- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
jelenleg 29$ van pontom annyit le is von az árból [link]
amugy menyi a maximális amennyit fel lehetne használni?azért kérdem hogy annyi értékű kupont nem tudna valaki kerni?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
JohnnyBoy
tag
YUEHOO 10.1" autós MP5 player linkek:
[link]
[app link](#11905) spileraaa
VIP szinttől függően max.: 15% - 20%.
Jelen esetben max. 42$ - 56$-nyi pontot válthatnál be (ha lenne annyid ).[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
Én is erre tippelek, hogy ez már sosem jön meg.
Hogyan tudok újraküldést kérni?
A support teljesen hülyének néz, ilyen automatikus sablon (droid) szövegeket küldenek.
4 db redmi airdots tws füles, 80 USD érték, EU Prio küldéssel.
Esetleg order number birtokában el tudsz járni, jóba vagy a BG-vel ???.:. bl4ze .:.
-
Land
veterán
Banggood nem küldött EU átalakítót a Xiaomi robotporszívóhoz. Nincs valakinek elfekvőben 1 db Pesten?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Ilyen kábelhez keresek : [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Topikgazda
Amit linkeltünk az mind jó, de az ilyen is megfelelő
De valójában kábelt is cserélhetsz, mert az egyezik mondjuk ezzel.
Fehérben is lehet kapni. Bármely villamossági boltban. AC piskóta kábel néven is emlegetik. Nincs ilyen kábeled otthon más eszközhöz?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #11912 üzenetére
Az igazi borotva kábel az rugalmas kialakítású volt és nem használható ilyen célra amiraől szó van, mert nem volt bemélyedés középen.
-
Real_Necro
veterán
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy akciókamerát és úgy láttam, hogy Banggood-on van most egy ajánlott darab.
[ThiEYE T5 Pro 4K]
Mivel még sose rendeltem ilyen nagy összegben kínából, így remeg a kezem a Place Order felirat felettKérdéseim:
1) EU Priority Line szállítással tréfa meg minden mentes lesz?
2) Shipping Insurance-ot érdemes bepipálni, vagy ha PayPal-lal fizetek, akkor úgyis mindegy?
3) Remove Banggood logo from the package - ennek van valami jelentősége?
4) Van esetleg jobb kupon erre a termékre, mint amit felkínál 15%?Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
-=Jam=-
őstag
válasz bugizozi #11915 üzenetére
EU Priority line az áfamentes 99%-ban. Ha PayPal-lal fizetsz, akkor nem feltétlen kell, de én ilyen összegeknél nem azon a 2€-n szoktak speciel spórolni. Logot én sose kérem, hogy tüntessék el, úgysincs jelentősége. A 15%-nál én nem tudok most jobb kupont hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bugizozi #11915 üzenetére
1. Igen.
2 Mi köze ehhez a PayPal-nak? Ha fizeted, akkor biztosítják azt amit írtak hozzá. PayPal nélkül is visszakapod a pénzed van saját vásárlói védelmük.
3. Ha nem látják akkor esetleg nem lopják el. Meg minek kellene hogy rajta legyen hogy BG?
4. Az van hozzá biztosítva, jobbat szerintem nem találsz. -
-=Jam=-
őstag
Annyi köze van hozzá, hogyha PayPal-lal fizetsz és esetleg nem érkezik meg, akkor a PayPal neked fogja ítélni úgyis a pénzt, úgyhogy végsősoron felesleges, de szerintem ennyit megér, hogy ne kelljen mindenféle ügyeket nyitni emiatt...stb. Szépen a banggood intézi az újraküldést vagy a visszafizetést.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Még azt szerettem volna kérdezni, hogy az EU Priority Line szállításnál azt írja, hogy 7-15 business day, elvileg akkor max 3 hét alatt meg kellene érkeznie? Így szokott történni, vagy inkább az 1 hónap a realitás?
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bl4ze
veterán
válasz bugizozi #11919 üzenetére
Én most 40 napja várok egy EU Prio-t és a BG ma hajtott el, hogy várjak 60 napig.
A pakk közben meg sem mozdult, eltűnt v. ellopták - EU-ba sem ért.
0822 : "pre advised"
Szóval megmondhatatlan.... Egy később feladott EU Prio (az GLS nem PostNL) viszont 3 hét alatt kézben volt.....:. bl4ze .:.
-
Topikgazda
-
JohnnyBoy
tag
Ha valaki még tud csatlakozni, még van 3 szabad hely.
YUEHOO 10.1" autós MP5 player:
[link]
[app link] -
edk-
őstag
A ThiEYE T5 Pro kamera $89.52 a BGAnniversary kuponnal.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
cof
veterán
Még egy ember kellene, nem saját, 30 perc:
BlitzWolf® AIRAUX AA-UM1 Mini True Wireless bluetooth 5.0 Earphone Hi-Fi Stereo Headphone with Charging Case - Black
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Land
veterán
Vettem villamossági boltban átalakítót. Köszi srácok.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
telefont rendelnék, EU Prioryti line szállításnál tapasztalataitok szerint kb. mennyi a szállítási idő?S23
-
Nxn908xxx
őstag
-
jjeahh
nagyúr
Új snatch csopik:
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
SHARP AQUOS S2(C10) okostelefon
Zeblaze THOR 4 okosóra
Magicforce Smart 2 billentyűzet -
Topikgazda
válasz alex devil #11927 üzenetére
Mostanában tudják tartani a a 15 munkanapon belüli időt, nekem 8 nap volt a legutolsó.
-
Topikgazda
SHARP AQUOS S2(C10) telefon böngésző snatch
-
Druss
aktív tag
Csatlakoztam az előzőekhez és itt a saját böngészős:
Köszönöm ha csatlakozol!
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
veterán
Böngészős snatch!
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tt124307
tag
Nem tudom te hogy csinálod. Nekem az első rendelést egy hónap után jelezték hogy elvesztették (aztán meglett, de mégsem kaptam meg), az ismételten feladottról meg már szeptember 12 óta csak ennyi infóm van:
2019-09-1207:13:43The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.,Puurs,Belgium
Lehet, hogy csak engem szivat a Banggood és a GLS (a nem kívánt rész törlendő), de kezd már tele lenni a hócipőm.
Nem akarok nagyon pesszimista lenni, de már azt is elképzelhetőnek tartom, hogy megvárják míg az elveszett és visszafordított eredeti csomagom visszaérkezik hozzájuk és azt fogják ismét postázni? Nagy szemétség lenne.[ Szerkesztve ]
-
ha3fis
tag
Böngészős snatch-ek:
Óra
Billentyűzet
Teló -
zappafan
csendes tag
Ahol volt hely, csatlakoztam.
Böngészős linkek: Sharp teló
Billentyűzet
Zeblaze óra -
Vertigo18
addikt
Nah jó, akkor én is beszúrom ide a nyerő snatcheket böngészőből, aki nyerni akar, az csatlakozzon!
Zeblaze THOR 4 Dual 4G LTE Video Call 5.0+5.0MP Dual Camera Google Play App Smart Watch Phone
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 Inch FHD+ NFC Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM
Snapdragon 630 Octa Core 2.2GHz 4G Smartphone[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
vpleft
tag
Csatlakoztam én is akihez tudtam. Ha a fentiek beteltek, kéretik ide is csatlakozni
(App snatch linkek)
Sharp Aquos S2 Snapdragon 630 4gb RAM Android Okostelefon
Gateron Switch Magicforce Billentyűzet(Böngészős link)
Zeblaze THOR 4 Dual 4G LTE Video Call 5.0+5.0MP Dual Camera Google Play App Smart Watch Phone[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Csatlkoztam, meg hoztam újakat:
SHARP AQUOS S2(C10)
Zeblaze THOR 4
Mechanical Gaming Keyboard[ Szerkesztve ]
-
droops
csendes tag
Csatlakoztam és én is hoztam új app linkeket
Sharp telefon
Zeblade óra
Magicforce billentyűzet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest