- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
-
-
vadkörte
addikt
Hello csapat!
Egy barátom a lányának cirka két éve vásárolt egy ASUS X553M típusú jószágot. A Géppel ezidáig semmi komolyabb probléma nem volt, most viszont ilyen absztrakt remekművet produkált:
Állítása szerint megkoccolta a rajztábla sarkát.Kérdés:
-mi lelhette?
-javítható?
-ha igen, érdemes??[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
gpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan notebook hűtőpadot mondani ami NEM usb-s, hanem hálózatról működik?
Köszi -
- = Zk = -
félisten
válasz gpeeter #36358 üzenetére
nemtudom, tippre mondanám, hogy vegyél USB-s hűtőt és dugd be egy hálózati USB-s töltőbe....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Joker88
őstag
egy notebookban ha van integrált illetve dedikált VGA , hogyan lehet azt elérni ,hogy csak a dedikált VGA-t használja a Windows 8.1 ?
Ezt a beállítást megtaláltam,de szerintem ez csak a 3D-s dolgokra hat ki.. [kép]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy HP 250 G1 laptop. Eddig Celeron 1000M processzorral ment, ami nemrég cserére került, egy i3 3110M processzorra. A problémám az vele, hogy 20-30 perc után kilövi a gép magát. Mintha elmenne az áram. Akkumulátorról és töltőről is ugyanaz a helyzet, kivettem az akkumulátort és úgy is próbáltam. Sajnos akkor is lekapcsolt.
Nem hiszem, hogy hőre kapcsolna le, mivel miután kilövi magát azonnal újraindítható és ismét 20-30 percig megy gond nélkül.A laptopban ssd van, valamint optibayben egy hdd. 6Gb ram van még benne 4-2 megosztásban.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv : Ronyman
-
törölt tag
Sziasztok. Gyors help kellene. Tettem egy ssdt a laptopomba. Most olyat produkál hogy csak hálozatra dugva kapcsol be. Ha lehuzom azonnal kikapcsol. Aksi 100% vatta uj gép. Gondolom nem ssd miatt. Mit állitottam el???
Köszi a segitséget
-
keszo
őstag
Nem teljesen témába vág a kérdésem, de itt is felteszem hátha lesz valaki olyan kedves hogy válaszol.
Előre is köszönöm.
150e-ig -ez a max- keresek hibrid tablet-notebook kombót, 10-12" körülit.
Mondjuk a 12" jobb lenne.Attila
-
veterán
Sziasztok!
Van egy HP Compaq 6710b Core2-es laptopunk, GM965 chipsettel és T8100 procival. HTPC-nek pont elég lenne, olcsó hozzá a dokkoló amin van DVI-D csatlakozó. A kérdésem a követező:
Ha rákötöm a TV-t egy DVI -> HDMI átalakítóval, akkor átjön a hang, vagy nem?
Újabb H61 asztali alaplapon simán működött, de nem tudom ilyen régen ment-e.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Ronyman
aktív tag
válasz Dell XPS #36366 üzenetére
Tudok ellene valamit tenni?
BIOS-t frissítettem mert valahol ezt olvastam... de sajnos nem oldotta meg a problémát (gyári oldalról F.45). Nincs valami tákolt BIOS hozzá? Elvileg a noti kijött gyárilag is ezzel a procival, de azt nem tudom, hogy milyen alaplapi rev. számmal
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz Ronyman #36372 üzenetére
Sajnos tudomásom szerint nincs rá megoldás. Nem tudok semmilyen moddolt biosról, ami megoldotta volna a problémát. Nem találkoztam még hasonlóval sem. Igazából el sem indul a noti, vagy be sem kapcsol más esetben. Itt valamiért a chipset (Intel HM70) elfogadja a processzort, de csak 30 percig működteti megtévesztő módon.
Amit látsz i3 -mas processzorral ott Intel HM75 chipset van az alaplapon.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
törölt tag
válasz Dell XPS #36369 üzenetére
Megoldodott. Beépitett az aksi. Lehuztam az aksi kábelt alaplaprol, aztán vártam 3 percet és visszadugtam. Aztán összeszereltem lesz ami lesz. Miután kész lettem rányomtam a bekapcsolo gombra (töltő kábel nélkül) és már villantak is a fények De fogalmam sincs mi okozta ezt, az aksi kozelebe se jártam.
Udv
-
Tim82
félisten
válasz rasotamas #36377 üzenetére
Igen. Tudtommal egyik mobil Core 2 Duo alá tett Intel chipset sem tud hangátvitelt így, ez a Core i érával jött be (bár én ott is csak DP-n próbáltam, DVI-n nem). Gondolom, ha dedikált GPU-s lenne a noti integrált Intel videólassító helyett, ott esetleg lenne rá esély, hogy működik.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: adott egy Compaq Presario CQ57 (2012) laptop, aminek némely billentyűjét nehezen, csak erős benyomás hatására érzékeli. Lehet ezen javítani házilag?
Köszönöm előre is!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Win 10 és egy kis net néha egy-egy film mellé 128GB SDD elég lehet?
-
-
-
-
berobi78
tag
Sziasztok,
A laptopomból kiszerelt optikai meghajtóra keresek egy keretet, amivel aztán külső meghajtóként használhatnám. Régebben (egy-két éve?) találtam egy csomó megoldást erre a neten, de most semmi.
Én keresek rosszul, vagy tényleg eltűntek? Lehet, hogy egyszerűbb lenne egy sima külső dvd írót vennem?
Sőt, még olyan megoldásokat is találtam annó, hogy szettben lehetett megvásárolni a hdd/ssd beépítő kerettel együtt.
Köszi!
-
-
-
Kbali
nagyúr
Baromira nem értem, miért kértek tanácsot, ha nem fogadjátok meg...
Amd, vmatteo[ Szerkesztve ]
-
rob72
tag
Sziasztok
Kérdezném ,
Lenne egy Asus X555L laptopom , cserélni szeretném az LCD fedlapot ,és a zsanér takaró műanyagot ,
szerintetek jó e hozzá az Asus X553M alkatrészei ? youtube videókat néztem , és nagyon hasonlóak ezek a burkolati elemekPriviben is írhattok , azt hamarabb látom
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Lányomnak van egy ~3 éves AsusZenBook UX303LA R4501D notebookja.
Az elmúlt hónapban kezdte azt, hogy a windows számára "eltűnt" belőle a Intel 7265NGW típusú wifi kártya, azaz az eszközkezelőben nem volt látható.
Az volt az érdekes, hogyha egy pendriveon lévő live linuxról bootoltam az látta és utána az újraindított windows is.
Gondoltam valami energiatakarékossági beállítás vagy driver gond, de BIOS és windows driver is uptodate és energiatakarékosság a wifi kártyára ki volt kapcsolva. BIOS-ban a wifi kártyára vonatkozó beállítások nincsenek.
Tegnap este, hogy kizárjam a windows hibáját újratelepítettem a windowst és megint működött. Ma reggel megint nincs wifi kártya, de most a live linux sem látta. Én még nem találkoztam elromló wifi kártyával, de lehet, hogy ez történt?
Csak azt nem értem, hogy ha elromlott, akkor miért volt néha, néha meg nem és miért pont a linux látta mindig?
Ne morfondírozzak, vegyek egy másik wifi kártyát és kész?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest