Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    válasz Ctrl+Alt~Del #1754 üzenetére

    Igazából akkor kicsit elterelve a témát, az elmondottaid alapján szívesen ajánlom neked a Divinity: Original Sin 1 & 2 játékokat. Ezek a Larian korábbi játékai, és a második rész már elég sok tekintetben a Baldur's Gate 3-hoz mérhető színvonalat hoz.

    A bennük lévő harcrendszer (ismereteim szerint) a Larian sajátja. Nem olyan szerteágazó, mint a D&D és hasonszőrű társai, cserébe érzésre dinamikusabb, és könnyebb az erőforrásokat is menedzselni benne (javarészt cooldownok vannak a varázslatokra, nem kell resteken morfondírozni) -- viszont még mindig van annyira összetett, hogy többféle megközelítéssel tudod megoldani a felmerülő helyzeteket.

    Ha az első D: OS rész túl régimódinak érződik, akkor azt ki is hagyhatod, és játszhatsz csupán a második résszel -- a sztori ugyan párszor visszautal az első részre, de annak ismerete nélkül is élvezetes.

    Nem mellékesen pedig karácsonyi akcióként a GOG-on, Steamen és még más helyeken is le vannak árazva; a kettő egyben Divinity: Original Sin - The Source Saga címen vehető meg, de ha csak egy részre akarnál beruházni, azt is meg tudod tenni. Ez esetben személy szerint a másodikat ajánlanám, azt tartom jobb és kiforrottabb játéknak a kettő közül. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák