- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz DrGonzo22 #527 üzenetére
Sajna úgy tűnik, hogy a gyári driver is kell ahhoz, hogy ezek valamelyikét használni tudd.
A tuner saját IRQ-val rendelkezik, vagy osztozkodik valamivel ? Sajna erre érzékeny jószágok, próbáld meg átrakni valahova máshova, mert lehet, hogy emiatt nem jó a drága.
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz DrGonzo22 #530 üzenetére
Igen konkrétan. Az adataidnál a lap típus száma korrekt, mert ilyet nem találok ASUS-éknál ( le akartam tölteni a manualját, mert abban valszeg benne van, hogy melyik PCI mivel osztozkodik, de nem találtam )
Legegyszerűbben egyébként a Rendszerinformációval tudod ellenőrizni ( Start-Programok-Kellékek-Rendszereszközök-Rendszerinformáció ). Kiválasztod a Hardver-erőforrások sort, ezen belül az Ütközés/megosztást, és ebből kiderül, ha valamivel ütközik a kártya
[Szerkesztve]"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
oregcsóka
őstag
válasz DrGonzo22 #1265 üzenetére
Szerintem nyugodtan dugd be a konnektorba. A ferritgyürü zavarszürés miatt van. A GFCI pedig gondolom a Fi relés hálózatokat akarja jelölni. Feltételezem hogy nálad nincs Fi relé, de ha lenne, akkor sem értem, hogy miért nem lehetne ilyen rendszerbe csatlakoztatni.Hisz ez életvédelmi célből van beszerelve, /már ha van/, differenciál elven működik, és lekapcsol, ha a befolyó és a kifolyó áram különbsége meghalad egy bizonyos értéket, mondjuk 30mA-t.
[Szerkesztve]''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Joco
aktív tag
válasz DrGonzo22 #1539 üzenetére
Körbevágod az lesz 1 layer, a háttér layer-e pedig legyen transparent.
Ezeket megválaszolom én, az enyémre írjatok vlmit''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''
-
DrGonzo22
őstag
válasz DrGonzo22 #1541 üzenetére
Túl vagyok rajta, sikerült megnyitni, körbe van vágva, be van illesztve egyúj dokumentumba, itt fehér a háttér... Ha le akarom menteni PNG, JPG, BMP formátumba, nem tudom elérni, hogy ne rendeljen mellé fehér hátteret. Viszont a CurzorXP csak ezeket a fájlokat tudja kezelni, akkor vszont uott vok, mint előtte, csak most totál fehér a négyzetem...
-
Agostino
addikt
válasz DrGonzo22 #4242 üzenetére
Üdv.
Semmi lag nincsen, nagyon szépen korrekten és gyorsan küldi hogy mit nyomtál le. Van egy központi egység oda megy az info, az meg egy USBvel csatizik a gépre. Öcsém rengeteget ül a C.S. elött és neki fontos, hogy gyorsan regaáljon a cucc, sosem hallottam panaszkodni. Plusz nincsen semmi vezeték sem igy akárhova rakhatom a cuccot 3 méteren belül. Két mini elemmel frankon megy lassan két hónapja, egeret meg berakom a bázisba aztan onnan töltődik, csakhát kicsit zavar ez az ugrabugra.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./p3824
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs