Aktív témák
-
Bandee2
tag
köszi, mindenképp jó lenne, ha nem maradna a nyakamon az előző lap+procim.. tudom, hogy ezt már nem éri meg fejleszteni (én is ezért váltottam 2mag+pcie-re), de tényleg csak netezésre kéne, akinek összerakom..
viszont még kellenének kiegészítő cuccok is.. komplett, ahogy pl nektek van otthon.. mert nulláról indulunk.. hangszóró, webcam, egér, bill., dvd-író.. (melyik sata-s írót ajánljátok? azt magamnak.. mert akkor a mostani ide-s író is menne a "régibe"..) ja és vinyóból még 160 giga is felesleges.. meg sürgős lenne, szóval újonnan venném, mivel használtan macerásabb.. -
Bandee2
tag
köszönöm a válaszokat..
viszont időközben változott a felállás.. inkább nem adom el a régi lap+procit.. még 5k-t sem ér.. ráadásul agp-s.. már inkább a kukába való, mint gépbe..
szóval 100k-ért kellene egy jó kis konfig.. ebből 25k elmegy a "kevésbé fontos" részekre.. a többi 75k pedig akkor erre a 7 cuccra: alaplap, cpu, ram, vga, vinyó, táp, monitor. Vinyónak még 160 giga is sok, vga meg akár lehet integrált is..
Nyilván ennyi pénzből nem lehet hardcore gamer pc-t összeállítani, de nem is kell, csak netezésre kell.. vagy akkor ez az összeállítás jobb, mintha új alaplap-cpu lenne?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest