- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midway
senior tag
válasz Viktor0610 #4750 üzenetére
Meglesem. Thx!
-
Jodanovich
senior tag
sziasztok
jelenleg melyik készüléket mondanátok jó vételnek?
ami számít gyors erős processor, gps igo 8 menjen rajta, wifi, erős készülék ház...
kösziLife is Short... Ride Hard!!!
-
arpadpapa
csendes tag
Sziasztok!
Milyen progit kell feltennem ahhoz, hogy online TV-t nézhessek a PDA-mon? WM6 fut rajta, s az interneten szeretnék rajta TV-t nézni, és videóka lejátszani, de egyik sem jön össze.
Feltettem a FlashPlayert PPC-re, de nem mozdul a dolog...
Operát használok...
Előre is köszi a segítséget! -
Buddhha
tag
válasz Jodanovich #4755 üzenetére
Ha szabadelfogul választ adni, akkor HTC Kaiser...
Én a t-mobile-nál vettem meg.... 22K kezdő, plusz egy év törlesztő...----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
felsál
tag
Sziasztok!
Outlook szinkronizálásnál az a hibaüzenet jön, hogy nem jó profillal nyitottam meg az outlook-ot, vagy jelszóval védett.
Mit tehetek? -
Doris Lune
tag
Senki nem Tv-zik és nem néz videót a Pda-ján, csak én vagyok egyedül, akinek erre igénye van?
-
Peet210
őstag
válasz Doris Lune #4761 üzenetére
Miért csak Te lennél az egyetlen?
Today's record, is tomorrow's motivation
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Doris Lune #4761 üzenetére
Nem...
-
tototos
őstag
Hello mindenkinek.
Vettem egy Mio P360 pda-t használtan és gondoltam nyomok neki egy gyári resetet és úgy használom, megcsináltam erre angol nyelvű lett az egész. Honnan tudok hozni magyarosítást szerezni?
-
Doris Lune
tag
válasz Peet210 #4762 üzenetére
Ja, bocs, a párom, arpadpapa regjébe tettem fel megint a kérdésemet. Sose tudom, ki van bejelentkezve.... pardon
Szóval mégegyszer:
"Milyen progit kell feltennem ahhoz, hogy online TV-t nézhessek a PDA-mon? WM6 fut rajta, s az interneten szeretnék rajta TV-t nézni, és videóka lejátszani, de egyik sem jön össze.
Feltettem a FlashPlayert PPC-re, de nem mozdul a dolog...
Operát használok...
Előre is köszi a segítséget!"Szóval fentebb már fel lett téve ez a kérdés, s mivel nem jött válasz rá, ebből következtettem, hogy ez a téma a kutyát se érdekel rajtam kívül...
-
anzo
senior tag
válasz Doris Lune #4770 üzenetére
Másik lejátszót nem próbáltál? Pl.: CorePlayer Mobile nem tudom hogy interneten keresztül , hogy müködik elvileg van stream funkciója is.
-
anzo
senior tag
Találtam még neked kettőt az egyik a HandiTv a másik pedig youtubePlay egy próbát megér.
-
ocsesz
aktív tag
Remélem ez megoldja a gondod.
Ezen az oldalon rengeteg progit találsz.Ja és a belinkelt oldal alján vannak codec-ek.
Sok sikert!!![ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
Látod ha csábos mosolyodat látjuk egyből jönnek az ötletek.
-
Doris Lune
tag
Szegény páromnak is csábos mosolya van az életben.... de hát ez benneteket gondolom nem hat meg... (szerencsére!).
Thnx Kipróbálom őket, csak az a baj, hogy azt se tudom, mi az a stream funkció, és hogyan kell használni... Minden ennyire bonyolult lenne, a számítógépen feltettem a codekeket, meg a Flashplayert, s onnantól ment is a dolog, de a PDA néha ilyen szempontból igen idegölő tud lenni
Van TCPMP-m, tehát ezek szerint a progin belül kell felmennem a netre? De hol, és hogy?
nem találok a progiban ilyen lehetőséget...
Feltettem a YoutubePlayt, de ott a progiban szintén nem tudok felmenni a netre, tehát nem találok olyan funkciót, hogy mondjuk beüthessem, hogy www.youtube.com, vagy hasonlók, csak az ő videóit kínálgatja a menüjében, amire nem vagyok kíváncsi.Pedig fenn van az öszes codek a TCPMP-hez, de ha rámegyek mondjuk az online tv oldalára, ahol élő Tv műsorokat adnak, bejön az oldal, de videó nincs, nem is volt...
-
anzo
senior tag
válasz Doris Lune #4777 üzenetére
Hát a beállításokban most nem tudok segiteni mert nincs nálam PDA de ha találok valamit akkor szólok. Amúgy a PDA-n sem ördöngösség az op rendszer csak aztis meg kell ismerni mint az asztali gépet.
-
anzo
senior tag
válasz Doris Lune #4784 üzenetére
Szerintem nyugodtan felrakhatod. A TCMP-t nem ismerem.
-
Beya
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni nekem. Egy Mda Pro (Qtek9000, HTC Universal) pda-t használok.
Az lenne a gondom, hogy folyamatosan csökken a szabad memóriám. Mindig bezárok mindent és nem hagyom futni a háttérben (WkTask). Nem használok túl sok funkciót: telefon+passians+mobi reader. Pár nap használat után pedig szépen lassan csökken a szabad memória (iGo kifagy - out of memory..), hiába akarok felszabadítani (oxios hibernate) nem segít csak a reset. Utána megint van szabad memória de ugyanúgy elfogy (kb. 24MB -> kb.16MB).
Mi lehet a gond?A másik gondom, hogy nem tudom milyen autós töltő volna jó a pda -hoz. Vettem a "hülye azért nem vagyok áruházban" egy autós usb töltőt , de az első kb. 30sec -ig működött, de a csere darab sem húzta sokkal tovább . Most már egyáltalán nem tölti sem a pda-t sem a gps-t. (A gps töltője alapből nem töltötte a pda-t. Több autóban is próbáltam.) Valahol láttam egy hozzászólást, hogy nem mindegy milyen a szivargyújtó része, mennyi áramot tud leadni rajta.
Az enyémhez milyen kellene? Olyan jó ami 1A tud leadni? Az aksim 1600mAh.Válaszotokat előre is köszönöm.
Beya
http://www.youtube.com/user/dobbea
-
rumos14
nagyúr
szia,
a memóriaszivárgás általános jelenség, valamennyi okostelefon és pda körében, operációs rendszertől függetlenül. ami segít rajta, egy pici szúrás a pda popsijába, azaz egy soft reset. ez van, sztem eg yütt lehet élni vele, max 1 perc alatt újraindul.
a másik kérdésben keresd fel pl. a speedshop nevű boltot, nem akarok reklámozni, de szakértő egy brigád az ottani. látom, miskolci vagy, van egy ózdi partner boltjuk is: [link] -
Beya
tag
válasz rumos14 #4789 üzenetére
Ok,köszi a segítséget.
Akkor ezentúl szuri kúrában részesítem a pda-t. Azt hittem, hogy csak engem boldogít ezzel a memória gonddal.
A másik kérdésemet pedig feltettem a speedshop -nak. Igaz "konkrét" választ nem kaptam, de ajánlottak egy autós töltőt ami 1000mA tud leadni, és a szinkron kábelt kell beledugni, szóval mégiscsak válaszoltak.
Üdv,
Beyahttp://www.youtube.com/user/dobbea
-
lrogacs
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van egy külső GPS antennám, ami még egy CF foglalatos GPS vevőhöz volt. Most vettem egy FSC Pocket Loox 560-at és szeretném ehhez illeszteni a külső antennát. A csatlakozó más a kettőn, de ezt megoldom. lehet kapni. A kérdésem az, hogy az egyes külső antennák különbözhetnek egymástól? Tehát lehet, hogy az az antenna nem is lesz jó? Mik a különbségek?
-
csongi
veterán
Sziasztok! Nem tudom mit tudhatnak ezek a pda-k. Van egy átfogó ismertető valahól? Mit tud a Windows ezekben? Szöveg szerkesztés excel érdekelne . Szabadkézzel készített rajzokat lehet készíteni benne? Másodsorban Navigácóra lenne használva.
-
Avicularia
veterán
Kaiser előtt nekem is mda pro-m volt.
Próbáld meg ezt.
A töltés csak úgy ment kocsiban szivargyújtóról,ha a töltő bedugása után kikapcsoltam a készüléket.
Kis várakozás és már világított a narancssárga led,hogy megy a töltés.
Utána vissza lehet kapcsolni,és bármilyen progit indítani,megy a töltés. -
Beya
tag
válasz Avicularia #4795 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet kipróbálom. Tehát ha jól értem, akkor bekapcsolt állapotban dugjam rá a töltőre, és utána kapcsoljam ki, majd újra be?
Beya
http://www.youtube.com/user/dobbea
-
C.Brigante
veterán
Hali,
pls valaki mondja el nekem, hogy miért vannak PDA-ra "exe." kiterjesztés ha a pda-m az írja, hogy nem kompatibilis az exe vagyis ugye gondolom cab kiterjesztésre lenne szüksége, ezért nem tudok pár progit feltenni, biztos én vagyok a hülye de mit tegyek ilyenkor? Köszi
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest