-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Egy Toshiba A300-1NO laptoppal bírkózom,illetve a telepítéssel. Win 8 (eredeti) volt rajta minden működött,frissítettem 8.1 -re és a vga driver vagy display driver nem stimmel sehogy sem tudom az 1280x800 -t beállítani. Mit töltsek le és főleg honnan? A Toshi honlapján csak win 7 driverek vannak.
Szerk : Vagy bios update kellene?[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz adika4444 #23151 üzenetére
Igaz. A Toshiba honlapján már nincs,vagy csak én nem találtam win 7-től frissebb drivert. Ezért felkerestem az AMD oldalát de nem az automatát választottam aztán (elsőre és másodjára is igen de nem talált semmit) hanem manuálisan adom meg a kért adatokat és már meg is van a 8.1 driver. Nem ördöngősség csak bíztam az automata kersésben eddig működött,de itt átvágott ezért túrtam szét a netet. Konklúzió : Ne legyünk lusták magunk bepötyögni a dolgokat.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5 Pro teszt
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest