-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
Valaki meg tudna nyugtatni, hogy később az assaultnak lesz valami rendes fegyvere is, nem csak ilyen meggymagköpködők?! Valami félautomata például mind a medicnek?
-
AAtt1la
aktív tag
Nincs azzal semmi baj,hogy ha valakinek nem tetszik és azt leírja.De 40-szer?
Miért nem lehet továbblépni,keresni valami mást?Ez a játék már úgyis ilyen lesz.Ez volt velem is Hardline béta után,szarnak tartottam,1x leírtam(mondjuk a kutyát sem érdekelte szerintem,de nem is ez a lényeg),hogy örülök a bétának,mert legalább látom,hogy nem nekem való.De nem maradtam ott szidni hónapokig,mert semmi értelme.[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
60Hz szerverek vannak, van akinek jobban adja, van akinek kevésbé, nekem bf4-ben is már jobban adta, de sok klántársnak nem, ezért is maradt 30Hz a szerverünk, be volt 60Hz-re lőve, meg a kis szerver 120Hz-re, nekem utóbbi nagyon durván adta, de sokaknak nem ezért maradt a régi
A fegyverek miatt síróknak: Assault a legjobb közelharcban és a tankok ellen, nyílt pályán nem szabad vele gyalog menni, mert csipa ellen kapufa, messzire max AT rocket gunnal lehet kiszedni csipát, de nem túl ideális arra
Medic: közelre kicsit gyengébb, viszont középtávra bajnok és még egy ügyetlenebb csipát is ki lehet vele szedni messziről, viszont egy tankot egyedül nem tudsz vele elintézni, max 50-60 sebzést tudsz bevinni neki
support: a fegyverei közel/középtávra jók tank ellen csak a light AT-ja van ami viszont minden support pack ledobáskor egyből újratölt, szerintem csak csapatban érdemes vele menni, mert egyedül nem igazán lehet vele érvényesülni
csipa: elég erős a fő fegyvere, messziről támogathatja a csapatot, nyílt terepen megkeseríti rendesen a gyalogokat, közelharcban viszont gyenge, pácélosok ellen van speckó lőszere, de csak rásegíteni tud egy tank elpusztítására[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
djculture
félisten
Vicces szerintem dx12-ben sokkal csúnyább, vagy csak sötétebb a kép? : [link]
Na mindegy megint nem sok értelme van itt se a dx12-nek..[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
tényleg nem lesz benne hardcore mód?
erre van valami utalás vagy csak azért gondoljátok, mert az SW-ben sem volt?szerintem a bf4 betaban sem volt hc, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz kisza25 #5807 üzenetére
A medic-kel nekem még azt kell kitapasztalnom, hogy meddig lehet éleszteni a társakat. Mert medic-ket egyik sem hív, ha látom, hogy összeesik fel tudom éleszteni, de ha már csak a fekvőt látom, egyáltalán nem tudom, éleszthető-e vagy sem.
Olympos
Ilyen fegyverek mellett és ilyen környezetben nagy ziccer maradna ki. Puskával egy lövés egy embernek kellene lennie, ott meg lehetne nézni, ki hogy tud célozni.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
kriszpontaz
veterán
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #5812 üzenetére
mondjuk, ha több effekt van amit meg kell jeleníteni, akkor mitől gyorsulna?
Inkább azon van a hangsúly, hogy mennyire lassul be ezektől egy kártya.
Emlékszem mikor gta3-at játszottam, dx8.1-es kártyám volt és bizonyos dolgok nem jelentek meg, pl az ahova járművel meg kellett állni egy küldetéshez, vettem egy dx9-es erősebb kártyát és rosszabbul futott, mert ott látszódtak azok az effektek amik 8.1 alatt nem és azt is ki kellett számolnia a kártyának
Lökjetek fel, ha hülyeségeket beszélek, gyiku hol vagy?Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
S1M0N
senior tag
Nekem vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
Alapvetően ez egy Battlefield - Battlefront keverék játékmenetileg, de amit utóbbiban hiányoltam (és amiért otthagytam), azt itt végre visszakaptam, nevezetesen azt, hogy meglátszik pontokban is a csapatjátékunk, így pedig simán ott lehetünk a top 3-5-ben.
Persze itt is megvan, hogy kell egy értelmes csapat (de legalább squad), mert őszintén szólva az első két napon nem nagyon éreztem azt a nagy csapatmunkát, mindenki ment amerre látott, ami squadon belül főleg értelmetlen...
Aztán tegnap összejöttünk 5-en, beültünk egy tankba és mentünk foglalni, jöttek is a pontok és a győzelmek.
Persze néha unalmas tud lenni, mert a tank lassú, a látószög meg eléggé korlátozott, de érdemes ébernek maradni, mert ki tudja, hogy mikor bukkan fel az ellenség az oldalunkon.Aki a K/D-ra megy, az azért egyedül is megtalálhatja a számításait, én is lőttem már 12/1-eket (vagy jobbat) tankkal, de valamikor gyalogosan is nagyon megy.
Medic-ként amúgy hogyan lehet 100%-ra éleszteni? Mert akármeddig tartom lenyomva az egeret, amennyire emlékszek, 25%-nál nagyobb mértékben nem sikerült a "feltöltés"
Szóval én egyelőre nem tudom, hogy megvegyem-e induláskor, nálam 50-50%-on áll a dolog, bár hajlok az első napos vételre.
Tetszik a Battlefront után, hogy érzem/látom a csapatmunka eredményét, de közben meg valahogy nincs meg az az érzésem, mint anno, amikor először léptem be egy BF3-ba, vagy 4-be.
Persze a grafika szép, vannak remek jelenetek (légi harcok igen látványosak lentről nézve), de akkor is úgy érzem, hogy hiányzik valami, ami az előző Battlefieldekben megvolt. Ezért is írtam, hogy a BF1 a DICE két játékának a keveréke.
Jó lenne úgy elkezdeni a kész játékot, hogy állandó emberekkel játszhatnék (plusz TS, vagy valami), mert - ahogy azt tegnap megtapasztaltam - messze élvezetesebb tőle már a béta is. De persze ez az előző részekben is így volt, de ahogy írtam, egyedül is el lehet boldogulni, ha az ember teszi a dolgát, nem pedig csak a K/D-ra megy.
Amúgy meg tényleg marha sok a sniper, valamikor eggyel sem találkozok, máskor meg 5-6 kempel egy helyen...Párszor még biztosan elindítom a bétát, sokkal jobban élvezem, mint a Battlefrontot, mert itt megvan az, ami nekem hiányzott, a csapatmunka fontossága és jutalmazása.
-
prokxy
veterán
Akkor egy kis beszámoló következik így pár nap után...
Először a pozitívumok:
- most gondolkodom, várjá...ja igen, tehát: szép a graf, ööö, igen
- aztáááááááán, tetszik a vonat, mármint ahogy sípol
- jó az a kis light tank, ha beülök, kör végéig nem szed ki senki kb, de sokan vagyunk így vele, jókat lehet vele játszani, ezt még élveztem is
- hangok tetszenek, főleg ahogy zuhan a repülő
- felület ötletes, átlátható
- unlock rendszer, szépen kell szintezni, h jó cuccok legyenekAkkor a negatívumok, itt is gondolkodni kell erősen, de nem azon, h mit írjak, hanem hogy mivel kezdjem Megyek sorban, mintha joinolnék. szóval
- 200FPS a menüben baszdmeg, 200!!!!!!!444!!!négyöt!!!, a VGA-m szétmegy a picsába, mert mi a fasznak a menüben 200FPS????
- oké, nyugi, ez biztos a 185Hz-es monitorok miatt kell, mert még véletlenül szaggat a kép neki...francokat! Vmi hülye ezt találta ki. Miközben várok TS-en a többiekre, mert még "dobok egy sárgát", "iszok", mittudomén, oké, addig néznék egy YT-ot, vagy híreket, de neeeeeem, ez kell ide, hogy még altabozzak, még jó, h van egy rakás ram a gépben és ez nem gond, de akkor is macera.
- megjött mindenki, akkor go egy CQ szerverre, még van 7-8 perc belőle, várok, hátha spawnol egy jármű...mondom háááátha, háááááááááááátha, már csak 5 perc van....háááááátha, már csak 4, basszadmegakurvaangyádakkorkibaszottszarfosaz!, Mi ez baszdmeg COD??????? Hol a jármű???? Még egy kurva ló sincsen, oké, nyugi, spawn D-re, mert villog, B övék, na akkor assault leszek, mp18-as, rocketgun, mine, GO, spawn, hova rak le??? A foglaló tank elé!!! WTF??? Sokat mondok, ha 1mp-ig éltem!
Sebaj, újult erővel ismét spawn, végre nem döglök meg az első másodpercben, akkor foglaljuk a D-t, egy gyalognak vége, 2-nek, a harmadik leszed a vliág végéről csipával, de vannak ott páran, megjegyeztem hol, megdöglötök, majmok!!! , még egy spawn, jármű még nincs...vagyis van egy ló, vigye aki akarja...spawn megint, C-nél ott a tank, tenném le a rocket gunt, ha lerakom, nem látom a dombtól, ha látom, akkor pedig a kifekszek a tank elé agyaggalambnak, megtettem, 1 hit 25% dam, nabaszdmeg, rámfordul, bamm. Na akkor már alig van 1 perc, már megy a zenebona, várom a járművet, és van baszdmeg, van 1 tank, aztaqurva ritka dolog ez, meg kell becsülni, loadout, francot, még elviszik, jóvanazúgy, join gyorsan, A-ig nem jutottam el vele, végen beírom, GG...
- kövi kör, egyből Continue, képernyő vált, pörög a másodperc, közben EMS mondja, neki 15, miafaszom, nekem 23??? Nem volt 7sec a Continue-ra kattintásunk között, sztem még 2 sem, mert direkt beszéltük, h így, neki volt tankja, nekem nem, megint már "A" majdnem behúzva, faszom az egészbe...még azt sem látni a tank ikonra kattintva, h épp mit csinál, "él"-e még, várjak, ne várjak, loadoutom beállítanám addig, ja, h külön kell, vagy akkor ha a tank épp spawnol, aha, verje bele a faszát, aki ezt így kitalálta!!!!!!!!!!!!!!! Úgy felhúztam magam ezen, h ki is léptem a picsába
- picit szünet után (pisi+csokievés, hátha ez segít), na akkor megint, kör közepénél join, lett tank k 1 perc képzeletbeli AFK után, 33-0, oké, nem volt kihívás, annyi béna van
- kör vége, megint várok, elindul, G már foglalt, még ló sincs, akkor basszad meg, ALT+F4.Pár embertől kapom majd a kommentet, h miért nem mentem gyalog, meg ilyenek...nekem a BF a járművezésről szól, azon belül a földiekről, helizni, jetezni nem szeretek, maradjunk annyiban, h a földön nem szédülök!
BF4-ben van AEK-kel is killem, nem kevés, de akkor is jármű-jármű-jármű, ha nem így lenne, mennék COD-ozni és hallgatnám a 12 évesek visítozását, amikor az airstrike megöl mindenkit a pályán, anyukája pedig benyit, mert azt hiszi, h megint beleszorult a farka a plüssmaciba...pedig csak kodozok, jaj anya, haggyámá kérlek, puszi!!!Béta alapján a játékban igen sok hiba van, a fent leírtaktól kezdve a különféle bugokig, ezeket nem részletezem, írtátok már sokan.
Csak a bétát látva nem venném meg a játékot, viszont az alfa alapján igen, de bazze, mégis a béta van később, nem hiszem, h az alfához visszatérnek...ott nem volt gondom 1x sem a járművel, sokkal gyorsabban éledtek, volt is belőlük. Map is sokkal jobb volt...
Az, h megveszem-e, elbizonytalanodtam, de egy dolog fog dönteni, már látom: az, hogy akikkel aktívan játszom (kb 6-8 ember), ők mit szólnak hozzá, hogy döntenek, (csak nehogy egymásra várjunk ).Eddigi elmondásuk alapján, gyiku, dave, ems, zero, perec, ast, kecc, arti, vagytok még páran, NEM.
Az tuti, hogy a játék még elég sok finomításra szorul, de javítanának pár dolgot, felhoznák BF4 szintjére, akkor nálam rendben van, de így nem ér 16e-t, nagyon nem, durván félkész a játék.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz Polllen #5815 üzenetére
A BF4-ben is finomítottak valamelyik patch-el hogy a zászló húzás ne 100 pont legyen, hanem 500(?) mert inkább COD-oztak az emberek 2 pont között mint foglaljanak zászlót.
(#5816) prokxy: én sem értem mi ez a matchmaking hogy nem egyenlő a hátra lévő másodperc, de arra tudok tippelni, hogy volt olyan, hogy kör vége után majdnem 30 másodperc volt mire láttam a Scoreboardot, lehet másnak már hamarabb betöltött, és onnan számolta a dolgokat.
Azt hozzá tenném hogy tegnap kb 12 kör volt amíg a mi oldalunkon egy kib@szott tank nem spawnolt le, csak bádogzaporozsec meg ló. Az ellennél meg folyamatosan ott volt 2-3 tank, ami miatt a kört vitték is ahogy kell.
Az instant spawn-death nálam mindennapos és csomószor volt olyan hogy nem tudtam egy teli tárral lelőni senkit mert nem fogott a golyó.
A repülőben ülve mögénk került egy "vadász" repcsi, egy vonalban volt velem, még a célkeresztet sem kellett mozgatnom, és a tárat kilőttem rá, és nem sebződött semmit.
[ Szerkesztve ]
-
H4rt1g4n
tag
-
AAtt1la
aktív tag
válasz kriszpontaz #5818 üzenetére
BF4-ben 400 pont egy foglalás,előtte 200 volt ha jól emlékszem.
-
Polllen
nagyúr
Az lehet, de sok kill nélkül szerintem húzza le a skill pontokat, akkor is ha győztes csapatban vagy és te foglaltad el a legtöbb zászlót.
Nyilván ölni is kell egy ilyen játékban, de nem motivál arra, hogy foglalkozz a feladattal CQ-n, inkább csak ott legyél.
-
daveoff
veterán
A netcode semmivel sem jobb, mint a 4-ben, ugyanúgy a pingtől, szervertől, játékosoktól függ, és nagyon változó. A sebzés viszont egy vicc, ugyanaz, mint a battlefrontban, égető fontosságú lenne a HC mód.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
-
Polllen
nagyúr
válasz Don't Panic #5824 üzenetére
Én ezért nem játszom HC-t BF4-ben. Hp le van véve 60%-ra és ennyi. Ugyanúgy meg kell sorozni a hernyógörényt.
-
whitezo88
nagyúr
tegnap nekem játszhatatlan volt este, valamiért folyamatosan Swappolt a HDD, lehet win miatt lehet a borzalmas mem kezelés miatt. 60+ fps (60hz monitorral) Highon, de nem tudtam kihasználni mert mp-ekre megállt a játék, egyszer meg kékhalál (!) is volt. Ami után ráadásul a partyból kivágott, de úgy, hogy én akivel voltam bennevoltam, de én nem láttam senkit, meghívni se tudtam, ráspawnolni se tudtam miután megint csatlakoztam hozzá...
-
daveoff
veterán
válasz CptAdamica #5823 üzenetére
Ezért mondom, hogy semmivel nem jobb itt.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Raymond
félisten
Az szerintem most meg nagyobb "gond" lesz hogy (legalabbis az elejen) sok lesz a nem objective-re nyomulo jatekos. A BF1-et nagyon toljak mindenhol, sok uj jatekos lesz es a Conquest-et sima TDM-kent fogjak jatszani aztan vagy valtoztatnak vagy hanyagoljak a jatekot teljesen, mert ez nem sok sikerelmenyt ad. En peldaul csak zaszlofoglalasra megyek es a felso 3adba vagy 4edbe vegzem pontokkal mindig, K/D meg allandoan negativ, de nem erdekel. Egyedul nyomulok, mert nem szeretek squad-ozni tulsagosan, de igaz minimum a jobb spawn miatt megeri foleg itt ahol a BF3/BF4-hez kepest nagyon szukosen osztjak a jarmuveket es van hogy sokat kell gyalogolni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Popes
őstag
Valaki tudott már működésre bírni kontrollert az Xbox és PS4-en kívül?
Kipróbálnám milyen lenne repülni kontrollerrel de az enyémet nem érzékeli.(BF4-be hasznáható rendesen)Deus ex machina
-
Ellia
addikt
Lehet sokan sírtok a tankok miatt, de én máshogy látom.
Van, illetve lenne elég tank, ha az emberek vigyáznának rá és mindig tele lenne játékosokkal - ugye ezért fér a legtöbbe a sofőrön kívül 4-5 ember pluszban. Ha ez nem történik meg hamar kilövik és akkor nincs tank és jön a rinya. Illetve a lodoutot se állítja a többség, de ott a füst pl. amit kinyomva lazán el lehet iszkolni fedezékbe javítani - márha a sofőr az alapból sofőrként került oda és tud, nem csak beleült arrébb ment 50 méterrel aztán kiugorva fut a feje után... Ez már nem a játék hibája, ez a retard játékosé.
-
-
edari
őstag
Tegnap rush alatt kipróbáltam a sniper esetében a gewehr-t. Pf. Mid range-ben iszonyat op. Még talán close-ban is, elképesztő milyen darálást lehet csinálni.
Messzire viszont nem jó.
-
Laraxior
titán
Mondjuk abban igaza van proxynak, hogy egy fél órát kell várni a tankra, és kényszerből is beleül az ember az autóba... de hogy így eltűnjön...
Az a baj, hogy muszáj megvenni a játékot, mert más úgyse lesz ami hasonló kategória..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Balika23hun
aktív tag
válasz AAtt1la #5803 üzenetére
Nos sajnos vannak akik kényszert éreznek arra hogy oldalanként leírják hogy mekkora fos ez a játék, meg egy az egyben battlefront, jah és hogy ők már visszamondták az előrendelést. Az ember még tiszteletben is tartaná a véleményét ha nem naponta írná le ugyanazt. Hogy mért nem tudnak továbblépni azt én sem tudom. Ha nekem ennyire nem tetszene egy játék messziről elkerülném, ahogyan tettem én is a hardline esetében.
Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
front3r
őstag
válasz Balika23hun #5839 üzenetére
Teljesen egyet értek. Nekem se jött be annyira a NMS, de mégsem írtam róla még véleményt sem.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
toBIN
tag
Oke, de ha maganyos farkaskent codozik BF-en belul, akkor megis mi az istenert varja el, hogy barkit is erdekelni fog a csapatabol, hogy mi van vele? Vagy csak addig meno maganyos farkaskodni, amig nem kell a masik segitsege? Pont ezek az emberek azok, akik nulla csapatmunkat mutatnak fel egy korben, de egybol veresre sirjak a szemuket, ha a medic nem kelti fel oket, nem kapnak ammot, vagy csak kilovi oket egy tank a picsaba. Furcsa mod, 10-bol 9x az a squad a top squad amiben en vagyok, mivel hasznalom a mikrofont, es iranyitom az egesz squad-ot. Szoval itt csak akkor van gond a csapatmunkaval, ha valakinek problemai vannak a csapatmunkaval.
Amugy itt nem velemeny elmondasa megy, itt a siras megy, hogy szar a jatek, mikozben nem a jatekkal van a hiba.
Egyeb: Nekem nincs semmi memoria gondom 8GB rammal, meg egy szaros Geforce 940M-el, nem mokoltatok ti valami "okossagot" windows-ban? Tegnap 5 ora jatek utan is minden tokeletes volt.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Most ne vigyázzon rá és dögöljön meg vele és hozza ezzel rosszabb helyzetbe a csapatát vagy az ellenkezője inkább, hogy maradjon életben és tudja segíteni a társakat? Szerintem az utóbbi.
Másik: lőni akar vagy vezetni? Legtöbb tank sofőrje nem tud lőni, csak vezetni (asszem kettő tud a light meg a nagy téglatest tank). Ha vezetni akar tényleg rossz a helyzete, de, ha lőni akkor azért nem.
-
-
gyiku
nagyúr
tegnap 3 kor bf1el jol felcsesztem az agyam, majd tankoztam 3 kort caspianon liquidatorral. na ez visszabillentette a merleget, es sokkal szebb a bf4, mint ez a beta. ott vannak szinek, nem ez a marsi fos.
hüllő
-
kisza25
félisten
válasz kalimist #5841 üzenetére
ha ez így van akkor kezdhetik ásni a sírokat a hátsó kertben....
toBIN: na igen, szerintem jó az alap, csak mivel multi, mi tesszük azzá amimeg azt se felejtsük el, hogy 64 fős szerverek mennek, kisebb létszámmal egyből több jármű jut 1 emberre
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
Csinál valaki FRAPS-al ingame videot? Mivel konvertálja át Youtube-képessé?
Xilisoftot használtam, de valami hibával leáll. Pedig frankó, egyszerű, és már a fileformátum kiválasztásánál kiírja a méretét is..
Most még kettőt próbáltam, az Any Video Convertert, ez elég jól használja a CPUt, mondjuk mind a 8 szálat, és 100%-ban terhel, de a formátum kiválasztásnál nem látom a file méretét, tehát meg kell várni amíg végez aztán eldönteni, hogy oké-e.
WinX HD Video Converter, meg lassú. Amit az előző 10 perc alatt átdarált, annak ez több mint másfél órába telne...
Valami egyszerűbb érdekelne."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
maxxenergie
senior tag
Érdekes na, netcode az jó, időjárás változás az nagyon jó, pálya sem rossz de jónak sem mondanám... elég unalamasnak tűnik...
Járművek annyira nem adják mint a korábbi részekben elég érdekes főleg a Tank meg a repcsi... mondom ezt 3 órás játék után de valahogy nem jött át egyik sem..
Nekem egy nem túl erős vassal is egész jó volt FHD-ban Vsync Ki/bekapcsolva stabil 80/60 FPS volt 64-es pályán egy 2500K-val (4GHZ) + Sapphire 7970 OC + SSD társaságában.
Igaz egyszer kidobott valami DX gebasz miatt, dea legújabb VGA driver Frissítés után már patent volt szóval erre panasz nem lehet sztem...
Egy biztos 1X ezerért az elején nem bevállalós az már tutti, majd talán jövőre ha csökken az ára, és kijavítják a kezdeti hibákat és jönnek a tapasztalatok
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
ADAM1337
nagyúr
laptoposoknak hogy fut a játék ?
Pc-n nekem ugyanúgy fut kb mint a bf4, kb átskinnelés több fog-al.Lapos: i5-4210h, 8gb ram, gtx 950 4gb, ha fut annyira jól mint a bf4 akkor elégedett leszek, igaz most dobott fel új drivert az nv is a bf1 betahoz.
(#5849) maxxenergie: Hasonló pcs konfigom van, 2500k@4ghz,6gb ram, r9 280 oc, ssd-vel és 80-120 fps között van ingame ami átlag lehet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest