Új hozzászólás Aktív témák
-
hulkobb
tag
Srácok légyszi segítsetek! Mitől lehet az, hogy amikor egy nyílt Wifire csatlakozom a bejelentkezési oldalt nem tölti be soha? Pl Meki, MÁV stb.Eddig nem is zavart, viszont este utazom USA-ba és ott szinte csak a nyílt Wifikre leszek utalva szóval fontos lenne. A telefon egy Xiaomi Mi 9T.
Köszihttps://kepkuldes.com/image/eo23Qu
-
crok
nagyúr
válasz hulkobb #45552 üzenetére
A topikjában kérdezz inkább rá.
Ez egy régi Xiaomi nyűg hogy a captive portal-t nem adja fel.. nem tudom most ez jött-e elő vagy más.. de ugye nem használsz DNS szervert átíró appot / private DNS-t / reklámszűrőt?
Nem is olyan régen (ugyan Xiaomi.EU ROM-on) a com.android.htmlviewer app komplett adattörlése megoldotta.A másik dolog ami miatt cinkes lehet a captive portal betöltése hogy a WebView alkalmazás nem kezeli normálisan a dolgot - de akár át is lehet átállítani.. Android System WebView vagy a MIUI WebView az alap de ha teszel fel/van fent Chrome akkor át lehet állítani (fejlesztői menüben).
Az a baj, hogy ha ezek nem oldják meg és a
settings get global captive_portal_detection_enabled neked 0-t ad vissza
akkor az van, hogy az nem jó mert emiatt nem adja fel a captive portal-t.Ezt általában csak a
terminál app vagy adb
+
root
+
su -c settings put global captive_portal_detection_enabled 1
parancs oldja meg..De hátha van valami más trükk amit a saját topikjában ismernek..
Esetleg ezek közül valamelyikkel ki lehet erőszakolni hogy megjelenjen..Meg mégegy kérdés: az oldal maga megjelenne de nem tölt be vagy meg se jelenik, fel se dobja? Mert az elsőre az első két dolog, a másodikra az utolsó dolog lehet megoldás.
-
hulkobb
tag
Köszi! Ma próbáltam egy csomó helyen, de sehol sem tölti be :( ezt írja: A weboldal nem érhető el
A(z) https://internet.sth.sze.hu/generate_204 webhelyen található oldal betöltése a következő okból nem sikerült:
net::ERR_CONNECTION_REFUSEDEz az internet.sth.sze.hu az egyetemi WiFi bejelentkezés de folyamat ezt írja. Bezavarhat? Amúgy az appos megoldas működik köszi, találtam olyan appot ami megkeruli de csak a böngésző jó így, az appon nem működnek :( Jah és igen kérdeztem a topikban, az volt az első de senki nem tudja...
-
crok
nagyúr
válasz hulkobb #45554 üzenetére
Igen, "bezavarhat" mert ez lenne a captive portal ahol "be kellene jelentkezz".
Valamit megpróbál megnyitni, ez biztos, mert a refused már azt jelenti, hogy van IP-je a névhez viszont az IP a HTTPS (443) porton - amit próbál elérni - az visszautasítja a kapcsolatot (conn. refused).
-
crok
nagyúr
válasz hulkobb #45556 üzenetére
Itt nincs mit elfelejtetni.
A helyzet az hogy ha a szerver visszautasít akkor visszautasít.
Azért kérdeztem hogy használsz-e valamit a DHCP-n kapott DNS szerver megváltoztatására mert ez még lehet a baj forrása, hogy nem jó IP-t ad vissza így a nem jó IP nyilván nem biztos hogy válaszol, esetleg még el is utasít hiszen nem erre lett kitalálva.. -
Nunder
őstag
Üdv,
Adott asszony imádott S7 Edge telefonja, ami mostanában kapott apait anyait, mert a pici lányunk - akinek a gagyarászása a háttérben is hallatszik (sry) - előszeretettel markolássza, püföli, nyalogatja, mikor véletlenül a keze ügyébe akad.
Az alábbi videón látható az a kijelző probléma amivel 2 napja szembesültünk.
Kérdés: menthető a dolog? Lehet hogy csak a ribbon kábel ment tönkre? Esetleg alaplap/kijelzőcsere? Gyanítom, hogy nem érné meg a felárat mert nem mai darab már. Ha esetleg mégis megéri javítani, akkor hova kellene küldeni? Gari nyilván már nincs rá, és nem is hiszem, hogy ezt fedezné.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
van egy Sony W890i telefonom, aminél hívás közben elég hangosan búgnak a számítógép hangfalai. Korábban a Sony K550-nél nem volt ennyire hangos, illetve ott a hívás alatt pár másodperc után elhallgatott, de ennél most szinte végig gerjednek (csak ha messzebb viszem a telefont, akkor hallgatnak el).
Lehet ezt valamivel orvosolni? (anélkül, hogy messzebb kéne tennem a telefont a pc-től)
-
quailstorm
nagyúr
válasz scott_free #45564 üzenetére
Valószínűleg nem. Tippre más frekin megy, a W890 már 3G modemes telefon. Azt pont nem tudom egy SE-t lehet-e fix 2G-re tenni, de nem rémlik.
-
scott_free
senior tag
válasz quailstorm #45565 üzenetére
2G-re van állítva, csak azon használom.
-
Xiaomikon az infra csak távirányítónak jó?
Van olyan app, amivel infrán tudnék átküldeni fájlokat, mint a régi Nokiákkal?
Régi laptopra, tudom elavult dolog, a kíváncsiság miatt kérdem.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
Horgretor
friss újonc
Sziasztok!
Nokia 5130 XM -hoz(5130c-2)[0580120] kellene nekem v07.91-es (RM-495) magyar nyelvű firmware
Köszönöm előre is !
u.i.:7.95-öst megtaláltam kipróbáltam, de afterflash-nél megállt utána bekapcsolásnál Nokia logó után fehér háttér. Pillanatnyilag 7.97 angolt használom rajta -
-
Horgretor
friss újonc
válasz quailstorm #45570 üzenetére
igen tudok, phoenix használtam a te verziód volt!. mint írtam feltöltöttem rá a firmware-t utána afterflash résznél nem válaszolt nem egyszer próbáltam BB5EasySeviceTool-al is pont ez volt a baja az eredeti angol pedig flash után simán felismerte és működik is azért kéne 7.91-es nekem:S
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Horgretor #45571 üzenetére
És visszanevezted a c0r-t mcusw-re? Érdekes én azt olvastam ezt nem lehet downgradelni sikerrel, csak boxszal.
Nekem nincs 7.91-es verzióm, max ilyen fizetős letöltő oldalak maradtak. -
Horgretor
friss újonc
válasz quailstorm #45572 üzenetére
igen átneveztem, nekem sikerült downgradelni, allow SW downgrade opcióval.
te hogy használtad? -
quailstorm
nagyúr
válasz Horgretor #45573 üzenetére
Nekem csak upgradelni kellett alacsonyabb verzióról. Haveromnak beakadt valami hülyeségbe az üzenetek rész, aztán felraktam rá azt, amit fel is töltöttem (JAF), utána jó volt.
Saját ilyen mobilom nincs. Downgradelni még sose próbáltam.Mi volt eredetileg a telefonon az első flashelésnél?
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok. Talán kicsit közvetve kapcsolódik csak a kérdésem, de nem tudja valaki, hogy lehet-e itthon kapni lekerekített kijelzős telefonra való üvegfóliához "folyadékot"?
Erről lenne szó:
https://logout.hu/bejegyzes/sanki/uvegfoliak_vs_lekerekitett_kijelzok_megoldas.html -
kisqp
tag
Sziasztok!
Milyen telefont javasoltok - használt is lehet, sőt! - ami tudja a whatsapp/viber (netán gmail) alkalmazásokat kezelni, de nem okostelefon? Mármint nem érintőkijelzős telefon.
Köszi!
-
kisqp
tag
válasz quailstorm #45577 üzenetére
Igazából nekem annyi kellene, hogy tudjak vele whatsapp és viber üzeneteket fogadni és ne foglaljon sok helyet és ne kelljen naponta töltögetni. Céges telefon mellé venném, a saját kártyám használatához. Az újabb kis nyomógombos mobilok között van ilyen?
Pl ez:
[link][ Szerkesztve ]
-
kisqp
tag
válasz quailstorm #45579 üzenetére
-
janos1988
addikt
Törölt sd kártyáról és belső memóriáról van mód képek és videók visszaszerzésére házilag?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dudikpal
senior tag
Nejemnek betört a kijelzője, nincs rajta kép.
Pinnel van védve, ezt tudja, de ugye nem tudja bepötyögni.
Van rá vmi mód, hogy kinyerjük belőle az adatokat, vagy pcre vetítsük a kijelzőt, utóbbi esetben fel tudná oldani a zárolást.
Jelenleg ha pcre dugjuk, megjelenik az eszköz, de nincs könyvtár, gondolom a pin miatt.
Samsung galaxyról lenne szó.
Mivel az övé, így sztem se a fejlesztői, se az usb hibakereső mód nincs rajta bekapcsolva. -
simondr
senior tag
Sziasztok!
Adott egy telefon - Meizu pro 6 plus ami lesett és azóta fokozatosan egyre kevésbé látható a kijelzőjén megjelenő információ, feketedik el a képernyője.
Van rajta jó sok családi fotó / videó melyeket a tulaja le szeretne menteni.
Mikor USB-n összeköti a géppel, akkor a képernyő feloldását kéri, ami se kóddal, se ujjlenyomatolvasóval nem megy.
Tudnátok írni olyan módszert amivel megmenthető a telefonon tárolt adat?
Telefon belső tárhelyén lett tárolva minden... -
MODERÁTOR
-
Lenry
félisten
az eddig jól bevált Galaxy S7-esemet lecserélte a munkahelyem egy A9-re.
nem egy S7, pár apróság hiányzik belőle, de amúgy nem vészes, egyetlen pontot leszámítva: a kamera.
hogy mi a péknek néz ki úgy a telefon háta lassan mint egy pók, ha nem képes egy értékelhető képet lőni, azt fel nem foghatom. az S7 kifogástalan volt, ez viszont tényleg moslék.
lehet ezen bárhogy javítani?
(sajnos a telefon topikja nem túl aktív, és xda-n se nagyon pörög a téma)[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Ha snapdragon proci van benne, akkor tedd fel a gcam programot, talán segít.
(hülye ötlet, de az is lehet, hogy gyárilag van egy védőfólia a kamerán. Ha van, azt is érdemes leszedni. Nem volt ilyen telefonom, szóval ez nem biztos. )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
flash-
veterán
Vízbe esett telefonnál légyszives adjatok tippet hogy mit mondjak,tegyek, hogy garanciában a szerviz bevegye,javítsa
pl ha azt mondom hogy azóta ilyen amióta hidegből hirtelen meleg szobába bementem az hihető?egyéb sztori?
sztori:
telefon mosogatóvizbe esett,(kamerán látszik is hogy be van párásodva)néha bekapcsol,de pár másodpercig csak,aztán ujraindul, de legtöbbször bootloop van..
amúgy ha már nem lehet kapni ilyen telefont és javítani nem lehet akkor mit szoktak tenni?(emag ról van szó)[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz flash- #45593 üzenetére
még ha írnánk is bármit...
egy csomó telefonban van egy beépített indikátor. egy kicsi darab fehér lakmuszpapír (vagy ilyesmi). vizes lesz -> piros lesz. a szervíz azonnal vissza fogja dobni. end of storyegyébként tedd egy tál rizsbe 1-2 napra. a rizs felveszi a nedvességet, kiszárítja a telefont. faterom telefonja egy éjszakát ázott egy patakban, miután este beleesett és csak reggel volt elég világos, hogy megtalálja. kicsit szárított rajta, de be se bootolt, hibaüzenetek tömkelege. egy napot száradt rizsben, magjavult, azóta is azt használja.
rontani te se ronthatsz már a helyzeten[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
flash-
veterán
válasz #40993792 #45594 üzenetére
rendben én értem mit mondasz, de úgy gondolom hogy 1-2 ilyen tanács miatt senkinek nem lesz jogi problémája, illetve a ph-nak sem.ez azért nem meríti ki a bünelkövetés,szabályszegés témakörét.a tipp adás,ötlet adás iylen jelegü témakörben nem von maga után jogi következményt. persze ha egy lap,oldal bevonja a szabályzatába akkor joga van ezeket betartani,pusztán elmondtam a véleményem.illetve érdekelt hogy más próbálta e-már ezt és ha igen mennyi sikerrel. ennek leírása úgy gondolom pláne nem von maga után semmi jogi problémát legalábbis erre nem találtam jogszabályt
Természtesen tiszteletbe tartom amit írtál és nem kérdezek erről .
Lenry : akkor a rizses dolog mégiscsak mehet? elmúlt időszakban talán pont a ph- vagy hvg (vagy valamelyik másik megbízható oldal) írt arról hogy mégsem túl jó ötlet a rizses sztori..nem találom már az ide vonatkozó cikket..
talán ez?
ez pár napja történt amúgy a kamera kiszáradt, szóval gondolom már nem érdemes ezzel próbálkozni.[ Szerkesztve ]
-
JohnD
tag
Helló! Navon Classic S mobiltelefon esetén hol lehet a prediktív (vagy milyen) SMS írási módot kikapcsolni / normálisra állítani? Ezt használni így rendkívül nehézkes. Ez egy legolcsóbb ár/érték telefon, annak viszont tökéletes lenne.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása