Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Akad valaki a fórumon aki vállalja Samsung telefonok javítását? Van egy A5 2016 itthon, nem megy rajta a mobilinternet, a wifi és a BT sem.
Let the Zone take me if I am.
-
Pityu.
nagyúr
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan nyomógombos készüléket amelyiknek az átlag feletti a fotós képessége??!
-
mzso
veterán
Ha ilyet hoz össze a mobiltelefon (Meizu Note 8) mikrofonja akkor mit lehet kezdeni (ha van mit) a szervizen kívül?
https://drive.google.com/drive/folders/1QxeFZ3vi1yLZRrNtC6yVveWPFnNeKAk_?usp=sharing
Alig szűrődik át pár hangos hang a zajon fűtyülés, kopogás köhögés. Pl a hangosan számolás alig hallatszik...
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
Nem is úgy hangzik mint amin ne szűrődne át hang hanem van egy nagyon erős alapzaj ami amúgy is mintha elnyomná az egészet, mintha a mikrofon nem állna jól a készülékházban és el lenne fedve valahogy valamennyire, esetleg nagyon tele lenne valamivel.. óvatosan megtisztítottad már esetleg? Semmiképp nem kompresszoros fújásra gondolok mert az 99.999% tönkreteszi, hanem esetleg kézi, pumpás lencsetisztító / portalanítóra.
-
mzso
veterán
Próbáltam piszkálni fújkálni (max ilyen flakonos fújóval). De nem segített, meg nem is láttam semmit a lyukban csak ilyen fekete szövetet amire amúgy is számítanék egy mikrofon előtt.
"Nem is úgy hangzik mint amin ne szűrődne át hang hanem van egy nagyon erős alapzaj "
Csak a rendes hang sokkal halkabb mint kéne lennie. Arra gondoltam, hogy erős jel híján nagyon erősít a mikrofon és azért van a nagy zaj. -
crok
nagyúr
Szerintem is így van, szerintem is azt erősíti amit érzékel - az meg ez a durva zaj.. Egy régi Sony Xperia Arc S-n meg egy kicsit modernebb Lenovo S580-on jártam úgy, hogy volt hasonló hangja a mikrofonnal felvett hangoknak amikor el volt fordulva egy kissé a mikrofon a készülékben és a lyuk a házon nem volt "átfedésben" a mikrofonon levő lyukkal így átvehetett a házból zajt + nem is tudott "bemenni" elég hang amiből értelmezhető jelet tudott csinálni és - ahogy mondod - azt erősítette amit érzékelt: a zajt.
-
mzso
veterán
"Egy régi Sony Xperia Arc S-n meg egy kicsit modernebb Lenovo S580-on jártam úgy, hogy volt hasonló hangja a mikrofonnal felvett hangoknak amikor el volt fordulva egy kissé a mikrofon a készülékben és a lyuk a házon nem volt "átfedésben" a mikrofonon levő lyukkal"
És ezt a problémát egyébként hogy orvosoltad?
-
Pityu.
nagyúr
Itt is rá kérdezek
Xiaomi redmi note 8 pro
Látott már valaki ilyen üveget,hogy nincs kivágva a kamera helye?Igaz márkás cucc mert nillkin de nekem ez fura szerintetek nem lesz hátránya képminőségben pl?Bár ha úgy nézzük ugye a kamera előtt így is úgy is van egy üveg rész mert ugye a képernyő gorilla glass borítása.
Ezen a videón pl ugyan ilyet látni
De én eddig csak kamera kivágásossal találkoztam csak.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
galervin93
őstag
Üdv!
Mivel lehet legkönnyebben kideríteni, melyik/milyen folyamat zabálja az akkut? A rendszer saját akku statja csak annyit mutat, hogy valami "egyéb" a bűnös (Mi9 lite, global rom).Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
crok
nagyúr
válasz galervin93 #45769 üzenetére
IMHO Bugreport + Battery Historian - még root se kell csak egy bugreport.zip
Itt az (angol) írásaim közt keresd az, hogy How to check effectively what is draining your battery (Android Nougat (7.0) and above)
Ha nem megy segítek (amikor van időm).
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz fradi81 #45774 üzenetére
Igen,én is szoktam rakni a kamerára hátul,nem tudom azok milyen vastagságúak,elméletileg ez az üvegfólia 0,2mm szóval egy helyen azt írta valaki kitörölhetem a seggem a márkás üvegfóliával leírta,hogyan készülnek de nekem a tapasztalat többet ér mert eddig sosem volt bajom a nillkinnel,míg pl unokaöcsém filléres üvegfóliái vagy törtek vagy levegő maradt alattuk vagy nem voltak méretpontosak vagy fura rajzolatok voltak rajta,több ismerősömnek meg mint a ropi törtek vagy mentek tönkre az olcsó szarok.Éppen az is lehet kifogtam pont egy nem teljesen elkészített fóliát a nillkintől amire nem vágtak lyukat vagy nem fúrták ki,de amit eddig rendeltem sosem volt velük bajom,bár ahogy írtam meg próbáltak kioktatni,hogy amíg le gyártják pár száz forintért addig én hülye négyezret adok érte,na igen de itthon nem tudsz olcsón nillkint venni jó árban lett volna de mivel nem vagyok pesti még rá megy a szállítási díj is kínából lenne kb 2200Ft itthon meg a legolcsóbban 4400Ft szállítással.De most érted a boltok tele vannak üvegfóliával ilyen olyan csomagolásban lehet megveszik 100Ft ért becsomagolják eladják kétezerért de semmi info csak kiírnak valamit meg kiraknak egy képet amin nem is a termék van,de a nillkinnél meg tudom,hogy mit kapok.Szóval majd lehet kitesztelem kamera kivágás nélkül.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
crok
nagyúr
válasz galervin93 #45776 üzenetére
Juttasd el és ránézek szivesen ha gondolod. *#*#BUG#*#* volt a tárcsázban vagy fejlesztői menüből volt generálva vagy parancsból? Restart után próbáld meg mégegyszer a bugreport generálást.
-
galervin93
őstag
Tárcsázóból, bár *#*#284#*#* formában. (fail de ne megy, hogy tudom előcsalni a betűket a tárcsázóban?) A zip-et elküldtem privátban! (Restart után generáltam újat, de ez sem múkod.)
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
crok
nagyúr
Nem volt forrasztva, két kis réz érintkezőlábbal volt megoldva hogy az alatta levő NYÁKon levő kis érintkezési felületen át kapcsolódjon. Kimozdult. Helyretettem. Körülötte volt egy szilikon kis 'tartó' féleség, gondolom hogy ne vegye át a mikrofon pl. a kézben tartás rezgéseit - na abban mozdult el egy kicsit de úgy hogy érintkezni simán érintkezett.
-
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Van egy domino kártyám, nincs már szükség rá. Viszont van rajta majd 7000 Ft. Hogyan lehetne kinyerni ezt valamilyen formában, hogy megszüntethessem? Másik dominót nem lehet róla feltölteni sajna.
Jó lenne a gyors válasz, mert febr.09.én lejár. Vagy meghosszabbítom és még több pénz lesz rajta fölöslegesen.
Köszi előre is a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
amoledus
aktív tag
válasz macssessz #45786 üzenetére
Esetleg telefonos vásárlással , vagy parkolójegy, pályamatrica stb., a pénzt elég nehéz visszaszerezni tőlük...
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
crok
nagyúr
Meizu Note 8 - nem erről beszélünk? Elég sok a találat pedig.
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Melyik butatelóknak van jó hangzása jacken keresztül? Olyan kéne, ami használtan ma is megvehető, illetve microSD-vel bővíthető.
Köszönöm.
-
amoledus
aktív tag
válasz janeszgol #45792 üzenetére
Walkman sony ericsson-oknak jó szokott lenni ,és hirdetnek is párat 3-10eft közt.
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
törölt tag
válasz quailstorm #45794 üzenetére
Lehet, arul hozza adaptert is
-
crok
nagyúr
válasz quailstorm #45794 üzenetére
Esküszöm hogy pont ezt akartam írni, hogy a Sony Walkman szériából zenehallgatás szinten nehéz mellényúlni, nagyon nagyon jók voltak, nagyon szerettem - de kelleni fog hozzá az az adapter.. ha az eladó tudja adni vele akkor nyert ügy - lehetne, de ezek nem microSD-sek voltak hanem max. M2-esek.. nem emlékszem volt-e a W-s szériának a végén valaha microSD-s, nagyon erőltették az M2-t.
-
Bálintgazda
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja, meddig lesz még, IPhone böngészés problémás, a mobil hirdetéseknél? Már több mint egy hónapja, akár hol tartok mindig az első hirdetésre dob. Több telefonnal próbáltam, ismerősök is megerősítették. Androiddal jó!
-
amoledus
aktív tag
válasz quailstorm #45797 üzenetére
Biztos akad egy ilyen is hozzá a tulajnak mivel gyári tartozék,hirdetések közt is van pár 100ft-ért, igen ennyiben macerásabb ,de ez nem akkora gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1