- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
Cube576
tag
-
superecneB
őstag
Nővérem laptopjában nagyon melegszik a HD3200. Arra gondoltam esetleg alul feszelem / alul órajelezem kicsit, hogy egyrészt a gépet másrészt a user lábát megkíméljem. Található a phoenix biosban ilyen lehetőség vagy szoftveresen kell megoldani a problémát? (Milyen szoftvert ajánlotok hozzá?)
[ Szerkesztve ]
-
Dr.gonzo
tag
válasz superecneB #47204 üzenetére
Erre mondok egy tök jó példát amit nem értek igaz ,de így van. Catalyst fent van Rift nevű játékban FPS 8 és orrvérzés hőmérséklet WIN 7 64bit alatt. Leszedtem a catalystet és lőn megvilágosodás. FPS 18-25 és nem is melegszik a kártyám.
Ugyan ezt csinálta havernak a 4870ével.-------
E7300 [3.2 Ghz], 4 Giga Kingmax, Gainward 9800GTX+, Xilence 480 W táp, Gigabyte GA-EP31-DS3L,
-
KukkSteve
senior tag
válasz superecneB #47204 üzenetére
A biosban nincs ilyen lehetőség, maximum csak a mhz-et tudod visszavenni.
Az ATT-ban van lehetőség ilyen módosításokra, vagyis a desktop VGA-kban igen.A számom az adatlapomon. ;)
-
DonThomasino
veterán
(#47129) erre az írományomra, senkinek nincs ötelete?
DT
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Attila_26
aktív tag
válasz DonThomasino #47129 üzenetére
flespléjert telepicsd
-
Attila_26
aktív tag
válasz DonThomasino #47207 üzenetére
süket fülekre talált a kérdésed meg őőő ha valakinek be is jutott az egyik fülébe a másikon ki is ment..
-
ludsimon
veterán
Ehhez a konfighoz keresek VGA-t:
- 22" Benq Full HD led monitor
- CPU: Intel 2x 3 GHz Dual Core
- RAM: 2x2 GB DDR3Megvettem a monitort és sajnos az alaplapi integrált VGA nem DVI-os hanem a régi szabványos így 1080p-ben kissé szellemképes ami picit zavar.
Nem mai játékra lesz a VGA, csak szeretném teljes mértékben kiélvezni a minőséget ha már megvettem.
Mivel nagyon old scool játékkal tolom és az is minimum grafikán elegendő így nem akarok valami bika VGA-t beletolni. Amúgy is ennél a beépítettnél szerintem 5x jobb lesz még egy nagyon alsókategóriás is.A keret 15.000Ft, szóba jöhet használt is de minimum 1 év és bolti garival!
De ha lehetséges bolti VGA-t szeretnék.Köszönöm a segítségeteket előre is!!
undefined
-
RootRulez
félisten
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak NVIDIA Geforce GTS 250-as videókártyája van. GPU-Z-vel megnéztük neki, hogy játék közben milyen maximumokat csinál a kártya a szenzorok szerint. 80°C-ig felmelegedett a kártya, és csak 6%-on volt maximum a kártyahűtő ventillátora. Ez normális? Ha nem akkor mit csináljon vele? Nemrég volt táp cserélve nála 550W-os tápja elromlott, és 550W-ost vett helyette. Mellesleg 30-45perc játék után újraindul a gépe. Azt mondja, hogy a tápot melegnek érzni még, a videókártyáról nem is beszélve. Van ötletetek?
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Balage21
tag
Sziasztok!Az én konfigom ki tudna hajtani egy HD5770-et?
-
Ragadozó
Ármester
válasz Balage21 #47223 üzenetére
Oda az 512 is elég.
De ha nincs nagy különbség árban lehet az 1 gigást is venni.
Inkább a jó és halk hűtésre figyelj.
Nem szokott már olyan eszeveszett nagy teljesítmény különbség lenni az 512-es ill. az 1 gigást közt.
Full HD-ra és pl több megjelenítőre kell az 1 giga.Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Adott egy 6970 -as VGA. Próbálom felhúzni rá a driver-t, de esélytelen. Hiába megy a telepítő, nem teszi fel a drivert, hibával befejezi a telepítést. Új rendszerrel próbálkozzak?
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz csucsbicep #47228 üzenetére
Eddig jó volt. Csak alaplapot cseréltem.
CCC el sem akar indulni, kicsit töltöget, aztán abba marad.
És az a poén, hogy azt írja ki, ATi illesztő telepítésre került, és friss. Ehhez képest nincs semmi.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
-
Giot
addikt
válasz MPowerPH #47227 üzenetére
Alaplap csere után volt új rendszer?
Nekem akkor csinált ilyet amikor beragadt valami szemét az előző Catalystból (áramszünet). A végén úgy tudtam megszüntetni hogy YourUninstaller-el távolítottam el a maradékot, majd DriverSweeper-el csökkentett módban töröltem a még bent levő fájlokat. Ami furcsa volt hogy ezután is ott volt a Catalyst fájljai de ezt már eltávolította az Catalyst Installer!
Ezután magához tért! -
MPowerPH
félisten
Új Win megoldotta szerencsére.
Don't Tread On Me
-
McGery
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy nVIDIA 8800GTS 512mb vga-m. hozzá egy asus p5k-c alaplap és egy chieftec 500w-s táp. Nos a problémám a következő:
Ma bekapcsoltam a gépet és a kép már a boot képernyőnél szétesett a windows elindult, de csak 640x480-as felbontással mellékelve a szétcsúszott képernyőt. A windows eszközkezelő azt írja, hogy a Windows leállította az eszközt, mert az problémát jelzett (kód 43). rákerestem erre a hibára, de nem találtam érdemleges infót. a kártyáról még annyit, hogy nagyon minimálisan húzva volt, de kb 3 hete nem használtam a progit amivel "tunningolni" szoktam.Próbáltam újrahúzni a gépet, de ott is ezzel a kép szétcsúszással találkoztam.
Szeretném segítségeteket kérni. Előre is köszi
-
RootRulez
félisten
válasz csucsbicep #47240 üzenetére
A második megoldás reálisabb. (kifizetődőbb)
═════════════════════════════════════════
-
Milus
csendes tag
Sziasztok! Van egy notebookom és számomra érdekes dologra lettem figyelmes, mikor elindítottam a gpu-z-t.
kép
A GPU és Memory clock miért feleződött meg? -
Milus
csendes tag
válasz fenergie84 #47245 üzenetére
Köszi a választ. Az odáig rendben van, de futtattam furmarkot közben néztem az órajeleket és meg se mozdultak. Különben is nem csak a sensors fülnél kéne mutatnia ha visszaveszi?
-
DonThomasino
veterán
X800 XT re Zalman VF1000 hűtő rámenne?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest