Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    Lenne néhány kérdésem:

    Most rendeltem meg egy asis kategóriájú HP rx1950-est (18k). A készülék mindenre elegendő, amire szükségem van. (egyadül a WLAN helyett lehetne BT, de nem nagyon számít...)
    Nekem főként a to do list, a naptár illetve a word a fontos, minden egyéb már csak hab a tortán. Sokáig Mio A501-en gondolkodtam, de csóró vagyok :DDD
    Most jönnek a kérdések: a készülék francia lokalizációjú, nekem viszont angol vagy magyar nyelv kellene. Teljesen süket vagyok hozzá, szóval mit jelent a francia lokalizáció? Gondolom, nem csak a nyelvet, de lehet mindenféle bonyolult állítgatás nélkül magyarul - vagy angolul - használni?
    Ha nem, és fel kell rá dobni új szoftot, akkor pedig az a kérdésem, hogy a WM6c-ot el tudja-e viselni rendesen a 64 MB ROM, 32 MB RAM, illetve a 300-as proci, vagy túl lassú lenne vele? (Nem azért, mert annyira kell nekem a WM6, hanem mert ahonnan veszem, ott a srácnak ez van, szóval ezt tudja rádobni helyette, ha szükséges a nyelv miatt a csere. (Ha nem kell csere, megy magyarul is akkor jobb lenne, maradna a WM5 francia lokalizációval)

    Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel? Mennyire nehéz a stylussal röviden szövegeket bevinni? Megéri a HP billentyűzet hozzá? Ezzel a bill-lel lehet magyarul is gépelni könnyen? (Max 25k-t akarok rá költeni, így 18k lenne a készülék, 3k az új sw, ha szükséges, 4k egy használt HP bill

    Előre is köszi a válaszokat

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák