- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bivalyolo
őstag
válasz sirszevenap #14930 üzenetére
Neki elég szépen megy ugyanazzal a konfiggal, ami neked van.
szerk: most nézem 2x8 giga rammal nyomja
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Pubszon
veterán
40 Euróért most elég jó ár az Originen.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Carlos Padre
veterán
válasz prokxy #14901 üzenetére
Én olyanba futottam bele ma, hogy 3-4 lövés után kifogyott a pisztoly és elkezdett tárazni. Persze hogy meghaltam mindig. Folyamatosan valtogatom a szervereket mert mindig van valami gebasz. Reggel óta szopok a lovas medállal és még mindig nincs meg
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Armatura
tag
Tuti volt valami frissítés,mert eddig nem lehetett venni battlepackot (potom 30 euro egy 20x)
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
DonDennis
senior tag
Kaptam ilyen Squad XP Boost LEGENDARY-t ládába. Ezt 1x lehet csak felhasználni és akkor 1óráig duplázza az XP-t?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Carlos Padre
veterán
válasz Armatura #14955 üzenetére
Nagy öröm, multi meg alig játszható. Az egy dolog, hogy az ellenség elé születek, de mindig háttal nekik. Megmozdulni nincs időm már bennem a kés.
Amúgy más is kapott potya ládát? Reggel kettőt is találtam pedig mikor kikapcsoltam egy se volt.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
-
lofagi
addikt
Aki esetleg nincs tisztában azzal,hogy hogyan kell lecserélni az emblémát és hol található szép logó számunkra. Itt megtanulhatja.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz Aventador91 #14962 üzenetére
Nem tudom,hogy ezt miből szűrted le!
Ti kaptatok extra battlepacket? Én ma beléptem a játékban és egy 900-as!!!!! és egy 200-as csomag fogadott! Öjöm és bódogság!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Rengete
aktív tag
Nem szeretnék a hz-eken meg az fps-eken lovagolni de itt olvasva felkeltette a figyelmemet valami. UHD szamsung tv ét vettem monitornak. HDMi 2.0 a 60 hz végre már átmegy. Csak azért mondom, mert kb 1 éve vettem egy uhd tv-t de csak 30hz enm ment, akkor azt vissza is vittem. Azóta van új gép és kábel is. Ami az ez előtti monitorral is problémám volt ami szintén egy 40' fulhd tv volt, hogy már magában a windowsban is éreztem egy kis egér lagot. Vettem egy 6000dpi-s egeret és akkor ez megoldódott. Most hogy az új 40' uhd van megint előjött ez az érzés de most már inkább csak a játékban zavaró picit. Mintha a legapróbb mozdulatokat kicsit késve érzékelné. Más lehet, hogy észre sem venné de kb 10 év cod-ozás után eléggé zavar. Főleg sniperezésnél érzem. Arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy a 60hz kevés?
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Rengete #14965 üzenetére
Szinte minden TV-nek más az input lag-ja. Játék(gaming) módban van a TV? Vsync OFF-on van? Mert a Vsync is elég sok késést ad a mozdulatokhoz. Illetve nem hiába játszunk Monitoron, mivel a monitornak ált 2-5-8ms a válaszideje, a TV-nek 20 fölött is akár, ha jól tudom, persze ezen a játék mód javít egy kicsit.
szerk.: akkor 20-tól a csillagos égig
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Most látom, azért kaptam 900as csomagot, mert prémiumos vagyok, helyes-helyes!
Viszont bekerült egy ilyen menüpont, ahogy elnézem még kezdetleges! Mert ez igen csak valami programozási név lehet csak.
Legalább most már kaphatunk majd a járművekhez is.
[ Szerkesztve ]
-
Szeretnélek megkérni titeket, hogy ne menjen át monitor/tv topikba ez is. Ezt az adott témánál legyetek szívesek kitárgyalni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
N@idia
őstag
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
tom_tol
addikt
Egy noob kérdés
Hogy lehet rávenni a repair eszközt, hogy javítson, ne kalapáljon ?Köszi
-
Pubszon
veterán
Ó de szétszedtem az anti vehicle kitel a behemót hajót, nem tudtam, hogy ilyen erős!
Előbb a 4 ágyúját, majd az egész hajót mint a szart!ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Lotus_Omega
tag
Király ez a 30FPS lock 1080SLI-n!
Mondjuk legalább nem villog a menu (se).//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
4264adam
veterán
válasz Lotus_Omega #14983 üzenetére
Miért kapcsoltad be?
Nincs lock FPS BF-ben.
-
spanglee001
addikt
kicsit kevés az infó esetleg a kábel bír csak 30hz-et vagy valami beállítás a ludas.
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
prokxy
veterán
válasz boogie84 #14987 üzenetére
Nemtom, de megjelenéskor nem mertem megvenni, mert ugye ki tudja, de így 120 óra után bejön a játék, várom a DLC-ket; máshol ha lesz, akkor sem olcsóbban, vagy ha igen, akkor is minimálisan, szóval rászántam magam. Most már szép csillivilli fekete dogtag-em van meg 3 grátisz battlipakli , de a lényeg a DLC-k, 4 lesz, ha jól láttam.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
voodoo98
addikt
Itt írják, hogy
PTFO Battlefest Mission: Complete this Battlefield 1 mission and you will receive the PTFO weapon skin. Play Battlefield 1 on three different days during Battlefest and win a match in Operations to succeed. Players who completed the mission will be awarded with the weapon skin when Battlefest is over.
Itt elég egy match-et nyerni vagy az egész operation-t meg kell nyerni?
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
F e Z o
veterán
Driverben a függőleges szinkronizáció nincs felezett adaptívon véletlenül?
H2O über alles!
-
Zen7
tag
válasz prokxy #14996 üzenetére
Tank repair-ért mennyit kap ? Nem hinném hogy ennyi lőszer töltése volt aztán lehet csak jókor volt jó capturenél mindig
To Bullitz: "úgy hallom te se vagy a scoreboard magaslatán. A fenti kolléga írta hogy te se fényes stattal ücsörögsz a toplistán pedig aztán a leg op-b kasztot játszod a játékban." GOLD
-
-
Hát a Squad leaderség olyan, hogy mi pl. azt csináljuk haverral, hogy amíg két pont között közlekedünk addig a legbiztosabb pontot kijelőljük védésre. Míg átérünk a másik ponthoz megkapjuk a védésre az Xp-t és amikor húzzuk az újat akkor jelöljük csak ki azt támadásra amiért megint egy csomót bezsebelünk. Ezen felül tuti sokat javított bár nincs a listán nagyon kiemelkedő játékos akire rá lehetne húzni a tankozást, talán az a Casta515, de én gyalog is lőttem már ilyen statot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs