Battlefield 3 ihlette konfiguráció golyószóróval és italhűtővel

Hirdetés

Az alant látható alkotást Brian Carter készítette egy megmérettetésre, amit a Raptr.com hirdetett meg. Az ihletet a népszerű háborús játék, a Battlefield 3 adta, amiről persze egyből a fegyverropogás ugrik be az játékosoknak. Modderünk sem volt ezzel másként, ezért szinte kötelezőnek érezte, hogy a fegyvermotívum valamilyen formában visszaköszönjön alkotásán.


[+]

Ennek nem éppen a legdiszkrétebb, de annál látványosabb módját választotta, ugyanis egy méretes, golyószórónak látszó tárgy ágaskodik ki a ház elejéből. Sőt, ez a tetején lévő dizájnos kapcsolóval még forgásra is bírható, csak hogy teljes legyen a hatás.


[+]

A célkeresztes légbeömlő mögött LED-es ventilátor hivatott hűvösen tartani a rendszert, de a vérre menő játék hevében nem csak a hardverek, de a harcos is hűtésre szorul. Ezért a ház egyik oldalába egy mini italhűtő is beszerelésre került, ahonnan egy mozdulattal előkapható az életmentő, jéghideg üdítő, esetleg alkohol tartalmú frissítő.


[+]

A ház egyébként barnás, mondhatni terepszínű matt festést és bukócső szerű védőkeretet is kapott, ezzel is fokozva a katonai összhatást.


[+]


[+]


[+]


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés