Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oncsi

    őstag

    Csak érdekesség képen írom, hátha valakin segít.
    Asus X51-es gép Low Batterry jelzéssel nem akart elindulni. Már a végén a be sem kapcsolt. Szétszedtem, elem cserélve, összeraktam (nem volt 2 perces meló, de végül is nem volt túl bonyolult. Elindult rendesen. Ez a gép egy barátomé. Annak idején azért lett megvéve, mert egy asus X50-es gépe volt, és se hang, se kép. Azt mondták rá, hogy video hiba. No sebaj, veszünk egy működő gépet, nem baj ha leharcolt, hibás a billentyű, meg rossz az aksi, hisz majd átrakjuk a másikból.
    Na a két gépben csak annyi a közös, hogy Asus X5... minden más egyéb eltérő. Felújítottuk az X51-et (többe lett mintha eleve egy jót vettünk volna). De működik. És itt a lényeg!!
    Az eredeti X50-est elkezdtem nézegetni kicsit jobban, mert már pár alkatrészét eladtuk már belőle, így a gép darabokban volt.
    Megmérem az elemet benne, és teljesen kakukk. Elkezdem összerakni (billentyű nincs mert elkelt, kijelző elkelt, de van csőhibás próbára) és beindult rendesen. :W Most vehetem meg hozzá amit eladtunk, és egy elem hiba miatt állt 1 évig :O

    Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Új hozzászólás Aktív témák