- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcload21
tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy nVidia Inno3D 6600 GT-t. AGP-s. Úgy tudom, hogy ehhez még van win 98 és Me driver. Nekem alap, hogy fusson Me alatt is, vagy inkább veszek régebbi kártyát. A külföldi leírások és az nVidia támogatási oldalán is azt írják, hogy van hozzá ...
-
mcload21
tag
Sziasztok. Mivel még most sincs Notebook-hoz értelmes megoldás, amivel külső vga-t lehet hozzá kötni, nem lehetne az MXM csatihoz egy hosszabbító szalagkábelt készíteni, ami ki lenne vezetve a gépből, a végére pedig valamilyen átalakítóval PCI-E csatlakozót tenni? Arra pedig mehetne egy normál vga ...
...de lehet, hogy hülyeséget beszélek...
A mostani thundebolt, vagy mini pci-e segítségével működő megoldások problémásak, lassúak stb ... -
mcload21
tag
válasz norbert1998 #50209 üzenetére
Igen, működnek, de ott a kis sávszélesség és a késleltetés problémája ...
-
mcload21
tag
Sziasztok. Adott egy Radeon 9600 XT kártya. Ezeknél a gpu 500, a ram pedig 600mhz körüli értéken megy.
Tény, hogy XT jelölés alatt futnak a tipusból gyorsabb és lassabb változatok ...
Gpu-Z a gpu-t 500mhz-esnek mutatja, a ddr ramot pedig 297mhz-esnek. Most akkor ez egy nagyon butított kártya (amit nem igazán feltételezek róla), mert a ram elvárt sebességének a felét mutatja, vagy pedig mivel ddr ram, a kétszeresét kell nézni, és így már ok.
Másik ilyen kártyánál a ram órajele úgy van feltüntetve, hogy: 300mhz (600 ddr) ... -
mcload21
tag
Aida azt írja, hogy valódi órajel 297mhz (ddr)
Effektív órajel 594mhz -
mcload21
tag
válasz djculture #53103 üzenetére
P3-as gépbe kell - Abit ST6, 1,4-es tualatin proci, 512 mega ram ... kell egy hozzá illő kártya is.
XT-ből is sok a butított - szinte csak azt találni. Amit kinéztem és hibátlannak írnak, nemrég vettem észre a képen, hogy sérült az egyik ram...
Korábban sikerült vennem egy Geforce3 Ti200-as kártyát, amit hibátlannak hirdettek, csak azt felejtették el közölni, hogy az elég egyedi hűtése nem működik .... -
mcload21
tag
Sziasztok.
A gépem pár napja elkezdte azt csinálni, hogy főként amikor youtube videókat nézek, de van amikor hdd-ről nézett videóknál is; megáll az egész rendszer se kép- se hang. Valamelyik venti pörög, mint az állat. Nem reagál semmire. Tápot ki kell kapcsolni. Amikor újra elindítom, a windows azt írja, hogy illesztőprogram időtúllépés történt. The windows video driver timeout detection and recovery delay (TdrDelay) value is configured too low.
vga- rx 460, a konfigon és programokon nem változtattam semmit. ram, cpu, vga, alaplap hibát nem találtam (persze előfordulhat...) -
mcload21
tag
A drivert többször újratelepítettem. Sajnos nem használt. Találtam egy leírást, amely szerint regedittel módosítani kell egy fájlt, amiben egy vga-hoz tartozó érték túl alacsony. Mostmár csak várni kell, hogy jelentkezik -e újra a hiba. A rendszert csak a legvégső esetben telepíteném újra- nagyon be van lakva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest