Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prokxy

    veterán

    válasz FollowTheORI #26702 üzenetére

    Részemről hanyagolom a TS-t, semmi értelme felmenni, senki nem szól semmit, 0 csapatmunka, vicc az egész. BF3-4-ben még jó volt, ez a mostani egy röhej. Pubon több a csapatjáték, mint ami TS-en szokott lenni, sajnos ez van, aki megsértődik, bocsi, ez tény.
    Jobban játszom 100x pubon, mint ezen a TS-es mókával, tegnap 2 tank basztatott sinain, vki jött segíteni? A nagy büdös lófaszt, ment medic-kel mindenki, grat, ez aztán a csapatmunka, a láda kell, az a lényeg.
    Vki javítani? Esetleg beül assaulttal, kiugrik, 1-2 rakéta vagy gránát az enemy tankba, vagy vmi? Semmi, lószar.
    Lespawnol a 4. emberre, a járműves meg szopjon, GZ.
    Én is biztosan hibás vagyok,hogy nem nézem hogy ki merre megy, mikor 5-en 3 felé vagyunk, de ez a baj, h néznem kell, mert mindenki kussol, ennek aztán tényleg nagy értelme van...meghal az illető, jelzem neki, hogy megyek, incoming medic, erre ott van 4-5 enemy rajta és a hulláját lesi, de senki nem mondaná, h ne gyere te idióta majom, mert úgysem lehet jó vége...de ez csak 1 a sokból.
    Én is azt csinálom, h mondok semmit, mert semmi értelme, mindenki a saját feje után megy, de hát ez van, én is változom, nekem sincs kedvem végigpofázni, hogy ott egy enemy, nem menj arra.
    Bocs a kirohanásért, de hiába a WH, tiszta pub az egész.

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Új hozzászólás Aktív témák