- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz F e Z o #27902 üzenetére
Olyan medálom van heti (ez is egy orbitális faszság, heti, ééérted ), hogy DLC-s mapon kell játszani és ott ölni DLC only szarokkal.
Azzal megy el az idő, hogy keresem a nem üres szervert és ha találok is, vannak rajta 15-en, oké, join, várom, h elinduljon a kör, persze lelépnek sokan, de ha mégis elindul, akkor is vadászni kell az enemyt, tiszta flagrun az egész, nekem xp meg qrvára nem kell, 110 vagyok rég.
Operation, hát igen, felejtős, mondjuk nekem az bejött.
Frontlines pedig egy neverending szar, ez az adok-kapok, nevetséges. Kicsit besokalltam, lehet lerakom kis időre...Biz: sajna ez ilyen, sokan nem veszik meg a prémet, érthető okokból....
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz prokxy #27900 üzenetére
Csak szerver keresővel lehet ügyködni... egyik medálhoz énis kerestem és külön szerók vannak ahol csak ez az esti izé megy only... és oda is berak a matchmaking simán (legalábbis nekem úgy tűnik).
De azért szeró keresőben lehet találni még DLC szerókat, csak max várni kell premium queue...
Nagyon kíváncsi leszek amúgy hogy változik majd a dolog az új DLC után meg a SWBF2 kiadása után... nekifeszülnek e... vagy ennyi volt és szépen elvegetál majd mint a Hardline, amíg meg nem pusztul szinte.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ForRedGlory
félisten
válasz prokxy #27900 üzenetére
"Az alapmapokon pedig már 5. kör óta 0 nyerés, olyanokkal rak össze, hogy már kezd felbaszni az egész..."
Hát ha béna vagy...
Amúgy ja. Tegnap nekem is olyan szopóroller volt, hogy csak az agyvizem forrt fel tőle. Megvolt mindkét csapat fullosan, nem ám az volt, hogy mondjuk 5-el kevesebben voltunk... erre mit látok? Megyek tankkal, a szélrózsa minden irányából lőnek, komolyan, mintha mindenki a szaros tankra menne, közben meg úgy foglalták a pontokat, hogy pár perc alatt mindet az ellenfél uralta.
Ez ment körökön keresaztül és nem egy szerveren, csak nem ilyen durván. Nem értem ezt a fos matchmakinget, nulla balance. Ha jó csapatba kerülsz, akkor sétagalopp, ha rosszba, akkor meg egy rakás szar az egész, mert 2 perc alatt kiderül, hogy ez megint szopás lesz. (volt példa 1000 - 350 arányú nyerésre, de hasonló bukóra is)
Az a baj, hogy aki a levegőben úr, az meg is nyeri a meccset, mert szétkapják a tankot, onnantól szevasz. Én meg nem nagyon szeretem a lábuszt. Legalább hétvégén az 50-as tank szint összejött, annak tudtam örülni.
Mondjuk ezzel az EA Access dologgal a csipák száma is rendesen megnőtt. Már múltkor kínomban beírtam a chatba az ellenségnek, hogy hova lőjenek, ha csipákat szeretnének szivatni. Minimapon halál után láttam, hogy úgy sorakoznak a domb oldalon, mint madarak a távvezetéken. Múltkor láttam ott fent a domb tetjén egy tankot, aki sniperkedett.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27906 üzenetére
Remélhetőleg...
(#27905) ForRedGlory: sajnos ez van, nagyon sok a láma, aztán hiába csinálok én bármit, szart nem ér. Tegnap frontlines-on én vittem az egész csapatot előre, írtam a chat-be, h mért csak élesíteni kéne azt a 2 vackot, persze a csapatunk beáll sniperkedni és az volt a reakció, h nyugi, jön a pont így is! Ilyenekkel minek vesződni? Casual fos szar az egész, tele EA access-szel bevonzott majmokkal és félkezű idiótákkal.
A végén kilőtték a tankom, kértem vkitől füstöt, végre vki értelmes volt és fel is robbantottam mind a 2 mcomot. Meglett a 3 win, ollé.
A végén meg a majom csapat beírja, h easy...persze van aki heccből, de van aki így is gondolja, aztán lőtt egy 9-13-at, a nyomorék barom. Öreg vagyok én már ehhez, vagy komolyan akarok nyerni, nem is értem, h minek...szarni kéne bele az egészbe!
Na jóvan, telesírtam a fórumot, megyek kajálok vmit.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
válasz prokxy #27907 üzenetére
Matchmakinget hagyjátok szerintem! Bár az Operations-be csak azzal lehet eljutni, de volt arról szó, hogy bekerül a server browserbe. Én a szerver browser-ben mindig találok szerót, max várni kell kicsit mig bejutok...
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #27909 üzenetére
Dettó...
voodoo: alapból egy hulladék szar az egész szerverkereső, a BL-os sokkal jobb volt, legalább láttam, h még 100 ticket és vége vagy vmi, de itt??? Lószar sincs, konzolos vacak az egész. Meg rengetegszer van, h végre bejutok, 20-120-ra áll az enemy és rape, hát köszönöm, aztán jóhogy kilépek. Mondjuk egyik nap ez volt, WH-sok bent voltunk vagy 4-en, aztán meg is fordítottuk a kört, az epic volt, de legtöbbször nincs ennyi ismerős...
-
nagyúr
válasz voodoo98 #27908 üzenetére
Igen... bár az azért ne feledd... hogy mikor 4-6 ember van a partyba... akkor nem tudunk ilyen szerókra menni, szóval kénytelenek vagyunk matchmakelni... különben sose jutunk be mind.
10-20 perceket senki nem fog várakozni sajnos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ForRedGlory
félisten
válasz Aventador91 #27911 üzenetére
Nincs róla print screened?
-
voodoo98
addikt
válasz FollowTheORI #27912 üzenetére
Hát jah! Néha sok idő megvárni mig lemegy a kör és utána lesz elég hely.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
Valakinél ingame már láttam a 2. summer dogtaget! De én még nem kaptam meg. Valaki megkapta már?
-
voodoo98
addikt
válasz Aventador91 #27916 üzenetére
Majd legközelebb halkan írom!
-
LeRoy18
aktív tag
tehát
hogyan válhatnék jobb bf1 játékossá, saját korlátaimat hogyan, milyen modszerekkel tudnám feszegetni
nem az idofaktorra gondolok, a szabadidom véges
jó, nyilván nem a fizikai fejlodésem a cél, nem a reflex fejlesztésre gondolok, milyen gyorsan reagálok az ingerekre stbrendeltem ma egy mechanikus billentyűzetet, ilyesmikre gondolok, nem éltem még ilyen cuccal
vagy nem biztos, 90-es évek közepén a c64-en betonkeményen potyogtem, viszont hangja nem volt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LeRoy18 #27920 üzenetére
AimJunkies, ArtificialAiming vagy FPSCheats a legkelendőbbek
Persze csak viccnek törölheti is a modi Nyuhoka vagyok ha valaki már játszott velem[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz #13056512 #27921 üzenetére
nem, hagyjuk már, érdekes témát kezdett el boncolgatni
az x-aktás halálnemek, amikor boncolást rendelnék el a virtuális holttestemen, hol ért a halálos találat
hogy a picsában lőttek már megint ki a fedezék mögül
nem, nem légi úton tettek a földel egyenlővé a zászlónál, azokra már nem haragszomde remélem, valami szimulátorkörnyezetben/konténerben nyomják, mint a drónpilóták, és izzadnak a melegben a skalpomért
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LeRoy18 #27922 üzenetére
Ez is olyan mint minden más világban hogyan akarod felismerni vagy megérteni, legyőzni az ellenséged ha nem ismered ? Az AimJunkies oldala beebged a VIP szekcióba elég ha regelsz ott sok érdekes dologra derül fény. A kedvencem a ún. "spectator warning"ami automatikusan kikapcsolja a csalást ha figyelik az illetőt Igy azonosits valakit.
[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz #13056512 #27923 üzenetére
nem tudom, mostanában rászokatam a bf1-es gameplay videókat nézésre, komolyan, tutorial célból
mármint youtube csatornákat, jackfrags, flakfire, kriticalkris, ilyeneket
mit látok, sarkokat keresnek, jobb a perifériás látásuk, sötétben is látnak, kiszurják egyből az ellent, nagyitó nélkül is
mondjuk falon még nem lőttek át, az is igaz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LeRoy18 #27924 üzenetére
Ők kiemelkedő remek játékosok vannak ilyenek is, de ha ennyire komolyan gondolod hogy beleugrasz a játékba én tiszta szivvel lebeszélnélek róla inkább ajánlanák valami HC MMORPG -t vagy bármi más esetleg hosszabb sztori alapú játékot vagy szabadidős foglalkozást sportot kocsmát, de ezt a sz@rt kerüld mint a kolerát, van benne pár száz órám tanulj a hülyék hibájából(én)
[ Szerkesztve ]
-
LeRoy18
aktív tag
válasz #13056512 #27925 üzenetére
én naiv lélek vagyok, hiszek abban, hogy mindenki tiszta szivvel játszik
Friday Night Lights, magyarra forditva a cim, péntek esti bf1, innen loptama codex gyüjteményemem még nem teljes, én ilyen gyüjtogeto életmodot folytatok
mondjuk most a legutobbi küldetésben nem lett meg 25 headshot, nem sikerült, kifutottam az időbol -
AAntii
őstag
Van valami statisztika, hogy a játékosok hány százaléka használ tiltott segédeszközt? Az utóbbi kb. egy hónapban egyre több szuperhőssel találkozunk, ma. pl. egy 300 méterre lévő épületben elbújva érte a barátomat egy halál pontos tanklövés, ami után befejeztük mára a játékot.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
warcat
veterán
válasz AAntii #27928 üzenetére
Szerinted melyik kiadó büszkélkedne ilyesmivel,külső forrás meg nem is lehet hiteles.Az biztos,hogy van piac rá,különben nem hirdetnék a csalásokat.
Mindenesetre szerintem igenis szűrik szépen,mert régi motorosként, viszonylag magas skill/spm mellett hetek óta nem találkoztam -nyilvánvaló- csalóval, bár én a kisebb csapatos módok (rush,domination) híve vagyok, lehet, hogy inkább conquestre járnak darálni.
A 300 méteres lövés meg lehet vakszerencse, vagy nagy gyakorlat eredménye is főleg ha spotolt valaki előtte.EA: It's in the crate!
-
ForRedGlory
félisten
válasz AAntii #27928 üzenetére
Ebben semmi csalás nincs. Egyszerűen szpemmeli a házat. Én is le szoktam bontani párat, hogy ne bújócskázzon ott egy sniper sem. Aztán néha karácsony van és találok ott ellenfelet. Fogalmam sincs mennyi a legtávolabbi headshotom, de volt, amikor bemákoltam és a fél pályát átlőttem.
Ebben is volt pár meglepetés kill.
Elhúzott a WH team, egyből tudtam érvényesülni.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #27930 üzenetére
Látod-látod, mondtam velünk gyere játszani!
-
prokxy
veterán
Tegnap este repülőztünk, én vezettem, EMS volt a gunner, a fighter üldöz, AA lő, nagy nehezen meglèptünk: erre beszól EMS: prokxy, ég a farkad! Erre rávágtam, hogy kapd be gyorsan!
Azt hittem megpusztulok, úgy röhögtem, ez jól kijött akkor!
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27935 üzenetére
Itt sem a gyerek az oka, ők este 8-9 körül off, Asszony nemsokkal utána én meg 10-kor kezdek el éledni, de éjfél körül kiesik az elem. Tegnap is 0:56-kor másztam be ágyba, 5-kor csörgött a telcsi, Csajszi már fel sem veszi, tudja, h nem vagyok normális!
-
Aventador91
őstag
válasz prokxy #27936 üzenetére
nekem ez a 0 alvás sulis koromban ment. mindig valami csajjal talalkoztam reggelente éjjel meg msneztunk. a suliban aludgattam amennyit birtam aztan a végefelé már belefáradtam. ellogtuk egy lannyal a napot, de vegigvonatoztunk vegallomasig meg vissza es ataludtuk az egészet hozzábújt aztán bealudtunk, előtte ejjel meg nagy vígan húztuk egymás agyát
a régi szep idok xd
[ Szerkesztve ]
-
blue01song
aktív tag
válasz ForRedGlory #27905 üzenetére
tegnap a ballroom pályán mozdulni nem lehetett, de szó szerint. 2 lépést tettél és kilőttek. bárkit lőttem, én haltam meg előbb, a 14. halálomnál már kvára felment a pumpa, gondoltam letörlöm ezt a fost.
-
prokxy
veterán
válasz Aventador91 #27937 üzenetére
Én még folytatom, kevés időm van mindenre a sok utazás miatt, alvásból tudok lecsípni, a többi fix!
#27938) blue01song: azon mi is ott voltunk, jól emlékszem?
-
laskr99
addikt
válasz Aventador91 #27942 üzenetére
Én visszaszoktam a hajnali 1-es fekvésre mivel nem tudok gépen játszani.. IGP-n már a főmenü is laggol xD
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz voodoo98 #27940 üzenetére
Jaja, de busszal, kocsival nem éri meg, időben igen, anyagilag cumi.
(#27941) blue01song: igen, 9 és fél1 közt voltunk, ahol Glory is. Mi a nicked?
(#27942) Aventador91: nem lehet bazzeg, itt van a főnök tőlem 2 m-re!
(#27943) Edem05: Hihi qrvajól nyomtuk, ma bomberezünk!!!
-
blue01song
aktív tag
válasz prokxy #27945 üzenetére
az az, a glory volt! bírom azt a pályát, jó meccs volt!
az kva kreatív. xxy0123. megváltoztatnám,ha az origin hajlandó lenne elfogadni a profilmódosításnál a "titkos kérdésre a választ", ami a születési helyem. de nem fogadja el.
kezdő battlefieldesként arra jöttem rá,hogy ehhez a játékhoz türelem kell,majd még több türelem, stabil idegrendszer...ja és türelem
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz blue01song #27946 üzenetére
Supportot felhívod és már csinálhatod is.
Ok, vegyél fel, ma leszünk sztem megint, meg jöhetsz platoonba.
-
-
voodoo98
addikt
válasz blue01song #27949 üzenetére
50km, de pályán sokat.
Viszont ez már eléggé OFF!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest