- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Jó kis csapat!
® SimonYana ®
-
bercsi
aktív tag
Valaki próbálta már i3-2100-al futtatni a játékot? Ha igen leírnátok hogy mik a tapasztalatok?
-
h1n1_900
senior tag
Single részben elakadtam
Ugyebár van egy olyan rész ahol valami repülőről radarral kell bombázni egy repteret. Na ott soha nem jutok tovább. Youtubon van valami videó esetleg, hogy kell? Mert semmi célt nem látok a felhőktőlLogitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
bercsi
aktív tag
19803???
-
Mukorka
addikt
válasz Gergosz2 #19805 üzenetére
Remélem jó lesz a holnapi... Már előre félek
Kicsit neheztelek ilyenkor hogy 1hetet kell vàrni az újra megjelenés utànSimonyana: leírtam én is hogy lag. Minden fps-ben előfordul ès sokan meg is kérdezik hogy miért nem adja be ha egyszer lövöd. Vagy lag vagy rossz célzás.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
medvezsolt
senior tag
ooh most jövök rá miért nem lehet néha squad társaidra spawnolni. Mert van olyan szerver ahol bevan kapcsolva, hogy csak a Squad leaderre lehessen..
Egyébként nagyon jó a játék, csak néhányan elfelejtenek csapatban működni. Nem keltik fel az elesett társaikat, nem mennek az M-comra, nem spotolnak be ellenfeleket, nem értik mikre valók a kasztok, csak kiválasztanak valamiért egyet és mennek lőni. Van fura népség.
De szerencsére meglehet találni a megfelelő társaságot. Kicsit furácslom, hogy ez legtöbbször az itten PH-sok" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
HollyBoni
veterán
válasz medvezsolt #19815 üzenetére
Igen,ez nagy baj,hogy senki nem működik csapatban.. Annó mikor X360-on játszottam BC2-vel ez idegesített a legjobban... Úgy a legjobb,hogy összejön egy baráti társaság egy csapatba.
Sok 12 éves vérpistike.
Mukorka: Ja,a BF eléggé igényli a csapatjátékot,hogy jó is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
hogyan lehet kivenni a halál utáni bejátszást?
-
Mukorka
addikt
válasz HollyBoni #19816 üzenetére
Szerintem az egész BF hasznàlhatattlan csapat nélkül. Egyedül is lehet élvezni de akkor csak az ideg jön hogy mit csinàl a többi
Nem kell ehhez 12 évesnek lenni... Sok Ph-s is csak egyedül màszkàl és fragel.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
cellpeti
nagyúr
válasz bercsi #19803 üzenetére
nekem is az van, bőven elég neki, faszán megy a játék
Mukorka:Az a helyzet, hogy összeszokottnak lenni, mert külföldi szerókon kurvára nincs csapatjáték és a magyarokon sincs, mivel mindenki a frag-re megy és nem arra, hogy a csapat nyerjen. Lehet amiatt is, hogy ponttal jönnek a jobb fegyók pl.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Laraxior
titán
Mindjárt kész van az M416 Összes kiegészítő megvan rá
Eddig ez a legjobb automata Assaultnál[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
rasoio
csendes tag
Ez a videó tegnap készült a PH! szerveren, páran rajt vagytok.
Ja, és ne tessenek leszólniOrigin: MinimumGame | youtube.com/MinimumGame | SE Xperia arc S
-
kovsol
titán
platoonnak hogy tudok tetszőleges emblémát megadni ? egyszerűen nem látom hogy tudnék tallózni neki képet, csak az alap emblémákat engedi rádobni arra a területre ahol lehet szerkeszteni
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz kovsol #19824 üzenetére
még annyit, hogy csináltam egy Prohardver! Xbox360 platoont esetleg a PC-essel lehetnénk barát platoonok
May the Force be with you!
-
Balázs9503
tag
jó lenne majd úgy játszani hogy csak mi vagyunk fenn a szerveren.
én yetiman95 néven vagyok fenn -
ADAM1337
nagyúr
Amikor jól megy kifagy ez a szemét h rohadna meg.
-
- = Zk = -
félisten
-
Źşë'
addikt
igen a frapsom biza régebbi, az újabb verzákkal lehet rögzíteni a gémet? mindenesetre kipróbálom ezt a Playclaw-ot
az a baj h ez a küldetés ugyan az mint ahogy a gém kezdődik, össze van kapcsolva a sztori miatt... tuti bugos a dolog.. kár
(#19672) JSaN nekem tudod mi volt a gémben?! mikor a villában rohangálunk, picit elkalandoztam, és kinyírtak (leugrottam egy terasz szerűségről és pont egy npc elé estem le, az meg abban a pillanatban lekéselt), a csekkpont persze a villa elején kezdődik, besprinteltem, és annyira gyorsan sikerült odáig ismét elfutni hogy a 2 társam egy külső kerti részen tök egyenesen futott felém (egyébként oda nem lehet kifutni sehogy se)... befutottak a betonfalba, egyik egyszer csak ott termett az ajtó mellett, a másik meg a földből futott fel csak pislogtam mint hal a szatyorban, de ez amit te linkeltél ez visz mindent!! állat!!!
szó mi szó ez közel se lett annyira perfekt mint ahogy azt bereklámozták és hypeolták
van még hova fejlődni grafika és fizika terén is, bőven (vannak ennél sokkal szebb és realisztikusabb, kisimultabb enginek)[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
apollo12
veterán
heló valamitől nálam mindig le dobja a játékot, és vissza rakja gyári ra a vga-t mitől csinálhatja a bf3 másnál stabil volt baszki
egy csomó más gémmel tolom ott 3-4órán át jó pl bfbc2 ben stabil de itt miért csinálja ez most bf3 hiba ?? valamikor simán megy 2-3 órát a game valamikor le rakja tálcára és ennyi nem is írja hogy váratlanul megállt az illesztő program
-
HollyBoni
veterán
Most nézem "A fegyverepper"-t,lőttek egy román AK-val és egy az egyben olyan hangja volt mint BF3-ban.
-
A DX11-el meg gyűlik a baja a régebbi FRAPS-oknak, nem árt frissebbet telepíteni. Playclaw nem rossz, csak abból is a 2.1-es ami jól kezeli a DX11-es játékokat és egyelőre csak megvásárolni lehet ~ 7.500HUF-ért. A Trial-ban meg van mozgó vízjel... Mondjuk legalább tud egy csomó olyan dolgot amit a Fraps nem.
Hát az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Nekem majdnem minden Ultra-n van. Éppen nem esik csak nagyon ritkán 1-2 térképen 40fps alá és nagyon durva a fizika és a látvány.
(#19823) rasoio: Kellemes és jó látni, hogy vannak akik próbálnak csapatban játszani. Jogdíjakat meg lehet utalni, túl sokszor feltűnok
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gergosz2
veterán
Azt kell mondjam, hogy ez elég gáz , hogy elszáll a játék ha húzod a procid/vga-d .
Gondolom a DICE is remélte hogy a BF3 egy olyan játék lesz , amit egy komolynak mondható VGA /CPU teszt nem hagy ki.
Sok igen kellemetlen ugról olvastam ,szerencsére engem elkerülnek , eddig mindössze kétszer fagyott le a game ,egyszer sp egyszer pedig multi alatt.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Mukorka #19845 üzenetére
omg már a ram timing sem mindegy neki.
Asszem következő patch gigabájtos méretű lesz .
Amúgy offline patchek lesznek megint mint bc2 ben?
Szeretném lementeni őket , mert ha bármikor reinstallálni kéne , pillanatok alatt fentlenne a game.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Locutus
veterán
válasz Gergosz2 #19843 üzenetére
Nem az overclocktól fagy a BF3. Az csak egy tényező, amitől variálódik, hogy előbb vagy utóbb fagy ki. Mint ahogy az az ezernyi más beállítás variálása is, amit javasolgatnak itt ott. Egyik sem oldja meg a fagyást, max máskor következik be.
Én pl SP-ben az operation guillotinen nem tudok túljutni. Onnan hogy a hídról rámlőnek RPG-vel, addig hogy átmegyünk a híd alján a túloldalra, valahol mindig megfagy. Hol itt, hol ott. Az egyetlen SP misszió amiben egyszer sem fagytam a repülős volt. MP-ben meg csak Seine Crossing SQDM, ami teljesen fagyi mentes. Illetve Firestorm SQDM ami még általában játszható. Gondolom ezeken nem olyan jellegű a terhelés. (Damavand SQDM-et egyszer sikerült csak végigjátszanom, azonkívül mindig fagyott pl). CQ large mapokon meg kár is idegesítenem magam, pár perc és annyi.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest