Aktív témák
-
Sianis
addikt
Szia!
Nekem is Externetem van! A modem nem ad ip címet ez nem probléma. Bemész a hálózati beállításokhoz, Tulajdonságok a háló karin, TCP/IP-> tulajdonságok, és beállítod a FIX ip címet, mondjuk 192.168.2.100. Alhálózati maszk: 255.255.0.0. Többihez nem kell semmi. Valamint azt is be lehet állítani, hogy figyelmeztessen-e, hogyha korlátozott a kapcsolat. Vedd ki a pipát, mert ezt mindíg így fogja látni, de ettől függetlenül a net megy. -
gergo84
aktív tag
a windows intézőben konkrátan látszik hogy a cd-n 12vagy 15 audio fájl van nem pedig 100 mp3
de ezzel is meg tudod oldani:
mp3 liquid burn
http://www.download.com/3000-2140-10041389.html?legacy=cnet
ja és ha van az olvasón lejátszó gomb akkor az audio cd-t lejátsza de az mp3-at nem!
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
-
törölt tag
Runtime Software:GetDataBack for NTFS
de, asszem csak ha nem lett az az adatterület újból használva
van valami ERecovery vagy valami ilyesmi is ami tök jó, de amikor utoljára kerestem, mert kellett volna, persze nem találtam ,ha látod valahól küld-el légyszi a linket
ui.:van még pár ilyen progi csak rá kell keresni -
khalox
őstag
Erre való a LOMTÁR. Már persze, ha be van kapcsolva. Ha nincsen (vagy a törlésnél nem használtad a lomtár lehetőséget, pl. TCMD-nél), akkor valóban csak akkor tudod visszaállítani a véletlenül törölt állományt, ha azt újabb adattal nem írtad már felül. Ha az utóbbi eset áll fenn (pl. C: meghajtón szinte biztos), akkor kezdj el barátkozni a gondolattal, hogy újból be kell szerezned, megírnod, stb.)
Amúgy valóban vannak rá programkák: GetDataBack, Ontrack Easy Recovery, Recover4All, ...
A rendszervisszaállítás Windowsnál (ilyen néven) másra való.
[Szerkesztve] -
-
khalox
őstag
Azt akarja kérdezni, hogy sikerült-e az Outlook-nak elérnie a szervert, ahonnét le akarod kérni a leveleket... amennyiben nem sikerül neki, akkor közölni szokta, hogy kapcsolódási gondja van.
A küldés és a fogadás két különböző dolog azért, mert a kimenő levelek kiszolgálója nem ugyanaz, mint a bejövőké (persze lehet ua. is):
A kimenő levelek kiszolgálója általában az internetszolgáltatód szervere.
A bejövőké meg mindig az a szerver (pl. akár freemail.hu), ahol a postafiókod van (ha több van, akkor több is lehet).
Ha Outlook nem megy, próbálj ki egy másik klienst (pl. Thunderbird, Opera, The Bat!, vagy valami egyéb...) Ha azokkal se megy, akkor nem az Outlook-kal van a hiba, hanem a beállításaiddal (szervernév rossz, azonosító rossz, jelszó rossz...) -
RedAnt
aktív tag
-
parandroid
félisten
Milyen sorrendben vannak a gombok a 'Tab' billentyűtől jobbra?
QWERTZ, vagy QWERTY - az előbbi a magyar, utóbbi az angol billentyűzet-kiosztás. Viszonlyag egyszerű megállapítani egyébként...
Jaj, bocsánat, de ezen most nagyon jót szórakoztam, no offense...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Nos, magyar billentyűzetkiosztás esetén értelemszerűen teljesen más jelek vannak a számok fölött, mint ami az angol billentyűzetre van rajzolva.
Pontosan ezek: §'''+!%/=()ÖÜÓ - ahogyan neked is volt eredetileg is, ha jól emlékszem. A kukacot a jobb alt és a v együttes lenyomásával tudod előhozni. Egyébként ha ez az egész ekkora gondot jelent neked, akkor célszerű megfontolni egy magyar kiosztású billentyűzet beszerzését. Ha nem tud vakon gépelni az ember, akkor elég zavaró tud lenni. Mondjuk meg lehet szokni. Nekem a munkahelyemen angol billentyűzet van, de magyar kiosztással használom, itthon az én gépemen német a bill, de szintén magyar kiosztással használom, kedvesem laptopja szintén angol billes, ugyanúgy magyar kiosztással, amíg pedig asztali gépem volt, mindig magyar volt a billentyűzet. Meg lehet szokni bármelyiket, mondjuk talán az ázsiaiakkal és a cirilekkel én is bajban lennék.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest