- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Laraxior #10490 üzenetére
Annó BF3 amikor kijött volt ilyen az NV TI560 1Gb kártyákkal, akkor a más játékokban stabil GPU nem bírta az OC-t Vedd vissza a vram-ot mert ez nem DX hiba. VRAM hiba ez egyértelmű legalábbis számomra.
A DX inkább ablakokban pofázik és szereti bezárni az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
válasz Balika23hun #10484 üzenetére
Még mindig nem érted miről beszélünk..
Mindegy, hagyjuk.
A lényeg, hogy a többségnek tetszik, olyanok meg mindig lesznek, akiknek nem jön be. Csak hát én nem úgy terveztem, hogy az utóbbiba fogok tartozni#KeepFightingMichael
-
daveoff
veterán
válasz Balika23hun #10484 üzenetére
Jó, nekem a bf4-ben sem volt több bug kezdéskor, mint most ebben, akkor hogy van ez?
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
front3r
őstag
válasz daveoff #10504 üzenetére
Hát azért ott elég gáz volt a netcode, hosszú távon is. Meg az elején game breaking bug is volt, amikor összeomlott a toronyház, akkor kivágott mindenkit a szerverről.
De a legrosszabb a netcode probléma volt, mikor sebeztem az ellenfelet, de nem csökkent a hp-ja.
Ilyennel itt nem találkoztam.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
daveoff
veterán
válasz front3r #10505 üzenetére
Érdekes, ezt leírtam már többször, nekem a netcode-al sem volt több bajom 4-ben, mint pl most itt. Itt is rohadtul szerver, illetve játékos(ping) függő, és ugye azért az EA szerverek biztos jobbak ilyen szempontból. Majd a custom szerverekre kíváncsi leszek....
(#10509) lofagi: valóban, én is sokat olvastam ezekről a problémákról, de ahogy írod, én pont abba a táborba tartoztam, akiknek tényleg nem volt több gond, mint pl itt. én pl egy kezemen meg tudnám számolni hányszor fagyott ki a bf4 a ~900óra multi alatt....
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz daveoff #10504 üzenetére
Amúgy ha összehasonlítjuk a Bf1 és a Bf4 indulását akkor nyugodtan leszögezhetjük,hogy most kitettek magukért. Azért a BF4-nél iszonyatosan irritáló volt a folyamatos exe leállás. S nem is pár napos probléma volt. Nyilván voltak akiknek sose jött elő, de sajnos én abba a táborba kerültem akiknél igen.
Szerintem szuper jól összerakták ezt a részt is. Nekem még mindig az a bajom,hogy nem látom,hogy hosszútávon mit lehet kihozni belőle. Nagyon kevesellem az unlockolható / megvásárolható dolgokat.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Lac-coo
őstag
Kutya legyek ha ertem...
Azert jatszanak emberek mert van felodhato cucc ???!!!I love latte-avokado !
-
batt
aktív tag
Sziasztok!
Most így az elején szeretném leszögezni,hogy senkit nem szeretnék megbántani! Csak egyszerűen ez ki kívánkozik belőlem! (saját vélemény) Egyszerűen nem értem mért istenítitek ez a játékot?
Akkora No skill játék,hogy az hihetetlen!(legalábbis az elődjeihez képest! (Bf2-2142) Fegyver balance szerintem iszonyatosan rossz,ahogy a pályák kialakítása is! Tipikusan már régóta afelé megy el a Ea-Dice páros,hogy szegény arcade 0 reflexes amerikai (sztereotípia) játékos tudja élvezni a játékot! Mit csinálunk hát? : Eszméletlen látványos trailert amitől már a játék kipróbálása előtt elélvez a delikvens!
Fegyver balance mokolás,hogy ne érje sok csalódás! Ezért a közelharci fegyvereket legyengítjük ,hiszen használatukhoz ajánlott a reflex! A snipert feleresítjük,hogy ne nagyon keljen a csata közepébe részt vennünk ha csak nem muszáj! + nagyobb eséllyel talál el valakit szegény 0 reflexes barátunk a távolból! (a nyugalom és harmónia világából) A felerősített sniperrel ami a korhoz képest szokatlanul pontos is! (Egy elég durva recoil nem ártana rá,hogy kicsit skillesebb legyen a lövés! Ehhez társul a rettentően ki balanceolt és részletesen meg szerkesztett pályák,amik adják a lovat kialakulásuk révén eme új játékos közösség sikeréért! (Bf2-2142 nél odafigyeltek és megvolt a harmónia! Szinte az össze pályán meg volt a helye az infantrinak és a járműcsatáknak is! (Nem tudtak a járművek mindenhova eljutni így ha nem egy skilles tankos játékos állt az utunkba nem nagyon zavart bele az infantri szeretők táborának vizébe! (Aki igazi régi bf-es az pontosan tudja miről makogok itt!) És akkor még pár szó a sniper utáni részhez,mert ne felejtsük el,hogy ha szegény gyerek megunja a pufkázást ,akkor még mindent fel tud robbantani mert az piszkosul szép (mint a trailerben) és iszonyat skilles! Szóval szerintem igen rossz irányba halad a EA -Dice féle játék ipar! De lehet hogy csak az igazán jó játékosok lettek kevesen és nem éri meg rájuk építeni! Vagy csak én vagyok a hülye és mennem kéne robbantgatni! Bocsánat még 1x nem akarok megbántani senkit de most könnyebb! Hozzá tenném sajnos a Hardline-ig az össze BF megvolt és játszottam vele! Csak ennek a bf1 nek a hype ja bosszantott fel kicsit!Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
nesh_019
senior tag
[Tegnapi játékunk, FX8350, 12GB, R9 380 4GB]
Megéri szerintem az árát csak kell hozzá egy nagy javítás csomag mert rengeteg bug és csatlakozási probléma van.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
daveoff
veterán
Egyetértek veled, ez a játék azért tetszik sok embernek, mert sokkal könnyebben tudnak érvényesülni, mint az eddigi BF-ekben. Itt fogsz egy csipát, vagy tankot, vagy beülsz egy zeppelinbe, behemótba, aztán garantált a kill streak. De azért szerintem annak is élvezetes aki többre vágyik, mert a jó csapatmunkával azért itt is lehet hozni a köröket, ki lehet iktatni járműveket.
-
CptAdamica
veterán
Nahát, nekem nem jött be az új AMD driver (16.10.2) amióta felraktam folyamatosan exe hibával kidobál. Megy vissza a 16.8.3
Megyen!
-
Lac-coo
őstag
Ha a noskilles ervenyesulni tud de a skilles nem...az nekem ertelmetlen !!' Olyan nincs !
Alap sniperek nem olyan jok, a jobbaknal mar lesznek erdekessegek...az valoban gagyi, semmit nem esik, semmit nem szor de ha csak labon is lo kill....Ebben a gyari formajaban tuti halal lesz kesobb, de talan a sajat szerverek megoldjak, ott lehet fegyvereket tiltani stb...
Pl a mortarozas kezd most aggaszto mereteket olteni...
Assault meg valoban lehetne egy picit jibb kozepes tavra mert most bujkalni tudok csak assaultkent ha husz meternel messzebb kell lonom, nem is jarok csak erdos mapra, ott jo[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
ciry
őstag
Hali! Játék közben mást is ledobál, failed to connect EA online üzenettel? Megszakad a kapcsolat és annyi, újra kell joinolni, aztán megint kidob találomra.
"Csak semmi buzulás!"...
-
Sanyaaa26
senior tag
Én bevallom őszintén a HC módra nagyon várok, régen is mindig azon nyomattam, néha aggasztó hogy 3-4 lövés után elszalad az illető Olyan fegyvertől ami a való életben 4-5 embert keresztül durrantana....
-
Snip3r_HUN
addikt
Assault rank 10, jöhet a többi kaszt.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Viper26
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
Másnál is elesik az FPS az Osztrák-Magyar bunkeres mapon ? Nálam minden mapon fut tökéletesen60+FPS-el de ott beesik 30FPS alá ?
Az assault castban melyik fegyvert édemes kihúzni ami nem lő össze-vissza és sebez is ?
Tegnap vettem a CDkeys.com-ról 0,69 EURért a Hellfighter pack-ot és a paypal visszaigazolta , hogy levonták a számlámról ,de cd kulcsot nem kaptam ? Valaki vett onnan ? Nem is kelett regelni az oldalra .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
kisbancsa
senior tag
Üdv. Aki szeretne picit örültködni az vegyen fel : Nibike21.
ui: kampányban csak nálam grefitis az enemy tank és az ágyú? ( de csak ott )
[ Szerkesztve ]
Térdig érő szélben kekszet kaszálni hülyeség, mert néma gyereknek még a vak anyja se látja a fától az erdőt
-
Stunts666
őstag
-
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #10523 üzenetére
10-es a maximum szint? Mert én tegnap elértem a medic class-on, de azóta mintha nem fejlődnék tovább.
-
Laraxior
titán
válasz bulikavagyok #10534 üzenetére
Igen, csak a pontokat számolja, de feljebb nincs...egyelőre.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
-
sheep
addikt
válasz Sanyaaa26 #10521 üzenetére
+1, én is nagyon várom a hc-t.
Fél tárat beleeresztesz vkibe és elszalad, 2 lövés kell sniperrer ha nem találsz fejre, stb.
Talán jobban féltenék az életüket és nem csak rohangálna mindenki...Amúgy én totál kezdő vagyok, ez az első multis BF játékom, és vegyesek az érzéseim.
nekem ez túl pörgős, azt hittem azért egy kicsit lassabb lesz, valósághűbb.
Végtelen sprint, terminátor páncélosok, stb, kicsit fura nekem.
De amúgy nem rossz játék, megérte az árát!(az előbb egy meccsben 1000-300-ra kikaptunk, durva volt
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
=HG=
addikt
válasz jozefgucci1 #10528 üzenetére
Én is CDkeys.com-ról vásároltam...minden rendben volt...
-
Balika23hun
aktív tag
válasz guftabi96 #10503 üzenetére
Rendben maradjunk annyiban hogy számodra visszalépés számomra meg nem.
(#10504) daveoff: örülök neki hogy nálad nem jöttek elő azok az idegestő hibák mint a rossz netcode, az exe hibák, a szerver összeomlások, a torony leomlása utáni kidobálás, a járművek elakadása egy csomó helyen.
Hidd el én is jobban örültem volna ha nem keserítik meg a játékomat ezek a problémák.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Lac-coo
őstag
Hat nem tudom.....
Mivel rengeteg fedezek, buvohely van a palyan, barhol vagy szinte barmely iranybol lohetnek rad, ezert sokszor meg igy is eses keles van...ha total onehit rendszer lenne megmozdulni nem lehetne, ez foleg igaz a sniperekre. Most meg jo, mert keveseknek van jobb fegyvere, de sokaknak lesz 10-es rangjuk sniperkent, onnantol szerintem jelenlegi formaban le is lehet torolni a jatekotI love latte-avokado !
-
Firestormhun
senior tag
Haha, ez meredek! Játékba vele!
...
-
Lac-coo
őstag
Megveheti a medveolot. Es a minipisztolyt !!!
Igen kicsit kiegyenlitettebb az nekem is johat. Most legnagyobb bajom , higy a legtobb fegyver egy nagyon szuk tavolsagra hasznalhato csak. Assault semmit nem er pl 30 mlterre....
De nekem nem a sebzessel van bajom, inkabb a szorassal. Bar valoigaz , a sebzes is kb nullara redukalodik tavolabbra...[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #10540 üzenetére
Nincs gond key-t akkor kapod e-mailben amikor kijön a DLC, pont úgy ahogy az alap játéknál is történik. Megbízható az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest