- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
stoon
addikt
köszönöm a segitséget! most már felenged de kb1 perc után lefagy!?
hogyan tovább? mert már szét vág az igeg hogy van egy jo játékom egy nem annyira szar gépem , már ép csak játszani nem tudok!?(mert lefagy )steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
stoon
addikt
Nem indul a játék, vagy kifagy - Registry-ben kikeresed a két útvonal közül amelyik rád vonatkozik és törlöd a (TM)-eket (forrás):
32 bit PC:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3]
lehet most ezt kéne csinálnom de nem tudom hol van?!steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
ProEvoFan
nagyúr
Ma nagyon durván felb°˘**tt a játék.Ezzel a hitbox-al csinálhatnának már valamit.Ház sarkából lövöm az ellent, Ő persze vissza, de látom h ez nem fog összejönni, ezért elfutok a ház mögé fedezékbe...futok vagy 5-7 métert, és meghalok, mert eltalált a csávó!!!A gépe(?), vagy a szerver(?) ennyire szarul számolja ki a lövéseket
A másik; én kezdem először lőni, mellkasán, fején, fröcsög a vér, beletolok a csávóba fél tárat;erre Ő rám néz, lő egy párat és meghalok....élete 100%-on marad....
A ping rendben van a legtöbb esetben.Direkt megszoktam nézni az ilyen "egyedi" eseteknél.Jézus, ez nagyon bosszantó!Többször előjönnek ezek a problémák, bugok a játékban.
Főleg TDM meccsen szembetűnő![ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz ProEvoFan #39503 üzenetére
TDM-et pár napja kezdtem, de nekem is feltűnt a dolog,a legrosszabb az egészben, hogy sz@rnak rá, hibajavításra várhatunk...
Mondjuk nálam olyan is előfordult, hogy hasalok az 500 tonnás szikla mögött és simán lelőnek rajta keresztül.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Ramses07
Modder
-
eugabesz
őstag
COOP-ba mi atökömet kell csinyányi,mikor túszul ejti a kollégát?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Laraxior
titán
válasz Zoli1222 #39505 üzenetére
Milyen csalásról beszélsz ember? Hót üres szerveren bohóckodtam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Góliát
őstag
Erről beszéltem, de mondok jobbat. Egyszerre 5-en lőttek rám és mindenkit leszedtem és fogalmam nincs, hogy hogyan. Azt hittem valami csalás van a szerveren, de nem. Nekem is 100 %-on maradt az életem. Nem hinném, hogy (egyszerre 5 irányból) egyszer sem találtak volna el. Nem változik meg szerintem, de reménykedem benne.
Volt olyan is, hogy a PECHENEG-el, 50 löszert eresztettem a fiúba, aztán elszaladt.
Nemrég, a heliben toltuk. Gunnerként legalább 30 x eltaláltam a másik heli és még csak füstölni sem füstölt. Mondanom sem kell, hogy leszedett. A csapattársam a LAV-al meg egyből leszedte.
Sorolhatnám tovább....Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Góliát #39515 üzenetére
Na ja.Tegnap Wake Islandon 6 Stinger rakéta nem szedte le a csapat szállító helit.Pislogtunk is Nem kamuzok, tényleg így volt...Rusher kolléga és szerény személyem rakétáztuk a helit, közben fülesen dumáltunk, és nagyon nem értettük a helyzetet...talán szerelték közben a helit.
(#39521) polonic
Igen te is ott voltál Szerelik, ok.Na de hat rakéta, az hat rakéta.[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
Egy jobb kör:[link]
Igaz karcsú csapattal voltam.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
gergo0328
senior tag
Ha van valakinek kedve játszani akkor az jöjjön:Bad-Boys-War-Public-Server-HUN
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz Laraxior #39525 üzenetére
Ezt csak most látod először?
Már karácsonykor lődöztem innen,bár itt már jönnek elő bugok,mintha pereme lenne láthatatlanul fent a háznak,ott jobbszélen állva is alig tudtam pár jót lőni tiszta célpontra is,pl.a te nézőpontodra.
Bal felől jobb a helyzet,de ott meg többen is látnak.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Laraxior
titán
válasz BandiHUN #39527 üzenetére
csinálj már egy screent nekem hogy hogyan kell arra a szarra ráállni, hogy ne essek le... próbáltam szerintem már minden részére ráállni...
-
execute93
őstag
-
Lmh
őstag
najó nálam itt meghalt a játék, nem tudom kivenni az egérgyorsítást.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Ventur@
senior tag
Én jobb hitboxot mondok neked .
Felmentem a ph szerverre, Rush - Gulf pálya, még csak az első 2 pont volt. Kezdőn vagyok, B-ről srác tankkal küldi rám az áldás. Fejem felett szálltak el az ágyúgolyók és sebződtem . Mondom ez meg mi a jó isten. Megint egy ágyúgolyó, a fejem felett ment el és kampec.
Szószerint a fejem felett mentek el, mert direkt néztem, hogy nem belém jön a golyó, hanem láttam a kis fehér "csíkot", hogy elszáll felettem.
Gondolom volt, vagy háznyi hitboxom .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
- = Zk = -
félisten
-
Bazzzs
senior tag
Ez a topic esetleg segít valamit?
Más: Tankok mióta bugosak? Pár napja rendszeresen csinálja, hogy átüt a lánctalp a páncélzaton, mintha préssel nyomnák felülről össze a tankot. Ennek eredményeként folyamatosan sérül és többször ki-be kell szállni ahhoz, hogy egyszer csak helyreálljon.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
madgie
titán
válasz ProEvoFan #39520 üzenetére
Nagyon sokszor szerelem a csapatszállító helit, ha nem lőnek ki engem, vagy a pilótát, akkor az életben nem szednek le minket (esetleg stingerrel, de ha javítom a becsapódás közben, akkor lehet azt is kibírja). Ha gunnernek ül be az ember, akkor a repülőt is le lehet kapni, baromi erős a gépágyúja.
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz execute93 #39531 üzenetére
Köszi a tippet! állat!!
Karkand top, sajna a szupermagas épület túl magas...de az egyel kisebb pont jó a folyóparton...
-
ProEvoFan
nagyúr
Pls linkeljétek nekem azt az oldalt, ahol meg lehet nézni hogy napi szinten mennyien játszottak, éppen mennyien játszanak a BF3-al,köszi!
-
kenny123
addikt
Elnézést a komoly off-ért.
Ha valaki éppen csak most szemezik a játékkal, nekem van egy alap(DLC nélküli) orosz verzióm, amit könnyű angolosítani, és nem mellesleg olcsó is.
[ Szerkesztve ]
yo
-
execute93
őstag
válasz Lethal Gene #39538 üzenetére
Nincs mit! Jó volt repkedni mi?
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest