- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Oti86
tag
Hali, nem tudjátok, hogy az ATI RAGE RAGE FURX MAXX kártyához hol lehet XP drivert letölteni, mert az ati oldalán csak 98 és ME van.
[ Szerkesztve ]
http://3dfx.oti86.fotoalbum.hu/
-
Oti86
tag
válasz Csiborbogár #9603 üzenetére
Ne már , még a 3dfx kártyákhoz is van XP driver, pedig már 7 évet becsődöltek.
Pedig jó lett volna kipróbálni mit tud.[ Szerkesztve ]
-
Csiborbogár
őstag
válasz greatchaos #9605 üzenetére
Az ember mindig tanul valamit.
Ezek szerint nem olyan régi kari még.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
greatchaos
addikt
válasz Csiborbogár #9606 üzenetére
anno volt nekem is, valami fury 32-s. a tnt2-vel volt partiban... csak a tv-out-ja miatt jobban preferáltam, mert ott jobb is volt...
-
Oti86
tag
válasz greatchaos #9607 üzenetére
Jónak jók lennének, csak az a baj, hogy ez SLI-s, és ezekkel sztem csak az egyik VGA chip fog működni, de azért kipróbálom
-
Oti86
tag
-
Oti86
tag
válasz greatchaos #9611 üzenetére
Nem igazán, csak a felét ismeri fel
-
Shadows
senior tag
hali S.O.S kéne segítség
98se-hez kéne nekem intel 945 vga driver, de nem találok sehol.
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Tomczyk
tag
válasz Shadows #9614 üzenetére
üdv...
olyan kérdésem lenne hogy VGA cserét tervezek, viszont nem akarok gyilkos kártyát tenni a gépembe, csak amit a jelen config ki is használ maximálisan. tehát segitséget szeretnék kérni hogy milyen VGA-t javasoltok
jelenlegi konfigom : Asus M2N-E SLI, AMD X2 4200+, 2giga PQI 800MHz (de automatán megy 1066on ne kérdezzétek hogyan) és a jelen VGAm : MSI 8500GT 256os aktiv hütös... milyen karit javasoltok? amit ez maxon kihasználna? válaszokat PM-ben is várok
előre is köszönöm
-
Tomczyk
tag
válasz greatchaos #9617 üzenetére
az a baj hogy a lap nem engedi hogy feszt adjak neki anélkül meg vmikor meghal 2.6on nvidiábol mit ajánlasz?
-
Fanta75
csendes tag
Szasztok!
Az a problémám, hogy néhány alkalmazás nem indul el normálisan a gépemen, mivel a monitorom azonnal kiakad, hogy nem megfelelő a frekvenciatartománya. Namármost egy kissé utánanéztem a dolognak, és elképzelhető, hogy ezt amiatt üzeni, mert a 800x600-as felbontást nem ismeri a kártya, vagy a drivere.
Egy Galaxy 8800GTS 320MB os kártya van bent AMD X2 4200+ Gigabyte K8NF9 1 Gb ram. A videokari driver 169.21int.Mit tegyek, hogy működjön? A baj csak az, hogy elég sok progi alapból 800x600 alatt indulna, de már ekkor feladja a monitorom. Bár ez valszeg azért van, mert a 800x600-as felbontást az nvidia menüben nem található, ha pedig a képernyőn a tulajdonságokból állítom, akkor ugyanúgy kiakad a monitor.
Remélem érthetően fogalmaztam.
Kösz a tippeket előre is!
Fanta75
-
Alpachino
veterán
-
Shadows
senior tag
válasz greatchaos #9617 üzenetére
akkor marad a pci-os vga
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Tomczyk
tag
válasz greatchaos #9620 üzenetére
üdv...
köszönöm a gyors segitséget fizumtol függ. legvégső esetben esetleg jelen kari+30K
-
Alpachino
veterán
válasz greatchaos #9620 üzenetére
"(2900pro)"
x2 4200+ procihoz ?
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Kötelező
senior tag
Sziasztok!
Van most MSI 7600GT-m 256MB GDDR3, mire érdemes cserélni? 9600GT vagy HD 3850?
:(
-
Alpachino
veterán
válasz Tomczyk #9624 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem hajtja ki a procid a 8800 GTS( G80)-t. Azért ajánlottam a procihúzást, a 3850-nel, vagy annélkül a 8600GT/GE.
Ha nagyobb procit tervezel bele, ami 2.8GHz-en hajlandó menni, akkor mehet bele az erősebb VGA, pl. a fent említett 3850, vagy GTS.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
A 8800GT a 3870-et 20-30%-al veri, a 3850-től mennyivel gyorsabb azt ki lehet ezek alapján kalkulálni. Bár én 3850-ről váltottam 8800GT-re, de finoman fogalmazva is érezhető a változás. De teljesítményben sem és árban sem nem egy kategória a két kari, kár hasonlítgatni.
-
Kötelező
senior tag
válasz Alpachino #9645 üzenetére
Ezek szerint a 9600GT lehet hogy olcsobb lesz? Nemtudom mit vegyek. E kettő között vacilálok csak. 9600GT vs. HD 3850. Először ugy volt 3850-et veszek csak most jött ez a 9600GT és kicsit beleszerettem Ugy kb. 1,5 hét mulva lenne meg rá a pénz. Addigra lehet lesz egy 9500GT
:(
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest