- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lori82
senior tag
válasz Stanbacsi #44107 üzenetére
Van hangjelzés,de ha nem veszem fel,akkor nem jelenik meg a képernyőn,meg felül sem az hogy bárki keresett.Nem látható a nem fogadott hívás,sem a kezdőképernyőn,sem feloldás után.Csak akkor látod,hogy keresett valaki,ha belemész a hívás naplóba.A LED sem villog.Anyukám bevitte a telenorba és ott sem tudtak vele mit kezdeni,minden be van kapcsolva,semmi sincs letiltva.Kénytelenek voltunk csinálni egy gyári visszaállítást,az látszólag segített.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Stanbacsi #44120 üzenetére
Isten igazán nekem a passzolás lenne a legnagyobb lényeg,mert anno mikor a lekaprósat vettem se a szín se a helyére való passzolás nem volt jó.A lényeg 35EFt lenne amit itthon néztem elméletileg eredeti vagyis ez van kiírva viszont a tulaj sokalja az árat így azt mondta jó az olcsó is,na most én hiába mondom ha a telefont meg tartja tartósan akkor érdemesebb az itthonit venni mert úgy megéri.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
tknof1871
őstag
válasz Stanbacsi #46475 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Nem bántásból írom. de úgy tűnik egyikünk se szakértője a telefonos fotózásnak és videózásnak.
Melyik topikban kellene még megkérdezni ahová illik a telefonos fotózás és videózás?
Egyre szűkebbnek érzem a G4 képességeit. Ahogy én használom szerintem kevés a CPU, a RAM. Az üzemidő meg sosem volt erőssége a G4-nek. Ha esetleg új telefont vennék fotózásban és videózásban nem akarok visszalépést vagy túl nagy visszalépést. Ez a két Redmi felkeltette az érdeklődésem. Talán...
BTW nekem meg G4 után a Note9Pro képei tetszenek legjobban, a Note9S képei a legkevésbé.
Videónál nem tudok dönteni melyik Redmi Note jobb. Nézem, látom van különbség a két Note között de nem tudom melyik a jobb.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest