki vagy bukva, viszont a hisztit kéretik a családon levezetni
Miután csak ma TÖBB emberke is filozófált arról hogy lehet HW-es a gond akkor miért ne lehetne számításba venni? Csak azért mert szerinted nem olyan a gond, még faszán lehet hogy olyan, te sem tudod, és én sem, csak találgat a nép!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest