Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
Ismerősöm vett használtan egy Lenovo okostelefont. Gyári vissz előtt nem távolították el a fiókot. Jelszóra nem emlékeznek, mivel soha nem használták ezt az email címet. Ilyenkor csak sw újrarakás jöhet szóba?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
-
-
Immy
őstag
Sziasztok iphone se-t hol lehet venni még újan?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Pityu.
nagyúr
válasz Sátán44 #45454 üzenetére
Én már csináltam olyat,hogy elfelejtett jelszó helyet csináltunk másikat,de volt olyan eset is,hogy nem hogy a jelszóra de a fiókja címére sem emlékezett az illető,na azzal tényleg nem lehet mit kezdeni De az is még egy szívás mikor másik kódot csinálna az ember éls pl többszintes a védelem és nem emlékezik oda mit adott meg.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
ooloo
őstag
Üdv Urak !
Előre bocsátanám , hogy sík hülye vagyok az okostelefonokhoz .
A 4G-re alkalmas készülékeknél nincs különbség alsó és felső kategóriás telefonoknál abban , hogy milyen a vétele a mobil netnek ( 4G hálózaton ) ? Azaz egy és ugyan az a technológia van olcsó és drága telefonokban is ami alkalmassá teszi a 4G hálózatok használatára ?A választ előre is köszönöm !
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Még egy kérdés ...
Egy [R218 hordozható WiFi hotspot (MIFI)] Jobb bételt és ezáltal jobb sebességet képes produkálni , mint egy telefon ? Ennél írják , hogy géphez is lehet csatlakoztatni ( kábel ) . Ebbe a készülékbe a már meglévő t.kártyát is használhatom ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Ben.93
tag
Üdvözletem a fórumtagoknak!
Lenne két egyszerű kérdésem, melyeknek utánanéztem, de szükségem lenne a megerősítésre, mivel semmit nem értek a mobilokhoz.
Kaptam édesanyámtól egy használt HUAWEI P8 LITE (ALE-L21) mobiltelefont.
Ahogy nézem a kijelzőt, talán van rajta fólia, viszont édesanyám nem rakott rá biztos, ezt mondta. Mások írták, hogy gyárilag van rajta fólia, ez elképzelhető? Ugyanis látok valami szintkülönbséget a kijelző és a rajta lévő réteg között, viszont próbáltam körmömmel megpiszkálni, nem nagyon adja magát és jobban nem mertem csesztetni... A kijelző (vagy a fólia) igen karcos, és ha a fólia az, akkor könnyedén megoldanám a helyzetet...
A másik kérdésem, hogy eredetileg egy Redmi 7A 32GB-t akartam venni, mivel se több, se kevesem pénzem nincs rá, mint 30 ezer forint. Viszont jött ez a "lehetőség", és ahogy tanulmányoztam ezt a P8 Lite-ot, ahhoz képest, hogy igen régi telefon, viszonylag szépen futtat mindent, nem fagy stb. A kamerája egyedül az, ami nem nagyon tetszik. Tartsam meg ezt a Huawei-t, vagy szerintetek a Redmi 7A sokkal nagyobb ugrás lenne, főleg kamerában, vagy inkább gyűjtsek még egy erősebb telefonra?
Köszönöm előre is a választ
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ben.93 #45464 üzenetére
Ha neked megfelel pl a huawei amit kaptál maradhatsz annál,de ha már újj telefont szeretnél venni aminek a kamerája is jó akkor min egy xiaomi redmi note 7 ez egy olyan 60Eft körül van de alatta is meg lehet valamennyivel szerezni.
-
Ben.93
tag
válasz Pityu. #45466 üzenetére
Teljesen megfelel, visz mindent szépen, ami nekem kell.
Egyedül a kamera az, ami nem igazán tetszik, természetesen egy ilyen öreg telefonnal szemben nem szabad igényeket támasztani, így is bőven felülmúlta, amit gondoltam róla.
A Redmi 7A kameráját egyébként nagyon nem dícsérik a tulajok, ahogy olvasom, tehát ha jól gondolom, nem érné meg emiatt beruházni rá?
Tehát min. 60 ezertől kezdve gondolkodjak inkább mobilban, aminek a kamerája normális is?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Ben.93 #45467 üzenetére
Mondjuk relatív mi az öreg,ha azt nézem pl egy 30 év feletti autó veterán azt megértem de az a durva pár éves telefon már öregnek számít,kicsit olyan mint ma egy párkapcsolat mikor dicsekszenek,hogy milyen sokat voltak együtt,1 évet én meg csak nézek,hogy mi van.
Nos nézed csilliárdnyi összeget is kiadhatsz telefonra de a drágák nem érnek annyit amennyit elkérnek értük és ma már nem csak a drágák tudnak szép képeket készíteni de az olcsók közül se mind.Nekem pl xiaomi redmi note 7 van ár érték arányban egész jó telefon és fel lehet rá buherálás nélkül rakni a google camera alkalmazást amivel elég tuti képeket csinál és van nyers kép készítési lehetőség is ezáltal az az raw amin lehet dolgozni szerkesztőben de már a jpeg képei is elég szépek. A redmi 7A-t ha jól néztem sokan leszólták akkor inkább már redmi 7.Én most viszek kiállításra egy képet pl amit a redmi note 7 el lőttem meg ugye dolgoztam még kicsit a nyers képen és elég jól sikerült bár a drága telók tulajai azt mondják olcsó telefon szar kamera,de ez ma már nem minden esetben igaz ennél a telefonnál pl egyáltalán nem,én néztem drágább telók képeit de nem igazán láttam különbséget
szerintem ez pl már elég jó kép élesség meg minden rendben van.[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Törölt képeket valahogyan vissza lehetne állítani telefonról?Már próbáltam 1-2 appot,de csak thumnailt sikerültt visszaállítani. /semmilyen cloudszolgáltatást nem hasznltam... -
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
nagy név kijelzős nyomógombos telefont keresek.
Amit napsütésben is lehet látni,
van egy cat. De kicsi a betű/szám.
Legyetek szívesek ajánlani.
Elörre is köszönöm. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, vásároltam egy elég drága mobilt egy illetőtöl a neten. A telefon új volt és számlán láttam h gy egy összegben lett kifizetve. Adás-veteli szerződést írtunk a telefonról. Ma a szolgáltató letiltotta a készüléket mert az illető nem fizeti a számlát és kiderült hogy nem egyben vette hanem részletre. ( A szolgáltató az egész összegről is állít ki számlát és a részlet fizetésrol is.)
A szolgáltatótol a rendőrségre mentek és azt mondták ők nem tudnak segíteni. Holnap megyek feljelentést tenni.
Ezen kívül tudok valamit csinálni? A szolgáltató elveszi a telefont? Esetleg valahogy vissza Tudom ezt a telefont kapni vagy legalább az árát? Valaki van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Köszönöm a segítséget.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
MODERÁTOR
-
Jano_023
őstag
válasz Viktor0610 #45478 üzenetére
Ezen már túl vagyunk, letiltotta mert nem fizetett ahogy írtam fentebb.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Nekton
aktív tag
válasz Jano_023 #45479 üzenetére
Ha szabályos szerződést írtatok, akkor közjegyzővel el tudsz állni a vásárlástól és a közjegyző be tudja vasalni a pénzt az ő díjával együtt. Ez a menete a dolognak. Feljelentésnek nem sok értelmét látom ez előtt. Közjegyző tud inkasszót is elrendelni.
[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
Sziasztok, neten láttam telefonhoz csak üveget screen nélkül.
Rendelkezem notebookos tapasztalattal és digitális levegős forrasztóállomással is, de telefonokat nem szoktam javítani. Saját részre egyet viszont lehet hogy... Megnéztem egy videót, amiben egy srác levegővel fújja meg a telefon üvegét, mielőtt leszedi és csak üveget cserél. Hány fokos levegővel kell, illetve ha lejött a törött üveg az után gyártott az majd öntapad, vagy mi fogja a TFT-hez?
Láttam, hogy ez az üveg 3k alatt van. Annyit megérne kicserélni, ha magamnak fel tudom tenni az újat.[ Szerkesztve ]
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Samsung J5 telefon már kókadozott, de délutánra megadta magát, bekapcsol (néha zöld, néha barna színváltós háttérrel) de az érintő képernyőn nem tudom feloldani a SIM kártyát.
Próbálnám lementeni a képeket és a jegyzeteket, de ha rádugom a gépre ott is pin kódot kellene beütnöm a telóba, amit ugye nem tudok beírni. Van valami program amivel pin kód nélkül be tudnék menni a telefonba hogy a képeket és a jegyzeteket le tudjam menni?
-
-
MODERÁTOR
-
bot1978
senior tag
válasz quailstorm #45482 üzenetére
Van gyakorlatom, sok felületszerelt holmit javítottam már és van szerszámom. Az előmelegítőm mai ára 150k, a pákaállomásom 70k. Ez már több, mint egy átlag telefon ára szóval nem vagyok átlagos forma. Már utána néztem. A legjobb módszer a következő: Előmelegítés kb 90 fok. Az üveg sarka felpiszkál. Ez az óvatos rész, mert ezt általában fémmel szokták, tehát itt érhetsz a kijelzőhöz valamivel, ami keményebb mint a kijelző. Ezen a ponton azonnal elszúrhatod. Például egy sniccer pengének egy darabjával.
Aztán puha vékony bármit bedugsz az üveg sarka alá. Pl. egy kártyalapot, utána ezzel (már jóval kisebb rizikóval) kell annyit ügyeskedni, hogy a vékony tömör fémhuzalt az üveg alá tudd játszani és ennek utána már csak a huzal két végét mozgatod úgy, hogy az üveg felé húzod, tehát a kijelző és a huzal között marad az elvágott ragasztó.
Közben esetleg állványról mehet rá a meleg levegő, hogy ne hüljön miközben a huzalt húzod végig a kijelző és az üveg között és könnyebben vágja a ragasztót.
Van aki alkoholt juttat alá, de ha melegen dolgozol ennek semmi értelme, mert azonnal elpárolog.
Hidegen meg szerintem nagyon necces, hiába locsolgatod. Sok bátor embert néztem, akik hidegen oldották a ragasztót, de alapjaiban mind csak kínozta össze vissza, aki hidegen dolgozott. Csak a vak szerencsén múlt, hogy sikerült e, és ami sikerült az a videó is meg volt vágva.[ Szerkesztve ]
-
bot1978
senior tag
válasz quailstorm #45488 üzenetére
A huzal henger alakú és a meleg miatt lágyabb ragacsos trutymóban mozog, ami kvázi keni, szóval amiatt nem aggódom, hogy azzal megkarcolnám. Inkább a fizikai kínzás meg a hőterhelés. Úgy vagyok vele, hogy minél vékonyabb huzal, hogy legyen éle, mint vastag damil. Ha jobban vág nem kínoz annyira. Vékony damil elszakad.
Vernee thor az áldozat, lehet, hogy még előtte gyakorolni kéne valamivel, amiért nem kár, de nincs olyan ismerősöm, aki hozzám vágna használhatatlan mobilokat, amiknek már üveg az eleje, hogy tessék kínozd őket.
Szóval ez most egyből mélyvíz lesz. Nem vagyok az az elkapkodós, hétvégéig még rágom magamban hogy is legyen, hogy jó legyen, de azért már kialakult nagyjából, hogy hogyan fogom elkövetni.
Az a huzal, ami van itthon és elég vékony ráadásul cekászhuzal, csak ha növelem a hosszát akkor nem egyenletesen melegszik teljes hosszban, nem tudom számolni hány fokos, ha rövid akkor meg túl meleg az akksitöltővel, olyan tápot meg most biztos nem fejlesztek csak erre, hogy még maga a huzal is fűtsön, de ne legyen túl meleg. Ez csak egy vad gondolat volt, hogy az lenne csak a tuti, mert forró huzallal lehet hogy nem is kéne fűteni és akkor nyomni alá még az alkoholt is.
Az már túl profi lenne elsőre. Egyébként lehet, hogy igazad lesz és elqrom. Benne van, de így törötten használni nem fogom, mert én olvasni is szeretek mobilon, de fehér háttérrel katasztrófa az agyonrepedt kijelző. -
quailstorm
nagyúr
válasz bot1978 #45489 üzenetére
Én 2-3 éve megígértem haveromnak, hogy ezt megcsinálom az S3-as telefonján. De azon millió darabba tört az üveg. Végül úgy voltam vele, hogy csak elrontani tudnám, így nem fogtam bele.
Mondjuk a damil a hőt se bírná. Nekem kicsi motor tekercsének huzala volna ilyen célra, valószínűleg az se karmol. -
Humbucker
senior tag
Tudtok olyan szervizest, mobil szerelőt Pesten aki egy akksit beletenne az A3 2016osomba és nem aranyárban dolgozik? Van egy törött meg egy jó teló és a törött akksiját kellene áttenni a jóba.
-
X@b3e
addikt
Sziasztok!
A lányomnak vettem egy okosórát az aliról. SeTracker2 appal működik. A beállításoknál rosszúl értelmeztem, és a szerepkör-kapcsolat beállításnál azt adtam meg, h "lánya", pedig az én státuszomra volt kíváncsi, ami ugye az apa lett volna. Na most ezt az istennek nem tudom benne megváltoztatni, és ha hívom videohívásnál pl, azt írja ki, hogy a lánya hív. Nincs ötletek, hogyan lehetne ezt megváltoztatni? A családtagok közt látom a profilom, ott van szerepkör-kapcsolat:lánya, de megváltoztatni sehogy sem sikerül..
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
bot1978
senior tag
válasz quailstorm #45490 üzenetére
[kép] Ilyen picurka tekercset vettem ki adapterből. Ennek oldalcsípővel le lehet csípni a tetejét és utána egyszerűen le lehet tekerni róla a huzalt. Mégvékonyabb mint a cekászhuzal, de azért még nem szakad úgy el, mint egy hangszedőnek a tekercs huzala. Azt gondolom ennél kisebb keresztmetszettel már nem érdemes próbálkozni fémből sem, mert szakad. Csak ezt konkrétan eléggé megöntözték tekerés után lakkal és emiatt a letekert huzalon lakkdarabok maradnak és ez nem tetszik. A felülete. Aztán lehet hogy ha jobban letekerem már nem lesz ennyire lakkos.
Igazából én is vakarózom még pár dolgon, de előbb utóbb nekifogok. Kockázat nélkül ezt nem lehet sajnos. Nem szétszedhetőnek van legyártva. Akárhogy csinálod benne van, hogy elpusztul.
Nyilván ütést kapott, ha törött az üveg, tehát ott az anyagban a feszültség aztán jön a hőtágulás, meg a kínzás. Nem lehet tutira menni. Ez van. -
Csókolom
tag
Sony Ericsson "PC Suite" v 6.012 'nem a 6.011, hanem a 6.012 letöltö linkje kellene!
Köszönöm!
-
zsolti_20
senior tag
Üdv emberek! Szeretnék akkumulátort cserélni barátnőm Galaxy S5 telefonjában. Érdemes próbálkozni ezekkel az után gyártott aksikkal ebayről? (1500-2600ft)
Ha nem akkor hol lehet találni eredetit? Ha mégis kipróbálnám az után gyártottat hogyan ellenőrizhetem, hogy az valóban olyan kapacitású mint ami a matricán van?
Csókolom:
Nem ezt keresed?
[link][ Szerkesztve ]
-
BLUE TORNADO
senior tag
Üdv! Sajnos a topicja halott, így itt kérdezem meg.
Van egy gyári független Xperia XA F3111 telefonom. Sokszor azt csinálja, amikor hívnak, hogy csöngés helyett rezeg, pedig nincs rezgő módba téve. Ez sokszor idegesítő, főleg, ha várok egy fontos hívást. Ez ellen lehet valamit tenni?Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz BLUE TORNADO #45497 üzenetére
Csengőhangot újra beállítani?
Átrakni belső tárhelyre a csengőhangot? Más csengőhangot állítani (Hátha korrupt lett a fájl)
Hangszórót tesztelted? -
BLUE TORNADO
senior tag
válasz Viktor0610 #45498 üzenetére
Már volt, de semmi
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1