-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
T3TIC
csendes tag
Hy az lenne a problémám hogy néha (naponta 5-6x) a laptopom képernyőjén egyszercsak bevillan egy általában lila vagy sárga csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyő és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. De pl hogyha zenét hallgatok és megy a lejátszási lista akkor a zene megy tovább változatlanul olyan 5-10 percig aztán elhallgat Mi lehet a baj?
Őő ezzel már volt probléma régebben és naponta programtól és időtől függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van( csak azóta (1-2 napja)mielőtt letorrenteztem a far cry-t, A fligth simulator x-et, A need for speed néhány részét és a maffia II-t ezek közül csak a Maffia nem működik. Jah és még a PowerISO-t is. Mindegyik a ThePiratebay-ról van. Szentem a vírus nem valószínű mert futtattam teljes vizsgálatot több víruskeresővel és nem talát semmit. Am ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program akk nem áll le. Pls help mert nem tudom mitől lehet... már letöltöttem a legújabb drivert is a videokard-hoz de semmi változás... Am meg: ATI Mobility Radeon HD 2400 a típusa. A gépről pedig : Win 7 Ultimate 64 bit, Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU T5800 2.00 GHz, 4 GB ram, és 4-5 éves Fujitsu Siemens
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest