- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Accord1
csendes tag
válasz Peet210 #4201 üzenetére
Hello!
Próbáltam hard-ot softot, de semmi.Szerintem nem is fog vissza állni gyári állapotra, mert wm5 volt rajta gyárilag. Útána frissítettem wm6-ra. Ha most próbálok hard resetet és meg is erősítem akkor is olyan, mintha sima reset ment volna. És a nem tudom telepíteni a wm6 -ot mert az van rajta. Valahogy nem lehet legyalulni a ROM-ot? -
Accord1
csendes tag
válasz rumos14 #4203 üzenetére
Igen a setting eltünt...De a baj az hogy volt egy Igo 2006 om ami tönkrement ( sd kari). Mivel már nem volt garis kuka..Vettem egy igo nav n go8-at, de az meg nem engedete, hogy telepítsem míg fenn van a másik...Mivel a másik meghalt próbáltam újra rakni a wm6-ot ott kezdődtek a problémák..Amúgy most is megy a Pda gond nélkül...csak kéne rá 1 újra telepítés..no meg hogy nincs setting nem tudok jó pár dolgot álltítani
-
MODERÁTOR
-
Accord1
csendes tag
válasz Viktor0610 #4205 üzenetére
Hi!
Köszi műxik! Az igot meg valahogy márcsak felrakom. -
félisten
Sziasztok!
Adott egy BenQ P50... Igen strapás akksival. Szoktam vele torrentezni. A Gond csak az, hogy melegszik. Rá van ugye dugva a töltőre, vagy USB-re, mikor hogy. (Különben igen gyorsan lemerülne ugyebár.) Van egy beépített self-test nevű menüje a gépnek, és ha az akksira megyek, nem ritkán 50 Celsius körüli értéket ír. Ez jól van így? Nem akarom elégetni. -
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #4207 üzenetére
Szerintem nem igazán. A telefon nem igazán torrentezésre való...
Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #4208 üzenetére
Hát de na. Ha már van benne wifi...
Majd megnézem új akksival is ezt csinálja-e. De érdekes.Mod.: Nameg amúgy is. Pocket PC, mindenre való, amihez van rá progi.
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
válasz FoxiestFox #4209 üzenetére
FuSi N560 is melegszik wifi / gps használatakor. sztem ez no problem.
-
félisten
-
Peet210
őstag
válasz FoxiestFox #4209 üzenetére
Nekem volt P50-em. Mindenre használtam és néha én is éreztem egy kis melegedést de soha semmi probléma nem volt vele.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
félisten
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy spv-m600(qtek s200)-am. Az a problémám vele, hogy nem tudom hogy kell reminder/alarm-nak wav csengőhangot beállítani. Átkonvertálok 1 mp3-at wav-ba és belerakom a windows mappába. A beállításnál ki is tudom választani az adott wav file-t, de nem játssza le. Próbáltam már 2 MB körülit is, hátha a mérettel van baja, de így sem ment. WM 5.0 van rajta.
Előre is köszi a segítséget!
-
MODERÁTOR
-
Simtu
senior tag
válasz Viktor0610 #4215 üzenetére
Köszi, de sajna nem megy így sem. Már mindent levettem a minimumra, de így sem játssza le.
MP3 WAV WMA Converter-rel próbálom. Ebben elég sok mindent be lehet állítani.
Esetleg vmi másik konverter? -
MODERÁTOR
-
micro
addikt
Tud valaki Windosw Mobile 5-re bluetooth telefon kihangosító szoftvert ajánlani?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
micro
addikt
HP rx5940-en lehet oprendszert frissíteni?
WM6 felmegy rá?Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Simtu
senior tag
válasz Viktor0610 #4217 üzenetére
Leszedtem a progit, úgy tűnik ezzel meg megy...
Köszi a segítségt! -
Buddhha
tag
Kicsit képzavaros a kérdésed...
Te most egy progit keresel, ami kihangosítja a telót, vagy egy bluetooth-os kihangosítót?? Mert a bluetooth-os eszközökhöz (kinagosító, headset) nem kell külön progi, elég párosítani a készülékkel, és már működik is...
Kihangosító progit én nem ismerek, de általában a pda-mobil-ok tudják...
[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
MODERÁTOR
-
micro
addikt
válasz Buddhha #4221 üzenetére
Van egy BT-s mobilom, meg van egy PDA amin van BT, mikrofon meg egész jó hangszóró. A PDA amúgy is ott fogyelne az autó műszerfalán, akkor működhetne BT kihagosítóként is, mint ahogy azt néhány PNA tudja.
Ehhez kéne valamilyen szoftver Windows Mobile 5-höz.Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
dci106
csendes tag
Ezt itt nem lehet. Gondolkodj el a témán, egy nap ban-t kapsz.
by Gubro[ Módosította: Gubro ]
-
Integra
titán
2003se-re felmegy a touchflo???
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
-
Integra
titán
válasz Viktor0610 #4230 üzenetére
akkor marad az spb plus???
-
Integra
titán
live messenger for pocket pc-ről tudni valamit hogy milyen stádiumban van?
-
MODERÁTOR
-
Integra
titán
válasz Viktor0610 #4234 üzenetére
nem találo ms oldalán..
-
Integra
titán
válasz Viktor0610 #4237 üzenetére
az alatta levő linken meg nekem az exe file a normális pc-s installernek tűnik
WLM_10.6.0031.1600.cab is not a valid windows ce setup file, ezt írja ki, miután átmásoltam pda-ra. amúgy a cab-ot akár my documents-be is áthúzhatom mert ebből installálná fel magának program files-ba a programot?
bár most úgy tűnik nem tudom megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
találtam még egyet, az felinstallálja magát, de kiírja hogy nem biztos hogy jó lesz a felbotás, mert másik windowshoz tervezték..
aztán mikor elintídom, el sem indul..., valami invalid micsoda, lol..
miközben olvasom hogy 2003-on is kéne hogy fusson...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
detroitrw
addikt
Szasztok!
olyan kérdésem lenne hogy:
ha van egy PC amin van net s abba beledugok egy usb-s wifi cuccot, akkor a PDA -n menne a net ha rácsatizok a wifi-vel?ha nem meg lehet valahogy oldani?
Üdv.
-
PaFec
aktív tag
Sziasztok! Kérdésem lenne, valakinek sikerült-e ActiveSync-el Pda-t Infrán keresztül csatlakoztatni, mert nekem nem sikerül, és sajnos más lehetősségem nincs, mivel a pda kábelen nem tud, alaplap hiba miatt, de egyébként a gép kiváloan működik. SEGÍTSETEK RAJTAM .
PaFec
-
PaFec
aktív tag
Pontosítok! A gép meglátja az eszközt, tudok rá fájlokat küldeni, tehát a kapcsolat az tökéletes, de ActiveSync-el sehogy nem megy.
PaFec
-
PaFec
aktív tag
3db PDA-m van, adatokat tudok rakni mindegyikre, de az activesync egyikkel sem működik. Ez gáz, pedig 3 notebookal is kipróbáltam. Ja az activesync 4.5-ös verzió.
PaFec
-
Accord1
csendes tag
Sziasztok!
Következő volna a kérdésem. Van-e pc-re PDA emulátor szoftver? -
magnum_pi
tag
Sziasztok!
Nyaralás előtt vagyok és gondoltam veszek egy PDA-t. Olyan 50-80e értékben milyen PDA-t tudtok ajánlani? Az IGO8-at szeretném használni rajta, de persze nem csak a navigáció miatt venném. Telefonnak valszeg nem használnám. Nagyon nem vagyok benne a témában, pls segítsetek!
Gigabyte P55-UD3 F4, i5-750 @3.67 B1, ASUS ATI 6870, 2x2024MB Kingmax DDRII 1333Mhz, Samsung 245B, Chieftec 450W + FSP VGA Booster x3, Ninja Plus rev 2, CM 690
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest