- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Tegnap este ketten is észrevettük, h bugos a kasztok szintlépése (Xboxon). Valamelyik nap írtam ide is, h Medic rank 10 vagyok, erre tegnap meccs közben kiírja, h elértem a 7-es szintet.. Mondjuk gyanús is volt, h 2 nap alatt meglett a 10..
[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
válasz MaTpr0F #10906 üzenetére
Szerintem CPU limit bőven lehet. A játék szereti a i7-et és a HT-t, neked i5 van. Csinálj méréseket, ha végig 100% körül van a cpu, akkor az van, bár nekem nem volt 100%-on, de 4790k-t cseréltem 6700k-ra...nyilván nem volt okvetlen muszáj, nem futott rosszul 4790k-val sem , de jobb lett tőle, érezhetően jobb. De többet kell még játszanom, hogy reprezentatív legyen a teszt. (GTX1080-om van)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Olympos
aktív tag
Szétvet az ideg. Hagyjátok már ezt a CPU limit szarságot.
4670K proci, 4770K proci, FX-8320 proci, FX 8350 proci, stb. és mind mind jelzett már olyat, hogy
- minden szuper vagy azt, hogy
- mind küszködik a Battlefield 1 alatt.
Átmosták az agyatokat komolyan, hogy már mindenki i7 6600 vagy jobb procit akar venni a BF1 alá.FX-8320 és i7 4790K alatt megnéztük, magonként 50-60-70% kihasználtság van és két dolgott kijelenthetünk:
- nVidia driverekkel gond van
- mindkettő lazán ki tud hajtani egy GTX 1060 szintű kártyát BF1 alatt úgy, hogy a GPU 100% alatt legyen,
csak végre lenne már optimalizált a játék és pótolná a hiányosságokat az nVidia.Sokan vesznek új alaplapot, sőt, ahogy hallom, 4790K-ről 6600K-ra váltanak.
Csak elfelejtik, hogy közben - gondolom - új oprendszer váltás, tiszta gép, gondolom még nicns teleszemetelve sok optimalizáló programmal és ki tudja még mivel, aztán jön a "hú de jobb lett" placebo hatás. Netán váltott benne több memóriát is, vagy jobb SSD-t, ki tudja mi befolyásolhatja még, azt a +10 FPS-t, de az kizárt, hogy
- a fenti procikkal (i5, i7 1150 slotos 3.5GHz feletti prociknál)
- GTX 1060 mellett,
- 8GB DDR3-at
- BF1 FH Ultra alatt
- ne legyen meg a stabil
- 60 FPS!
...hacsak nem valami driver probléma van, ami miatt most az nVidia pártiak szívnak. -
Olympos
aktív tag
Tudok olyanról, hogy i7 6700K 3x GTX 980Ti SLI BF1 alatt: FPS 30+ (LOL)
..és tudok olyanról is, hogy i7 6600K 2x RX 480 CFX BF1 alatt: FPS 90+.Akkor most jobb a 2x RX 480 a 3xGTX 980Ti-nél? ..."persze".
Forrás: Battlefield 1 hivatalos fóruma
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
köszi a fegyó tippeket: Nagyon bevált az automatico trench meg a bar. A medic fegyverre még nem volt pénzem. Ég és föld a többihez képest ezekkel tolni.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Raymond
félisten
válasz Olympos #10920 üzenetére
Van hogy nehezen jon att az ilyen irasban, lehet az enyem szarkasztikusnak hatott mert ez a tied is kicsit annak hat, de reszemrol egyetertunk Azert linkeltem hogy latszodjon hogy nincs CPU limit, nincsenek a magok mind 100% kihajtva.
Egyebkent meg ehez tartozik az is hogy szerintem egy 64 jatekos szerveren ha az a helyzet hogy az FPS csak 80 az nem CPU limit, hanem ez van, ezt kell szeretni.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
M^xx
aktív tag
válasz Skyhunter #10840 üzenetére
Sokan szeretnétek TS segítségével játszani, segítek benne! Itt egy TS IP cím: battlezone.hu itt találtok egy battlefield 1 szobát a free részlegben, aki szeretne feljárni az írjon nekem és kap jogot a szobába belépéshez és akkor csak az tud bemenni oda aki itt jelentkezett, ez mellett vannak free szobák is amiket reg nélkül lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
voodoo98
addikt
válasz Raymond #10918 üzenetére
Saját szememmel láttam, hogy a 6700k DDR4 3200-as rammal jelentősen kevésbe esik le az 1080 gpu használat (mert ha minden rendben [99-100% gpu usage], akkor 1db 1080 100-115-130fps-re képes), mint 4790k DDR3 1866. Valami limitál ezekben a rendszerekben az biztos. HW-rel lehet kompenzálni (cpu, ram), de lehet szoftveres oka is persze.
4790k-val volt párszor olyan, hogy 70 fps alá beesett (a min az 61.8fps volt, 144hz-es monitoron feltűnő), és azért esett be, mert a gpu usage 60-70% korul volt kb.
GTA5 dettó!Az, hogy a monitorozó programok 70-80%-ot írnak ki az nem jelent semmit, attól még lehet bőven limit.
De csinálja mindenki azt, amit akar.
Aki elégedett az örüljön, aki nem, az meg keresi tovább a megoldást vagy belenyugszik!Tri/quad sli-ket meg hagyjuk.
Sima SLI sem megy rendesen 144hz-cel meg gsync-kel sem. Akkor meg minek.
Ezt is próbáltam személyesen 6700k-val. (+gtx1080 kölcsönbe)Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
prokxy
veterán
válasz Olympos #10911 üzenetére
Nekem 4770K hajt 4.5-ön egy 1070 Gaming Z-t, semmi baj nincs vele, se a driverekkel, se fps drop, stb. nincs, vagy csak nálam nem jön elő az nv driver hiba?
Lehet benézek vmit[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sagem
addikt
válasz Olympos #10920 üzenetére
Azért mert nálad, meg másoknál jól megy, attól még nálam és másoknál VALAMI miatt nem teljest jól a cpu..külföldi fórumok is tele vannak ezzel, nem tudom mi a hihetetlen rajta. És nem, nem a Windows miatt, meg a driverek miatt, mert pl. egy Forza Horizon vígan szaladgál vagy egy Gears of War csak hogy újabb játékokat mondjak. Egyedül a Bf-et nem tudom úgy belőni, hogy stabilan jól fusson. Ja, és nem, nem azért nem fut nálam jól, mert AMD VGA-m van, a vga simán bírna többet..pl egy medium bf beállítástól. A cpu-m teker 100%-on, nem a VGA-m, szóval, sajnos igenis az a helyzet, hogy jelenlegi állapotában (nem hiszem, hogy ez gyökeresen változna) a Bf1-hez újabb cpu-k vagy nagyon magas órajelre húzott régebbi cpuk kellenek.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #10925 üzenetére
Bár lehet nekem valami programmal akad össze, és alapórajelen megy minden, de semmi bajom nincsen.
Mint ahogy láttuk kevés a 4/4-es CPU, mindegy milyen órajelen jár.
Vacakolni kell a beállításokkal, hogy elfogadhatóan menjen.
2016-ot írunk, fejlődni kell...
Anno a Crysis sem ment senkinek maxon, még az akkori csúcsVGA SLi rendszeren sem... 8800GTX idők.
Most bírja a VGA, de CPU kell alá. Ez van."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Lendova
őstag
Én 3 év alatt nem láttam 100%-on hajtott magot FX-nél, de CPU limitet bőven.
Már BF3-ban is helyenként elfogynak.All fiat goes to zero.
-
sixpak
nagyúr
válasz voodoo98 #10924 üzenetére
Biztos, hogy el van b@szva a játék ilyen téren.
Teljesen random, hogy hogyan használja a cpu-t.
Nálam ki van rakva a billentyűzetre az AB grafikon, látom játék közben a terhelést...van olyan, hogy normálisan használja, 70-80%, majd map váltás és folyamatos 100% cpu usage, újabb map és megint visszaáll...
Szóval valami biztos nem fasza ezzel...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
xTREem
tag
válasz #85552128 #10919 üzenetére
Otthon: i5-4430 (a legkisebb i5!)/8GB DDR3-1600/GTX970 húzva/Win10: GPU:99-100%, CPU:90%, FPS:85-115, Driver: 373.06
Melóban: i3-4130/8GB DDR-1600/280X/Win10: GPU:60-70%, CPU: 100%, FPS: 45-75, Driver: 16.10.1Az otthoni gépen teljesen játszható és akadásmentes. Korábban ezen a gépen frissen felrakott Win 8.1 volt, pont azokkal a tünetekkel, amit itt sokan megírtak, ezért lett csere (sokadszorra) Win 10-re. A melós gépen azért előfordulnak akadozások, főleg a betöltés után, de később "kisimul" és ezen is meglepően jól játszható.
ui.: bocs, nem válaszolni akartam
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
A mellett érvelek, hogy a GTX 1060 tulajok ne ijedjenek meg, nem kell eldobni egy jó i7, i5 vagy FX procit, mert elhiszem, hogy gondok vannak, pont ez idegesít.
Ha 2 heten belül nem oldódik meg egy BF1 patchel, vagy driver frissítéssel, akkor ok, váltani kell a Dice programozók miatt. -
sagem
addikt
válasz Olympos #10932 üzenetére
Mondjuk most azt olvasom (igaz csak egy fórumon, szóval ki tudja), hogy elvileg a DICE dolgozik egy javításon, ami a cpu mizériát érinti. Azt én is mindenképpen megvárom, rosszabb csak nem lesz
A mostani peccs inkább csak hibajavításokat tartalmazott, technikailag nem piszkálták a játékot, szóval elképzelhető, hogy hamarosan jön egy javító patch, remélem. Addig is megvagyok, nem játszhatatlan nálam azért, csak bosszantó, hogy tök mindegy a játéknak, hogy low/medium vagy high nagyjából ugyanúgy fut se jobb se rosszabb nem lesz
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
laceszgamer
addikt
Poénból feltettem egy relatíve régi gépre a játékot... Egyedül a 64-es Conq ami játszhatatlan, ott 20-25 FPS jön ki, a többi játékmódban viszont stabil 30-40 között mozog, igaz minden levéve minimumra, egyedül a Resolution van 100%-on, bár ha az lejjebb van véve akkor nyerhető pár FPS csak a játék már iszonyat ronda lesz.
És a poén része, hogy a gép egy Q9550 8GB DDR2-vel meg egy HD7950-el. Bár itt proci limit van rendesen mert a VGA az végig fél terhelésen megy kb.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Olympos
aktív tag
válasz Sanyaaa26 #10936 üzenetére
Na erről beszélek nyuszó-muszó
Valamit nagyon elk*rtak a GTX 1060-al, hogy 40-60 FPS-t produkál FHD Ultrán, amíg a kolléga GTX 1070-el pedig 90-100FPS-120FPS-ről számol be. (Procitól függetlenül, persze a jobb procikra értve.)
Ekkora különbség nincs GTX 1060 és 1070 között.
Na majd csak csinált valamit az nVidia és/vagy a DICE. -
Sondi1986
addikt
Hellfighter Pack DLC 7W5N-5AHF-LAEP-9FTG
Szívesen!
-
laposonly11
senior tag
A BF4 el még fél év után is gondok voltak(valaki számolja már össze az összes pecset és driverfrissítést ami kijött hozzá ), ti meg 5 napja a BF1 hivatalos megjelenése után teleszemetelitek a topicot hs-sw rinyával!
Ordo est anima rerum.
-
atee
őstag
Mivel nèzitek az fpst bf1 ben?
D-day 2002-01-04 01:54
-
-
CptAdamica
veterán
Fúúúú, ez eléggé odabasz
Megyen!
-
t.kristof
senior tag
Új fegyvert hogyan tudok venni? Hiába van meg a warbonds hozzá, mégsem engedi. Szintet kellene lépnem az adott classon belül?
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest