- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Böngészős snatch
-
hhheni
tag
még 1 ember kellene a telóhoz (böngészős)
[link] -
htc07
addikt
úgy látom, be vannak telve a korábbiak, itt egy adag:
radio
fitnesz óra cucc
blitzwolf fülesamúgy ha valaki behúzza az autórádiót, baráti áron átvenném
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Nem akarlak bántani, de láthatólag 20-30 fő aktívan részt vesz a topikban a snatch-ek miatt... Inkább veszítsen el pár napra a topik egyetlen tagot (téged), minthogy ki legyenek tiltva a topikból a snatchek és legyen heti egy akció linkelve, meg 30 "hol jár a csomagom?" kérdés...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-=Jam=-
őstag
Csatlakoztam, ahova tudtam, meg hoztam újakat
Füles mind betelt előttem, valaki nyisson még egyetSmart Watch
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM1
Car Stereo Radio
Xiaomi Redmi 7 Global -
Primary92
senior tag
Rendeltem még a nyár elején egy telefont, ami megérkezett, de menet közben kiderült, hogy hibás.
Fel is vettem velük kapcsolatot annak rendje és módja szerint.
Megegyeztünk, hogy visszaküldöm a készüléket, és visszatérítik a vételárat, és a visszaküldésem költségeit.
Feladtam postán, meg is érkezett hozzájuk. Feladás után elküldtem a számlát a postaköltségről, és a tracking numberről. Ezeket el is fogadták, vissza is írták, hogy ~65000Ft + 7500Ft lesz a visszatérítésem.
A beérkezés után pár nappal vissza is kaptam vételárat, de a posta költséggel kapcsolatban már 5-6 hete azt mondják, hogy várjak még pár napot.Erre mit lehet lépni?
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős linkek:
Xiaomi Redmi 7 (még 5 szabad hely)
XANES® Y10 okosóra[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Böngészős redmi 7 itt is 5 szabad hely.
A telefonok valamiért ennyire nem mennek?
-
gixxergabi
senior tag
Redmi 7-re még nálam is van hely: [link]
-
Benhill
senior tag
-
RevoneX
csendes tag
Böngészős snatchek!
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Holnap jön egy csomagom GLS-el. A nevem, címem ekezetekkel lett megadva. Az emailben amit kaptam, az ekezetek helyett "y" így picit fura a nevem, az utca stb... Nem lesz gond kezbesitesnel?
Bg-n toroltem az ekezeteket hogy később ne legyen gond belőle. -
Beni2360
félisten
válasz szemmelver #11876 üzenetére
Azért egy futár szolgálatnál nem 4 elemivel dolgoznak az elosztó részlegben.
Van egy név egy irányító szám ékezet nélkül , egy utcanév és hsz. A számítógépük már az irányító szám után gépelt utcanévnél feldob több lehetőséget ha van a településen hasonló nevű utca, ugyan úgy mint az autóban a GPS amikor a címet adod meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Primary92
senior tag
válasz ptesza #11872 üzenetére
Itt arról a postázási költségről van szó, ami a visszaküldés során keletkezett. Csak az email váltások során írták, hogy ezt is megtérítik. Direkt utánanéztem, hogy hozzávetőleg mennyibe fog kerülni a Kínába postázás. Mondták, hogy a bizonylatot a postaköltségről küldjem el nekik. Megtettem. Visszaírtak, hogy minden ok, térítik az összeget.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Írtam panaszt egy rendelésemre a banggood 'Contact us' részen, de nem találom a My Messages rész alatt, sem az e-mailben, amit megadtam. Szerintetek? -
addikt
Parcelsapp trackingnél, minden csomagnak más a PKG*** száma?
Most küldték újra (elvileg) 2 priority air mail csomagomat, megint LX**NL trackeket kaptam, de most ha rákeresek akkor mindkettő percre pontosan ugyanazt írja és ugyanaz a PKG szám.
Remélem nem egyben küldték őket, hogy aztán most a vámon akadjanak fent...
24 és 15 dolcsis csomag. Akksi miatt akadtak fent eredetileg.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Aidan85
aktív tag
-
-
Nxn908xxx
őstag
(#11885)htc07 Nekem nemrég jött két holland is, egyiken se volt ilyen matrica.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok.
Elolvastam az összefoglalót, és rákerestem a Broken Screen Service-re, de nem adott ki semmit.
Szóval erről érdeklődnék. Láttátok már?
Csak Xiaomi telóra vonatkozik.
Ez nekem nem világos. Tehát, ha összetöröm a kijelzőt, és elfogadják a kérelmet, akkor a 199$-os készülékre fizetett 6.99$-os biztosítás
úgy működik, ha én kérek erre a törött kijelzős telefonra refundot, akkor 184,98$ kapok?
Itt pedig, ha törött kijelzős telefonom van. De kérek cserét, azaz nem élek a refunddal, akkor 199+6.99$ telefon+biztosítás esetén, ha a csere telefon 299$, akkor csak 93.01$ kell ráfizessek?Ha pedig olcsóbb telefont kérek helyette, akkor még ők fizetnek nekem?
Viszont van egy ilyen is:
itt meg azt írják, hogy nem rendelkeznek szervizzel, magam kell javíttatni a készüléket, és , ha ezt választom, akkor ezt a 21.01$ adják javítási költségre?
Ez sehogy sem buli, mindenképp csak a refund vagy az exchange játszik, ha jól értem. Mármint, ami nekem megéri. Mert sehol nem fognak 21$-ért megjavítani egy kijelzőt. Főleg nem egy 200 $-os AMOLED-et.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Konkrétan mindegyikre.
Ha beraksz egy xiaomi telót a kosárba, akkor a rendelés végén, automatikusan oda rakja a broken screen servicet, mellette egy kérdőjellelMindegyik lényeges, egyikből következik a másik. Teszem azt fél év múlva összetöröm a kijelzőt, nyilván nem fogok kérni kompenzációt(már, ha ez azt jelenti, hogy ekkora részt vállalnak a javításból), mivel fél év múlva már jobb telót is kapok.
Ekkor jön képbe, hogy a refundot jól értem-e, hogy refundolják az összeget, és mehet mindenki világ hírével.
Vagy pedig úgy döntök, hogy mivel meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal, ezért exchange(cserét) kérek, mondjuk ráfizetéssel egy jobb készülékre.mert ez így nagyon jól hangzik. Konkrétan a Telekomnál kb havidíjra ennyi egy készülékbiztosítás.
(nyilván direkt nem fogok szétverni egy telefont ezért, bár sokan erre is képesek lennének) De ez így leírva túl jól hangzik, hogy igaz legyen.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Topikgazda
válasz Atomgeszi #11894 üzenetére
Köszi, én is tanulók új dolgot.
Az van amit ott írnak, ha az elején a kizáró feltételek nem teljesülnek akkor az elmélet az lehet amit leírtak.
Bár tényleg egy kicsit ponttalan a fogalmazás.
A csere ugyanolyan telefonra vonatkozik, ha azóta olcsóbb akkor a különbözetet visszaadják. Drágább úgy lesz hogy már mondjuk nincs rajta kedvezmény. A szöveget legalábbis így értelmezem, nem egy másik típusú de drágább telefonra értendő. Legfeljebb tisztázandó, mert lehet hogy ebbe is belemennek, főleg ha már kikerült a forgalmazásból az amiről szó van.
Nem találkoztam még olyan emberrel aki ezt igénybe vette volna.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
-
Atomgeszi
veterán
2 A
Szolgáltatáson kívül esik: úgy értsem, hogy: Egyéb hiba esetén, ami nem a kijelzőtörésből fakad, pl. fekete képernyő, villogó képernyő, és folyadék által okozott kijelzőhiba?Szóval elvileg, ha leejtem, betörik a kijelző elől, de hátul patika a hátlapja. Akkor elvileg él a garancia.
Viszont, ha villog a képernyő, vagy fekete lesz, ami nem úgy történik, hogy leejtettem, akkor nem él a szolgáltatás.Hát több helyen is lehet támadni ezeket a kritériumokat. Szóval amolyan kínais garancia. Bár ilyen garanciát egyik" hazai "sem vállal(kivéve ugye Revolut, és a szolgáltatónál elérhető készülékbiztosítás), szóval, ha valaki ragaszkodik a kinti rendeléshez, és történik valami baj, normális ügyintézőt fog ki és szerencséje van, akkor ez egy nagyon jó szolgáltatás lehet.
Telekomnál 2-3 havi készülékbiztosítás díja ez.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ezt honnan tudod? Nem ilyen egyéni banggood akció?
Azért nem gondolom, hogy Xiaomi, mert akkor szerintem biztosítanák a visszaküldés és kijelzőcsere lehetőségét.
Xiaomi csak hivatalos forgalmazónak ad gyári alkatrészt, illetve gyártói garanciában(Ami Lengyelországban van Európában).Van egy olyan sejtésem, hogy BG és GB és szürkén szerzi be a készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest